![]() |
marko C124-200CE
6 Attachment(s)
na stai ir maniskis, puse metu pralaukes mano teisiu pries kelias savaites isriedejo y gatves :vairuot:
stai keletas nuotrauku: |
Nieko toks visai atrodo, tik man asmeniskai ratai sitie per skysti sitam mersui. Tu ji lyg pardavinet bandei jei neklystu ane?
|
Cha numeriai beveik kaip mano tik mano EEE :xx: Gražus kupas, tad reikalauju atsargiai ir saugiai važinėk, nes kaip ir pats sakei teises katik išsilaikei :)
Ratus jau pirkai kartu su automobiliu? Kadangi Kazlų ruda netoli Kauno tad kviečiu i meeta su kartingais. |
Citata:
|
imesk skelbimo linka. ir tradicinis klausimas, ar veikia kondicionierius?:)
|
grazus :good: ratai visai neskystoki,norma yra :D :)
|
Citata:
|
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
neblogas toks tik vairo kito reikia nes tas tai kaka :ne:
|
Geriau jau toks vairas negu kažkoks turlinginis.. :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Sausainius tiesą sako. Nors negadintų W210 vairas vaizdo. :)
|
Citata:
|
Citata:
grazus mersas :) raudonos spyruokles :seile: tvarkingai pazemintas :) |
Citata:
|
Citata:
|
sweikasprisijunges,galas mushtas? normalei tie ratai atrodo
|
Citata:
|
:D
|
Citata:
|
Kurkit nauja tema kur prikolint galesit wieni is kitu :-D
Grazus mb ;-) |
2 Attachment(s)
Geras mersuoklis :good: Tik vis zhiuriu nesuprantu, ten ant kalno kokio paveikslavai, ar kur? Nesuprantu ant kiek nuleista? Norechiau kad pas mane butu taip, kaip pirmoj nuotraukoj, nes antroj jau visai kitaip atrodo, kaip jis pas tave lygioj vietoj atrodo, ir kokios spyruokles ir mortikai stovi ?
|
:/ machenika :( salone rukoma ir nepriziurima :( :(
kas ten gale per ilenkimas prie bagazines kairei pusei virs lempos Citata:
|
jeigu salone rukoma tai jau nepriziurima? :confused: kas tai mashinai atsitiks?
|
paziurek salono fotkes, kaip jis atrodo, ar nors viena kilimeli svaru matai? idomu kada buvo nors kokiu skudureliu praeitas vidus :? ka jau sneket apie kancaru bardacioka
Citata:
|
nu jo murzius mersiukas :confused: bet kolkas nieko nesutvarkomo, tikiuosi tik papuole taip nufotkint, kitom dienom svaru :bounce:
|
na pries darant foto sesija, manau pravaloma, kaip ir i baliu eini, pasidarai sveliura, susirengi kas padoriau ir mauni :/
Citata:
|
Citata:
|
kazkas klause kokios spyruokles ir amortizatoriai, tai spyruokles raudonos sudetos o del amortiku nk daugiau negaliu pasakyt. del to ylenkimo virs stopo tai man ten vaikas su dwiraciu y vaziavo, stovincios masinos nesugebejo apsilenkti :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:27. |