![]() |
Del dviracio laikiklio MB W210
Sveiki, noriu nusipirkti dviracio laikikli prie savo MB W210.Gal galetumet kas patarti kur pirkti geriausiai?Koki pirkti? ir gal zinot kokia kaina laikikliu.Dekui:)
|
sulauk nisseno, jis turi, pakonsultuos :)
|
Citata:
|
bent jau Panevėžio mašinų turguje esu matęs ar po 120 ar po 150 lt laikiklį 2 dviračiams, kur užsideda ant priekabos tempimo kablio. Jis yra toks gan nesudetingas - užsideda ant kablio ir tą burbulą apkabina ir užsifiksuoja. Laikosi gan tvirtai ir stabiliai ir galima tada prie jo pririšti pora dviračių.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
2 variantas - stogas, bet kaip jochua minejo, skyles grezti ir t.t. 3 variantas - laikiklis ant bagazines sonu tvirtinantis, tik nelabai patikimas plius bagazine gali padraskyti. Vienu zodziu ieskok kablio, o laikiklis ant kablio jau formalumas :) |
O pas w210 nera stoge padarytu skyliu tvirtinimui? Bent jau pas mane w211 tai yra specialios vietos, atsirado tokie dangteliai ir ten yra skyles :) as pirkausi ir skersiniu ir laikiklius. Pirkau naujus Thule skersinius ir dviraciu laikiklius, tai skersiniai apie 600lt kainuoja, o dviracio laikiklis apie 300lt :) Ant stogo, tik minusas, kad jai leki, tai kuro daug ima ir kai buna dregna kartais atsiranda svilpimas...
|
turiu universalu, aliuminio remo, triju dviraciu laikikli. Kainavo gal 250 Lt, bet pirkau 2005 :) tai itariu dabar pigiau. Esme, kad jis tinka visoms masinoms, aisku nera toks patogus kaip montuojamas ant kablio ar ant stogo, bet tikrai neblogas.
|
Citata:
|
supratau reikia ieskotis kablio is pradziu :) dekui :)
|
e negrybaukit, w210 yra autopliuse ar autogide pirkt ragai ant stogo bet paprasti, prie ragu reiktu tvirtinimus nupirkt dviraciams. ant w210 ragai tvirtinai panasiu principu kaip ziguliuke, atidarius duris. jokiu skyliu stoge grezt nereikia. be to gerai paieskojus gal rastumet ir toki dalyka, as kai megejas slidinet, kalnuose maciau chebra slides vezioja ant magnetu, t.y. tokios prisoskes ant stogo , atrodo magnetines prilimpa ir ten tvirtina slides. gal yra ir dviraciams tokie magnetiniai laikikliai, reik tik pasidomet pas tuos kas visokiom stogo bagazinem prekiauja, ten visko turi
|
Atsargiai su tais magnetais, braižo stogą jie. Čia jau iš patirties sakau:wave:
|
Citata:
|
Prisoskes geriau, o po magnetu dėk ką nori, vienareiškmiškai braižo:)
|
mirgalkes ir megafonai du pas mane ant prisoskiu buvo prlipinti ant stogo. laiko bent dvi paras veliau reikia prisiurbti is naujo. ir tikrai niekam nepakenke nei dazam nei skardom. esu mates ir tokiu dviraciu laikikliu.
|
gal kas turit nenaudojamus skersinius ant stogo? mielai nupirkciau!
pirmenybe teikiama groziui, nieko su jais neveziuosiu, desiu tik del vaizdo. zinau kad pilnas internetas ju yra, bet gal kas is forumieciu turi nenaudojamus, tai abipuse nauda butu :) |
Man irgi reikai kazak sugalvoti, vasara bus keliones, reikes dvirati veztis viena, ant stogo - barangu, nera litu pirkt begius ir dar laikikli, nors skyles stoge gamyklines yra. Kablio nera, be to kablys nesamone, baisiai darko masina. Tad belieka galvoti apie varianta ant bagazines tvirtinama, bet girdejau buna su jais liudna, kai atsikabina trasoje tas daykas ir dviratis krenta ant is paskos vaziuojancio ferrari :) Tai va, kokei variantai, ar buna ant bagazines tvirtinamu laikikliu, kurie butu patikimi?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
speju kazkas tokio
http://www.youtube.com/watch?v=iiHrC...eature=related |
Citata:
Va kaip čia: <object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4cdkvoSho-w?version=3&hl=en_US&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4cdkvoSho-w?version=3&hl=en_US&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> |
tai kad ant w210 jau orginalus kabliai visu buvo nuimami, ir nesimato jo, kai nuimtas , tai w211 tikrai bus irgi nuimamas bus srotuose tu kabliu tik autoplius atsidaryk ieskok foto dalimis kad su kabliu butu ir fsio
|
|
Citata:
|
aš tai tokį naudoju
http://www.e-senukai.lt/irankiai-aut...0772831_2.html problemų neturiu, dviračiai neišsikiša, patogu ir greitai susideda ;) p.s. čia žinoma pas ką kablys :) |
http://www.whispbar.eu/cars/mercedes...doorsedan-2911
va tokiu noriu! nerealiai atrodo, tik 400$ truputi gaila uz toki aksesuara :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Reikes kai svarbesnius dalykus susitvarkysiu, pasieskoti kablio nuimamo srote, kol kas nemaciau kazkaip. |
Siulau atgailet bet nusipirkt normalius skersinius. Pats pirkau MontBlanc is Laisves turo. dziaugiuos ir nesigailiu. Dedant ant bagazines- braizosi, apsinesa dulkem kas yra nelabai gerai dviraciam bei ju mazgams (guoliai ir t.t.), plius didesnis pasipriesinimas nei ant stogo, del sukuriuojancio oro.
|
Citata:
|
|
Citata:
Laikiklis ant kablio man atrodo patogiau vien dėl dviračių uždėjimo ir nuėmimo. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:18. |