![]() |
W124 uzia reduktorius
Sveiki
Pradejo kaukti reduktorius, servise sako ieskoti kito nes neapsimoka ardyt. Gal kas galit patart kanors? :confused: Mb E250 d, w124 automatas , reduktorius 3.07 |
nu tai ir ieskok nu, kokios tau pagalbos dar reikia? nuo benzininio gali but toks pat reduktorius, svarbu pagal skaicius pasiziurejai ir perki. beje i reduktoriu irgi tepalas pilasi, gal jo nera pas tave? ir ar tu isitikines kad reduktorius? nes kad tau gale uzia tai nebutinai reduktorius, buna uzia deze, tiesiog garsas per kardana pereina i gala. du tokius atvejus turejau, nors ausimis girdima kad tikrai reduktorius, po masina palindus aiskiai girdis kad deze
|
Citata:
|
pas tave su asd, be asd ? jie nekosmosa kainuoja jei zinai kur pirkti, o tvarkit tikrai neapsimoko jei uzti pradejo, jei ten tikrai reduktorius uzia.. kaip tu nustatei kad tau reduktorius uzia?
Citata:
|
Pas mane irgi kazkas uzia , bet vaziuojant neutraline-tada tylu . reiskiasi reduktorius uzia ane ?
|
Citata:
|
aisku,gerai dekui kolega
|
gali buti guolis, o gali buti ant kardano balansine saiba tokai stovi, paziurek prie kokiu apsuku pradea uzti ir kada baigia
Citata:
|
gali ir reduktorius užt, kada gauna tempimą, o kai tempimo nėr nutyla
|
Citata:
|
3.07 ne ant kiekvieno kampo metosi :)
Citata:
|
Citata:
|
tai ko man ikisai 3.27 ? :))
Citata:
|
Citata:
|
Edgi gal 3.64 mėtosi kampais gero stovio? :xx:
|
Dėl stovio nežinau, bet lyg ir mėtosi vienas:)
|
:) viskas gerai, greiciau pagreiti mieste pagauna :>
Citata:
|
pas mane universale stovi 2,87 ir spidometras meluoja realiai 7-8 km. Rodo daugiau nei yra realybėje. O jei idėčiau reduktorių 3,07 gal parodymai būt arčiau tiesos ir kuro kokia čierka išeitų mažiau?
|
o pas mane ne 3.07 ?
|
greitis ne vien jug i reduktoriu reguoja, jug ir ratai duoda savo padangu didziai, dar atsizvelgti reiketu mieste daugiau spaudi ar uzmiesti
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:00. |