MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos apie Audio, Video, Navi, Signalizacijas ir t.t. (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=99)
-   -   Ar imanoma prie COMMAND 2.0 pajungti stiprintuva?? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=5247)

pucenas 2010-09-02 21:23

Ar imanoma prie COMMAND 2.0 pajungti stiprintuva??

ar imanoma kaip nors pajungti stiprintuva tipo linijinius padaryti ar kazka panasaus :) Aciu :aciu:

djedga 2010-09-02 21:30

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 97005)
ar imanoma kaip nors pajungti stiprintuva tipo linijinius padaryti ar kazka panasaus :) Aciu :aciu:

galima yra pirk toks blokelis kuris jungiasi prie koloneliu laidu ir isena linijiniai isejimai. Ismeginta ir patikrinta, veikia puikiai.

pucenas 2010-09-02 21:41

Citata:

Pradžioje rašė djedga (Post 97008)
galima yra pirk toks blokelis kuris jungiasi prie koloneliu laidu ir isena linijiniai isejimai. Ismeginta ir patikrinta, veikia puikiai.

tai tipo prarandi viena isejima bet turi linijinius??? ir kaip kokybe???? nes kazkada esam jaunystei junge per koloneles tai nlb kaip grojo :) o kur cia tokiu "aparaciuku" yra pirkti? :)

NISMAS 2010-09-02 21:44

rcl ar lemona ar kitoj panasioj, bet kokybe nukencia smarkiai, buna kad meistrai isveda isvidaus linijinius bet ne visada pavyksta buna zvimbimai visokie ar pan. as tai trenkciau ta maga lauk ir deciau normalu 2 din, pas save taip ir darysiu jei pasiliksiu mersa :)

djedga 2010-09-02 21:45

nebutinai pradandi viena paprasta isejima, ji gali jungt i kolonele ir tada blokeli. kokybe kaip is normaliu linijiniu. as pirkau "LEMONA" parduotuveje, manyciau galima rasti ir kitose elektros prekiu parduotuvese. kaina ~30 pinigu

pucenas 2010-09-02 21:48

Citata:

Pradžioje rašė NISMAS (Post 97015)
rcl ar lemona ar kitoj panasioj, bet kokybe nukencia smarkiai, buna kad meistrai isveda isvidaus linijinius bet ne visada pavyksta buna zvimbimai visokie ar pan. as tai trenkciau ta maga lauk ir deciau normalu 2 din, pas save taip ir darysiu jei pasiliksiu mersa :)

as irgi taip galvojau bet prarandi valdyma ant vairo :( kas labai patogu bent jau man patinka nes kai nusipirkau buwo kasetinis orginalus viskas veike ant vairo po to isidejau BECKER'i niekas nesivalde db command'a ir jai neis nieko suburti tai itariu bus gerai taip kaip yra nes nesinori deti kazkokio 2din dar del to kad masina stovi kieme (daugiabucio) ir orginalus lieka orginalus o jau jai idesi koki pioneer'iu tai tautieciam jis bus idomesnis nei orginalus :D

djedga 2010-09-02 21:49

Citata:

Pradžioje rašė NISMAS (Post 97015)

sudejom i 320 bnw 2002 metu ir tikrai svariai groja, nuo orginalaus mago, nezinau ka turi omeny kad smarkiai nukencia. Groja svariai, gal esi girdejes su Taiwan blokeliu kokius zvimbimus, bet ten jokiu pasaliniu nebuvo ir nera.

pucenas 2010-09-02 21:51

nu reikes pabandyti nedaug prarasiu 30 lt jau jai taip blogai bus tai nedesiu. pasiskolinsiu is kokio kolegos stiprintuva su bosu ir isiaiskinsiu nes taip norisi kartais garsiau pasiklausyti :D

djedga 2010-09-02 21:53

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 97022)
nu reikes pabandyti nedaug prarasiu 30 lt jau jai taip blogai bus tai nedesiu. pasiskolinsiu is kokio kolegos stiprintuva su bosu ir isiaiskinsiu nes taip norisi kartais garsiau pasiklausyti :D

ismeginsi ir parasyk kaip pavyko.

pucenas 2010-09-02 21:57

butinai parasysiu, bandysiu savaitgali jai rasiu laisvo laiko :) db ziurineju garsekalbius galvoju ar deti koki bosa ar deti i orginales vietas tik kitas koloneles ir jungti per stiprintuva man nereikia kad lauke gordetusi norisi tik kad graziai "kabinoi" grotu nors db pakankamai neblogai bet zemo trukumas :)

djedga 2010-09-02 22:00

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 97026)
butinai parasysiu, bandysiu savaitgali jai rasiu laisvo laiko :) db ziurineju garsekalbius galvoju ar deti koki bosa ar deti i orginales vietas tik kitas koloneles ir jungti per stiprintuva man nereikia kad lauke gordetusi norisi tik kad graziai "kabinoi" grotu nors db pakankamai neblogai bet zemo trukumas :)

pabandyk pradziai is kokio draugo pasiskolint suba su deze ir nuspresi ko tau reikia subo ar orginaliu.:)

pucenas 2010-09-02 22:03

tai taip ir reikes padaryti :) kai turejau seneli kupa gale buwo JBL elipses man atrodo 80 w RMS nu tipo jau tokios neblogos bent jau man taip atrode tai isidejau stiprintuva tai tikrai man uzteko nieko nereikejo daugiau :)

Batonas 2010-09-02 22:03

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 97026)

kam stiprintuvas,jei nenori,kad lauke girdetusi.:vaiduoklis:

Mb 140 2010-09-02 22:04

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 97030)
tai taip ir reikes padaryti :) kai turejau seneli kupa gale buwo JBL elipses man atrodo 80 w RMS nu tipo jau tokios neblogos bent jau man taip atrode tai isidejau stiprintuva tai tikrai man uzteko nieko nereikejo daugiau :)

gal JBL decade ar kaip jos ten,blemba senais laikais nerealios elipses buvo,dar ne bele koks stirpintuvas panesdavo jas

pucenas 2010-09-02 22:05

Citata:

Pradžioje rašė Batonas (Post 97031)
kam stiprintuvas,jei nenori,kad lauke girdetusi.:vaiduoklis:

tam kad vidui graziau grotu :)

djedga 2010-09-02 22:07

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 97036)
tam kad vidui graziau grotu :)

as taipogi nenoriu kad lauke girdetusi, uztenka kad salone svariai ir graziai grotu, tiek auksti tiek zemi.:) todel tai ir pasidariau

pucenas 2010-09-02 22:15

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 97034)
gal JBL decade ar kaip jos ten,blemba senais laikais nerealios elipses buvo,dar ne bele koks stirpintuvas panesdavo jas

nzn kox moedelis konkreciai bet magnetai buwo "belekokio" dydzio ir grojo tikrai puikiai :)

Karolis 2011-03-14 21:21

Pucenai, nebandei to perejimo? nes mane irgi domina linijiniai originaliame mage, idomu kaip cia gudriau padaryti, gal kas vedesi linijinius is mago? Gal turi kontakta kokio ne siknarankio elektriko sostinej, kad paskui nezvimbtu magas? :)

sausainius 2011-03-14 21:31

zinau vienas i bmw 2001m isidejes (kur su mazu telikiuku ten tas magas), pasijunges jis ten viskas ciki, jokiu kokybes nutekejimu :)

Tomskis 2011-03-14 21:33

telefono neturiu, bet meistriukas man patiko savanoriuose prie hyper rimi, jei pagal maps.lt ziuret, tai butu kedru 22 adresas, vidiniam kieme ant lango uzrasyta televizoriu remontas ir telefono numeris ant duru uzrasytas, metalines durys. taiso magus, stiprekas ir visa kita sh... kiek teko su juo turet reikalu tai atrodo kad supranta

Karolis 2011-03-14 21:43

Citata:

Pradžioje rašė sausainius (Post 136395)
zinau vienas i bmw 2001m isidejes (kur su mazu telikiuku ten tas magas), pasijunges jis ten viskas ciki, jokiu kokybes nutekejimu :)

Cia per ta fiske is lemonos ar jau kai elektrikas padaro? nes sako, kad per fiske kokybe nekokia

Beje, Tomskis siandien uzmatytas netoli tos Hyper Rimi :)

Tomskis 2011-03-14 21:46

Citata:

Pradžioje rašė Karolis (Post 136401)
Beje, Tomskis siandien uzmatytas netoli tos Hyper Rimi :)

gali but, vakarop sukinejausi toj pusej :)

Karolis 2011-03-14 21:48

Tas kedru meistas gal turetu turet ir tas iltis magui isimt? ar man geriau paciam tuo pasirupint?

Tomskis 2011-03-14 21:51

nu gal geriau paciam pasirupint, nesu garantuotas, lituokli ir smegenu elektronikoj tai tikrai turi :)

Karolis 2011-03-14 21:58

Nu reiks ryt uzlekt pas ji pasikalbet, ko ir kiek jis nores :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:50.