![]() |
Ar imanoma prie COMMAND 2.0 pajungti stiprintuva??
ar imanoma kaip nors pajungti stiprintuva tipo linijinius padaryti ar kazka panasaus :) Aciu :aciu:
|
Citata:
|
Citata:
|
rcl ar lemona ar kitoj panasioj, bet kokybe nukencia smarkiai, buna kad meistrai isveda isvidaus linijinius bet ne visada pavyksta buna zvimbimai visokie ar pan. as tai trenkciau ta maga lauk ir deciau normalu 2 din, pas save taip ir darysiu jei pasiliksiu mersa :)
|
nebutinai pradandi viena paprasta isejima, ji gali jungt i kolonele ir tada blokeli. kokybe kaip is normaliu linijiniu. as pirkau "LEMONA" parduotuveje, manyciau galima rasti ir kitose elektros prekiu parduotuvese. kaina ~30 pinigu
|
Citata:
|
Citata:
|
nu reikes pabandyti nedaug prarasiu 30 lt jau jai taip blogai bus tai nedesiu. pasiskolinsiu is kokio kolegos stiprintuva su bosu ir isiaiskinsiu nes taip norisi kartais garsiau pasiklausyti :D
|
Citata:
|
butinai parasysiu, bandysiu savaitgali jai rasiu laisvo laiko :) db ziurineju garsekalbius galvoju ar deti koki bosa ar deti i orginales vietas tik kitas koloneles ir jungti per stiprintuva man nereikia kad lauke gordetusi norisi tik kad graziai "kabinoi" grotu nors db pakankamai neblogai bet zemo trukumas :)
|
Citata:
|
tai taip ir reikes padaryti :) kai turejau seneli kupa gale buwo JBL elipses man atrodo 80 w RMS nu tipo jau tokios neblogos bent jau man taip atrode tai isidejau stiprintuva tai tikrai man uzteko nieko nereikejo daugiau :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Pucenai, nebandei to perejimo? nes mane irgi domina linijiniai originaliame mage, idomu kaip cia gudriau padaryti, gal kas vedesi linijinius is mago? Gal turi kontakta kokio ne siknarankio elektriko sostinej, kad paskui nezvimbtu magas? :)
|
zinau vienas i bmw 2001m isidejes (kur su mazu telikiuku ten tas magas), pasijunges jis ten viskas ciki, jokiu kokybes nutekejimu :)
|
telefono neturiu, bet meistriukas man patiko savanoriuose prie hyper rimi, jei pagal maps.lt ziuret, tai butu kedru 22 adresas, vidiniam kieme ant lango uzrasyta televizoriu remontas ir telefono numeris ant duru uzrasytas, metalines durys. taiso magus, stiprekas ir visa kita sh... kiek teko su juo turet reikalu tai atrodo kad supranta
|
Citata:
Beje, Tomskis siandien uzmatytas netoli tos Hyper Rimi :) |
Citata:
|
Tas kedru meistas gal turetu turet ir tas iltis magui isimt? ar man geriau paciam tuo pasirupint?
|
nu gal geriau paciam pasirupint, nesu garantuotas, lituokli ir smegenu elektronikoj tai tikrai turi :)
|
Nu reiks ryt uzlekt pas ji pasikalbet, ko ir kiek jis nores :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:50. |