![]() |
Patarkit del BMW E32
:) nemuskit, bet sudomino mane vienas aparatas, stovi giraites g. konfiskuotas, bmw 7er, e32 kaip suprantu modelis, atsisedau i vidu, tai patogiau nei namie :) 730duja, duja tiesioginio ipurskimo, automatas, pilnas farsas, sedynes ergonomines, ziauriai patiko man, nu ir visos kitos funkcijos, vien mygtukai, klima, borto kompai, sedynes elektra, sildomos, porankiai prieki ir gale su daiktadaizem ir t.t. ten visko net suziuret neina, nes tiek visko daug kad nzn i ka ziuret, pridesiu foto is google , sedynes tokios pats bmw vysninis, ratai grazus r17 berods, zodziu vizualiai tiek isorej tiek viduj superinis vaizdas, pinigu nori 3000lt, galvoju paimt ant drozimo paskraidyt, ar benzui veziot, viena beda tai pamesti rakteliai, ar daug kanciu pakeist spyna, ar tiesiog kita idedi ir viskas, be jokiu imobilaizeriu? ir kiek anas duju turetu valgyt, ar 13 ar 23 litrus?
http://germancarsforsaleblog.com/wp-...ts-cracked.jpg |
Turejau toki, tai Klaipedoj nuo zhardes ,davazhiuodavau iki mishko rajono su 10 litru, na ten apie 10km. ir budavo :xx:
Bendrai ne... pas mane berods 735 buvo,bet vistiek panashiai turetu buti :xx: |
nu 3.5 edresnis man atrodo :) bet as primeciau kad vienos dujos nemazai kainuoja, ta prasme pati sistema, gal ir apsimoka ji paimt dar pajunginejau begius, sunkiai jungiasi, ant lagunos pajunginejau lengvai, neturetu but sustinges tepalas? o sunkiai jungias tai ta prasme letai, reik is jegos stumt rankena
|
o bumeris melynas dar stovi?
ir kupus turbut matei mersus,nu tokie jau pavarge,o bmw kuri sakai turbut nesenei atvezhe? |
Citata:
|
Citata:
|
sita zinau ir as, bet sitame raktu nera, nera kaip uzkurt, bet man idomu ar vertas jis tu pinigu jeigu geras, ir ar problema ta spynele pakeist, ar nereik kompo keist ir t.t. gauciau as ta spynele, vietoj pakeisciau ir ziureciau, nes sakau salonas tai .... ejau as pro ta bmw keturis kartus, nedomino kol neatsisedau, kai atsisedau nesinorejo islipt :)
|
kelintu jis metu?
|
Kiek esu vaikščiojęs tenai, tai daugumos automobilių salonai buvo taip išdraskyti, kad nebesinorėjo net galvot apie tokių pirkimą. Kitas dalykas, kad iš padorių piliečių mažai automobilių konfiskuoja, o tokie, kur supranta, kad anksčiau ar veliau bus konfiskuotas automobilis visiškai jo neprižiūri. Čia šiaip mano nuomonė. :)
|
buna ir geru pilieciu , viena kart isvaziuoja isgeres ir se tau, masina aikstelej :) o metu jo nepamenu, bet berods 90-91
|
Citata:
|
imk jei ka vel sudauzhysi kai nusibos
|
nepirk tu tos nesamones atgyvenusios. nieko gero tose aikstelese nelieka po mentu.
|
sveikas.turejau as e32.man labai geri prisiminai liko po jos.bet turejau su mechanine deze.bedos pas ja su oro srauto matuokle.ziema patarciau tik su dygliutom padangom vazineti-labiai smagiai vaziuoja ziema-nebuvau niekur istriges.duodavau tevuj per sonus-jis pasata turi 2004 tdi,tai likdavo gale,nes jam jai jis nori pasukti kur nors,tai reikia vos ne pilnai sustoti,o su e32,tik paduodi gazo truputi ir eini skersas i posuki.ech smagus prisiminimai-masina super.dar bedos pas ja su galva-visdelto 6 cilindrai i eile isrikiuoti,tai paziurek kad spaudimo nebutu issipletimo bakelyje-kad geizeriu nevarytu is jo.keiciant spyna neturi kilti jokiu bedu.masina ant kelio stabili,tik reikia jai mauti pastoviai gerus kedus ir nelakstyti su nudilusiais padais.pas mane buvo primytiviausios dujos,tai imdavo apie 20.kaip samagonas pastebejo,tai eina,kaip amfo prisirijusi.atkreip demesi ar sikna nepasedusi,duru apacias apziurek-megsta suputi,na ir zinoma skaudziausias dalykas vaziuokle-as ja restauruodavau uz 300lt visa prieki.
|
kaina ryskiai per didele. ir dar uzkurt neina. http://www.autogidas.lt/skelbimai/bm...022715205.html as uz sita mokejau 1500lt, su TA zieminem padangom, be jokiu defektu. navarotu pas juos visus nemazai.
variklis senas turi problemu su galva, veleneliu, karomyslai megsta suluzti (variklio kaina 400-500lt). srauto matuokle problematiska (300lt) priekine vaziuokle nera labai patvari, gali tureti nemazai problemu su elektronika, kurios ten daugiau nei proto. automatai nelaiko (500lt) kuro sanaudos priklauso nuo bukles. draugas su 730 automatu vazinejo eme 13benzino netaupant per daug, paskui kita nusipirko tai tas tik kitos spalvos budamas imdavo 25. ir neradom kodel taip nezinau kaip ten gali junginetis sunkiai tie begiai, tu gal nenuspaudei mygtuko riciagos. trauka niekuo ten neispudinga, w124 3l vaziuoja kur kas geriau nei 730. 3.5 variklis patvaresnis nei 3.0 bet ir tiem galvos nelaiko. kuro ima gal tik litru daugiau o masina kur kas gyvesne buna. bet kita vertus masina patogi, vaziuoja maloniai, detales nebrangios jei perki naudotas. spresti aisku tau paciam. jei nusipirksi skambink del daliu, padarysiu pigiau ;) |
e32 uzskaitau as :good:
|
Citata:
|
jau tada Tomski geriau damesk kelis tukst pasitaupes ir jamk toki http://www.autogidas.lt/skelbimai/bm...119419541.html arba http://www.autogidas.lt/skelbimai/bm...119845743.html
|
Citata:
|
tai kad e38 uz 5000 turbut tas pat kaip w210 uz 5000, paminklas is jo tik likes
|
Citata:
|
Na variantas idomus e32..as dar pats turiu e34 89 metu 530. Masinai 20 metu bet nei su varikliu nei su greiciu deze bedu neturejau ,o beto dujos dar stovi pacios paprasciausios! einami remontai tai kaip ir visur keiciau kartya oro matuokle nes dujos sove ir suvare ja, pora kartu isminamaji guoli ir viena karta sankaba. o daugiau visokiu smulkiu gedimu pasidaikydavo. ima 20 ltr duju vidurkis. net nzn ka su ja daryti nei parduoti nei ka! smagus auto kazkada buvo! Prabeges kokiu 360000 jei ne daugiau..nes ties 300000 spidometras nusinulino! kas keiciausia tai su elektronika visai bedu neturejau..va tik dujos liambda suede tai ant benzo sunkokai vaziuoja! Na dar kebulas parudyjes ka noreti 20m masinai ir ko su ja tik nebuvo:) manau e32 ten viskas tas pats tik kad kebulas kitas.
|
2 Attachment(s)
gal tau tomski parduot:) Dbr dar bratke veidrodelius pakeote ir posukius i sparnus idejo:)
|
Citata:
|
man asmenskai e32 daugiau patiko nei e38.e32 kazkaip man daug gyvesnis atrode.
|
man tolkas is e32 butent to kur stovi giraitei, kad automatas, pilnas farsas, tiesiog idomu su tokia pasivazinet, norisi ir fsio, ir bakas didelis :D o daugiau manes bmw nedomina, jokiu e38 nenoriu su aliumine pakaba ir t.t.
tavo augi ant drifto butu visai smagu, bet pagal masinos isvaizda manau darmai neatiduosi jos |
pas augi ratai geri ant e34
|
salonas jega :seile: Siutas?
|
http://www.autogidas.lt/skelbimai/bm...119443532.html
Pasakiskas jei butu priekis normalus :) Bet as visgi uz E38. Bet ir kaina... |
Citata:
|
Citata:
|
3 Attachment(s)
va dar pora foto radau darytos prie kokius 5metus :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
man taip atrodo ar blogai prisimenu,bet pas sita e32 stovi e38 variklis-na bent dangtis variklio tai tikrai.nes pas 3.0 stovi 6 cilindrai eilej.o cia v8.visai susiveliau
|
Citata:
nuotraukos sudetos e34 (530) uzdetas kapotas nuo 94-95m (placiasnukis vadinamasis) matau kad uzdetas nes pati masina nera tokiu metu. nera slenksciu, veidrodeliu, posukiu sparnuose... pas e32 ir e34 nuo 92m ejo 3l v8 (m60b30) ir 4l v8 (m60b40) tie patys motorai buvo montuojami ir i e38 modeli kol 96 metais jo nepakeite m62 motoras 3.5 v8 (m62b35) ir 4.4 (m62b44) |
Citata:
|
Citata:
|
Masina 88 metu o parduota 89 dar ir serviso knygele yra kazkur, kai pirkau 99 prabegas buvo 110000km na skyresi gal pora tukstanciu nuo knygos.! o prieki tai visa keiciau nuo 93 V8 berods, o velaiu ir veidrodelius pakeiciau nuo 92metu, posukeliius i sparnus idejau is vokieciu atsiveziau RH R18 kolus 8,5 ir 9.5J. Dbr jis aisku prasciau atrodo-kebula reik patvarkyti nes kaip ne kaip 20 metu senumo masina parudijo posparniai islindo dazymai visi! palakstyt buvau megejes tai ir i prieki buvo gaves ir i gala :) na bet viska tavrkiau kaip sau..paskyrus jam daugiau laiko galima datvarkyti iki galo! Va Tomskis apie E32 prasneko tai ir prisiminiau savo senuka! Tai ir kilo ji mintis gal parduoti nes ka cia rudyja, bet kaip pantera sako uzn 1000lt gaila parduoti bet kosmoso ir neuzprasysi! Kartais ir pats palakstau :) Na pagalvosiu del pardavimo jo!
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:28. |