![]() |
graaazus :good:
|
o tevukas ne is kelmo spirtas :) teisingas pasirinkimas
|
Citata:
Citata:
|
Super,labai grazus.Tik matau kilimeliai uz 12lt is maximos .As tokius i turgu kai varau sudedu kai nebuna kilimu :)
|
grazhus,su teisingu varikliu jei pirkchiau tai tik 3.2 benza...
paklausk tevo kiek ivertina jis ji dbr,pvz jei parduoti uzh kiek ji atiduotu? |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Super. Labai grazus ir islaikytas. Tik man truksta avangardo groteliu, bet cia smulkme. Ir taip nuostabus. W124 taip pat :seile::seile::seile:
|
Labai gražus ir tvarkingas :seile:
|
Citata:
|
Citata:
400E - Jūs gaunate pirmąjį įspėjimą dėl keiksmažodzių forume, daugiau apie tai galite pasiskaityti čia: http://mb1.lt/showthread.php?t=3081 |
Citata:
|
ko tas ten bmw fanas10 foto mojuoja? :)
|
Tavo tėvui reiktų medalį duot:good: Toks gražus ir tvarkingas W140, kad net seilė tysta:geda: Aišku Tomskis dar nematė spidometro turbūt:D Bet taip tai galima 100% sakyti — Leeeedas:wave::unreal::good::good:
|
Citata:
|
Ne dėl ridos sakau:) Tomskiui nepatinka, kad skaičiukai mechaniniai :D:D:D Sako žiguliu kvepia:D
|
Citata:
|
maciau as ta spydika, jo nebepatinka man tie skaiciukai, nu bet ka daryt :) uz tai w140 geras :)
|
skaitimenines tikrai solidziau atrodo :)
|
Citata:
|
bet tikrai komplektacija nebloga :) grazus :zenklas: o spydiko pakeist negalima? naujesnis neveiks?
|
Citata:
kiek litru bakas?ir kiek nuvaziuoja su baku,taip geriau parasyk ok,man idomu,gal pas mane viena cia siurbele :D:D:D |
MB140 mačiau tave važiuojantį mieste. Kaip tu važiuoji nenuostabu kad tau daug degalų suvartoja. :bebebe:
Sorry už offtopic |
Citata:
|
Citata:
|
nu man atrodo 20-25 tai nera mazai :D
|
Citata:
|
tai kiek tada 5,0L paimtu ? jiek tiek daug 3,2 jama :unreal:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
kazkokia fantastika cia iseina su jusu kuro sanaudom.as meginau is savo isspausti viska ka imanoma ipiles 80 litru duju po miesta pedalas iki dugno nuo kekvieno svesaforo ir sustojimo tai pravazavau 500, trasoj 140 vaziuodamas dar per miestus netaupidamas 650 maziausiai pravaziuoju, o normaliai vaziuodamas miestas uzmestis i 12 litru telpu ,dujos pas mane paprastos turiu drauga dujininka sureguliavo kad ir trauka liktu kaip ir prie benzo ir diju nevalgitu. kalbejau del taskiniu su juo sake kad neapsimoka i si varikli deti nes jis gerai draugauja su jomis ir problemu neturiu nors per savaite po miesta prisuku po 1000 isimylejau i si auto ir nebegaliu islipti.:vairuot:
|
isvis kam ta 3,2 imt tada pasiemi 5,0 dar sutaupai net :D
|
Citata:
|
3.2 sel 92 metai varikli susitvarkiau buvo smarkiai nepriziuretas pacuko kai ka pakeiciau pries tai tai valge visus 20, tvarkau iki vasaros bandysiu sutvarkit kapitaliai ir perdazit.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:28. |