![]() |
W202 dyzelis keitos slangos ir daug baltu dumu
sustoji vietoi daug daug baltu dumu ir kvapas tasolo is dusles, slangos isipute bet nemauna dar, temperatura truputi didesne nei visada, pucia silta ora, tarpinei viskas? tepalo tasole nera ir tepale jo nera.
|
Manau tarpine
|
Citata:
|
o kiek gali kainuot ta tarpine? metaline gi liktai neina ant situ mersu?
|
Tarpinė apie 100litų kažkur, bet dar reikia ir galvutė patikrint ar netrukusi. Patikrinimas nežinau kiek tiksliai kainuoja.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
dar prie to pačio pasidomėk ir variklių kaina šrotuose, nes kiek žinau tai 2,2D varikliai šrotuose be vertės
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
bendroj sumoj jei galva netrūkusi tai viskas atsistos su tarpine, šlifavimu ir galvos patikra nuo 450 Lt, o jei trūkusi? *** Lt ????
aišku nenoriu iš anksto gąsdinti, nes bet kokiu atveju reikia imt galvą ir tada bus matyt o dar vienas klausimas: tau juk buvo bėdų su EDC ir užsikūrimu. Ar radai ką nors? ir kaip tau prasidėjo baltų dūmų šleifas staiga ar palaipsniui? |
Citata:
|
va čia tai velniava kai taip atsitinka prieš parodant pirkėjams. reiškia nenori mersiukas su tavimi skirtis. Aišku pajuokavau, tačiau būt juokinga jei nebūt liūdna
|
Citata:
|
tikrinimas 30lt, slifavimas irgi panasiai, apie 50lt
|
Citata:
|
Citata:
|
Pas mane ir ta pati beda pucia slangas temperatura aukstesne negu yra . Ir baltas dumelis pasirodo kai spaudimas susidaro sistemoje didelis.... Reiks garanatuotai ir man varikli skirt......
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Jei nepaslaptis, kiek skelbime prasai uz savo MB? Gal tiem moldavams benzas tiktu? ;D |
Jei nepaslaptis pas koky meistra varei ir kurioj vietoj? :) Man ir reiktu nuvaryt kur :)
|
neturi jis nieko, jis dirba visa gyvenima prie masinu, net zmonos susirast laiko neturi :D prasau nei daug nei mazai 6300lt, o tas meistras yra Utenoje raj, Vaikutenu kaime :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:06. |