![]() |
Vilmami - MB C250d
1 Attachment(s)
na va, parodysiu ir aš savo naują keturratį draugą. Atvažiavęs iš Vokietijos, ankstesnių šeimininkų nelabai mylėtas, bet jau po truputi virsta i automobilį. 1994 m dyzeliukas, automatas. Traukia neblogai. Labai prasto apetito lyginant su mano 124 300e :D 100 km 6- 7 l. Tikslios matematikos nežinau, nes rimtai paskaičiuoti dar neužsiėmiau. Su pilnut pilnutėliu baku nuvažiavau apie 1000 km.
|
nu puiku, gerai butu daugiau foto pamatyt, ir salona taip pat
|
Jauciu turetu neblogai vaziuot ceske su 2.5 varikliu. Imesk daugiau foto.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Gražus W202, motoras teisingas, dėžė irgi:wave: Ratai truputį nuvilia:( Bet čia kiekvieno skonis skirtingas:) Laukiam salono:wave: |
Citata:
Citata:
|
man asmeniskai tai galetu jis eiti ir geriau
|
Visai neblogas, ratai tai negražus. Man 83 kw užtenka.
|
Citata:
|
Citata:
Na o ratai... Ratai bus skiriamasis zenklas dar dvi savaites:xx: |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Tarp kitko, lyrinis nukrypimas. Kai dare diagnostika, kai prisijunge prie masininio kompo, parode kad tai yra 2.5 td. Sake gal kazkas tokio ir yra. Nagi specai, kas tai galetu buti? Apie dyzelius nieko neismanau, nes visa laika su benzininem vazinejau. Turbinos ten tikrai nera, bet kazka neiprasto prie kolektoriaus pamate:mastau: |
Pamatė EGR vožtuvą :D Man patinka tokie meistrai :D Vienas genijus ant S124 hidraulikos siurblio yra pasakęs, kad ten turbina:D Mestelk VIN, pažiūrėsiu, gal rimtai motoras pakeistas:confused:
|
Citata:
|
Citata:
VEHICLE TYPE: Car MODEL NAME: C 250 DIESEL JAPAN ENGINE: 605910 12 006200 TRANSMISSION: 722427 03 557561 BODY: 00000 FRONT AXLE: BE1150R1078861231441 ORDER NUMBER: 0421900767 PRODUCTION NUMBER: 8139437 LIGHTS: BOSCH WIPER: SWF INTERIOR COLOR: 001A PAINTS: 481U RETARDER: 1 940609 DELIVERY DATE: 09/06/94 PRODUCTION ORDER REFERENCE: RELEASE DATE: 08/06/94 |
Jis grąžina dalį išmetamųjų dujų atgal į degimo kamerą:) Mėgsta užsikimšti suodžiais. Forume jau buvo kalbėta, net šiandien:)
|
|
Citata:
|
Gali buti kaltas termostatas
|
Citata:
|
Iškeliu savo temą. Kauniečiai, kas žinot kur gerai variklio diagnostiką atlieka? (išskyrus bonifacijų iš Kaunakiemio g.)
Mano ceške serga didybės manija, ir tvirtai įsitikinus kad ji TD. Jungia prie kompo, rodo kad 2.5 td, jungia prie kito kompo,- išmeta kad 2.5 d bet nenori draugauti. Dar kažką parodė kas eina modeliams nuo 1996 m. Turiu šiokių tokių problemėlių kurios erzina. :confused: |
Citata:
|
turbiną jam primontavo nuo 95 metų berods rugsėjo mėnesio
|
Citata:
|
Tai cia greiciausiai ir bus amortikas. Negi niekas is forumieciu esanciu Kaune negali padeti(pasiziureti) musu kolegei ir patarti?
Siuo metu pats esu ne lietuvoj, pries kaledas grisiu ir jei nieko nesigaus galesiu kada atlekti iki Kauno is Jonavos ir gal ka patarsiu:geda: |
Citata:
|
Labas :wave: ankstesniame post'e minėjai "bonifacijų iš Kaunakiemio gatvės" :xx: tau jis darė variklio diagnostika ir vėjų prišnekėjo? Jo vardas Raimis? nes jeigu čia tas pats meistras, tai labai keista,nes aš kelis kartus pas jį buvau,tai likau labai patenkintas jo atliktu darbu, bei patarimais, sudarė vaizdą,kad žmogus išmano ką daro.. Galbūt dar kas nors turite atsiliepimų apie šį meistrelį? :D
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:31. |