![]() |
Eivis C124 230CE
Stai ir sia diena isigijau savo pirmaji MB,ilgai ieskotas ir galu gale nupirktas, su savotiskai defektais, teks dar nemazai ka tvarkyti , bei pakeisti .
MB C124 230CE 1990-10-01 . 2.3 benzinas automatas ,kondicionierius ,siokie tokie ratai , ir daugiau nieko ipatingo :) daug planu ir investiciju laukia, tik nezinia nuo ko pradeti. siam kartui tiek , pats tik keleta kartu kolkas esu prie masinos prisilietes ir nezinau ka cia daugiau nupasakoti apie ja :) http://img688.imageshack.us/img688/7...3314254381.jpg http://img689.imageshack.us/img689/7...3314254389.jpg |
Dailus, kokie trukumai ? :wave:
|
Citata:
|
Galiniai stabdziu diskai su kaladelem, priekyje kaires puses guolis , stabilizatoriai ir automatine greiciu deze nelabai sklandziai dirba(ateina galas jau) :)
Citata:
|
O kodel ratai tik siokie tokie? Sveikas prisijunges:wave:
|
foto grazus , realiai pavarge truputi , apibraizyti ir t.t planuose ju tvarkymas, dazymas ir t.t laukia
|
Citata:
|
Bet sie ratai tai labai tavo :zenklas: tinka.:wave:
|
Dekui uz teigiama masinos ivertinima :)
APD - greiciu deze jei neklystu ? :) paklojau tarkim ~4k nezinau ar daug tokiai masinai , ar mazai , bet man nebuvo gaila atiduoti situ pinigu pardavejui :) |
Gražus C124, tavrkingas toks:good: Aš, priešingai nei Arbūzas, moldingų nedažyčiau:) Bet čia tik mano nuomonė:) Ratai super:good: Beje kas ten su ta dėže pas tave?
|
Citata:
|
man ir moldingai ir buferiai netgi labai tinka tokie kokie yra dabar.
|
R jungiasi graziai , N taip pat graziai . D kai persijungia ,net visa masina taip svelniai supurto ... issikeliau ant keltuvo , dar paaiskejo , kad deze dar tepalus vos vos leidzia, tad bet kokiu atveju teks ja lupti lauk ir perrinkineti , del to nepergyvenu ,yra zmogus uzsiimantis automatinemis dezemis ,tai kai kalbejom , i 500lt tureciau tilpti :)
|
Citata:
|
Citata:
tad ir ieskojau 2.3 . pastebejau kad 3L mersa gali uz tuos pacius pinigus paimti geresni nei 2 ar 2.3 L :) nu cia tik mano pastebejimas |
sweikas prisijunges,grazhus MB,ratai shitai labai patinka,beje zhmogus tavo jei patikrinti dezhe kiek paimtu?nes pas mane kazhko buksuot pradejo,kai shalta uzhvedu tai visai buksuoja
|
Citata:
|
Citata:
|
Nuo 400 iki 700lt
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
:xx::xx::xx::uuu::uuu:
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
net sakyciau mechanine deze sudetingiau nuimti nei automatine :)
|
mechaninę dėžę nuimti yra lengviau nes ji pati yra lengvesnė, o automatui yra keli būdingi tik automatui nuėmimo ir uždėjimo niuansai. Ir jeigu mechaninę dėžę galima nuiminėti garažo duobėje, tai automatinę geriau nuiminėti esant mašinai ant keltuvo
|
Dailus 124.Ratai idealus. Pritarsiu arbvuzui, kad jie patys geriausi is visu. :seile:
|
Iš foto neblogai atrodo, ratai geruliai, mersui nieko geriau už blynus neįsivaizduoju, susitvarkysi su laiku jei padrožti ir psio, kondikas yra, automatas, ko daugiau reikia, dėl to dažymo apačios, mašinos spalva, tai aš irgi prieš, man kaip tik taip gražu, kad mašina ne vientisai vienoda žymiai įdomiau atrodo, bet čia vėl amžina tema, kaip kam gražiau taip kiekvienas pagal save ir daro. O dėl dėžės nuėmimo, tai ir aš labai laukiu video iš Edgio, neįsivaizduoju kaip žmonės neišėmę variklio atsuka tuos viršutinius varžtus, bus įdomu pažiūrėt :). Vis pagaunu save galvojantį, kad norėčiau pasikeist savo mechankę į automatą, pradėsiu jau po biški rinktis info, ką reiks keist ko ne, kaip keist, po biški dalis rankiosiuosi neskubėdamas.
|
Tai va, paaiskejo , kad po truputi kapsi is greiciu dezes tepalas, tai dabar reiketu jusu ziniu , ka ten keisti reikia tokiu atveju ?
tarpine ar kazka daugiau ? |
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:35. |