![]() |
Mano ir MB nutikimai
sugalvojau tokia tema,kurioje galetume papasakoti juokingus ar net neitiketinus nutikimus ivykusius kartu su MB :xx:
pries pora savaiciu gavau malonu skambuti is savo rajono policijos komisariato,o gi pasake kad yra bedu su mano masina,ir pakviete atvykti. nuvariau ten kuo greciau ir ka galvojat, baisiausiai uzsipuole del to kad pamirsau uzsimoketi uz dujas :xx: o suma tai apgailetina 14,74lt gavau saukima i teisma ,kuriame teisejas tik nusisypsojo ir ispejima dave :xx: viena is juokingu situaciju su mersu :zenklas::3: |
na manu tokie pasakojimam yra blevyzgu kampelis :)
|
nu jo, kazkokia blevyzga cia :)
|
Citata:
|
tai zinai kad ta suma operatorem reikia susimoket kurios gal ir 1000lt negauna ir moka uz buta ir vaikus maitina krc jei visi taip kaip tu mastytu supranti kas butu ar ne?
|
tai trynkit :cenzura: ta tema tada ir blevyzgaujam toliau :xx:
|
[QUOTE=ruškė;102315]sugalvojau tokia tema,kurioje galetume papasakoti juokingus ar net neitiketinus nutikimus ivykusius kartu su MB :xx:
pries pora savaiciu gavau malonu skambuti is savo rajono policijos komisariato,o gi pasake kad yra bedu su mano masina,ir pakviete atvykti. nuvariau ten kuo greciau ir ka galvojat, baisiausiai uzsipuole del to kad pamirsau uzsimoketi uz dujas :xx: o suma tai apgailetina 14,74lt gavau saukima i teisma ,kuriame teisejas tik nusisypsojo ir ispejima dave :xx: viena is juokingu situaciju su mersu :zenklas::3:[/QUOTEtai kiek chia tu litru uzhsipylei? |
Citata:
|
[QUOTE=PANTERA888;102324]
Citata:
|
tu man neaiskink kas ten krc as kelis metus pradirbes toj sriti, jei prisiklausei bobuciu kaip kaimo degalinej kas i benzo backa vandens pripila o benza namo tai pats kaltas
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
http://www.pzinios.lt/Naujienos/Liet...-tik-puslitris
va apie ka as kalbu,is ko jie litus pasidaro,o ne apie bobuciu pasakojimus kazkokius,ar tu galvoji cia durneliu prisirinke kur klauso kazkokiu nesamoniu ir po to kitiem pasakoja? |
Citata:
|
Citata:
|
aleksote prie buvusio ventuso vis stovedavo kosmosas, nublizgintas visada, juodas su gerais ratais... as ir galvojau kieno cia jisai, kol viena diena nepamaciau kaip is jo islipo paprastas virs 40 metu vyras ir atejo man duju uzpilt, biski apsales likau :xx:
|
Citata:
Del kuro tai mano vienam pazistamui panasiai buvo. Isipyles kuro nuejo sumoket, ir pasake operatoriui kad paskaiciuotu ir cigareciu pakeli. Padave banko kortele, pasirase ant cekio ir isejo. O operatorius jam tik cigaretes paskaiciavo (nors jis buvo vienintelis klientas tuo metu). Paskui jam ilgai reikejo irodinet kad vogt kuro nenorejo...:confused: |
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:40. |