![]() |
Cilindrai
kiek cilindru tuributi paprastan c250 dizeliniam varikli? 1995m
|
penki (nebent dar vienas gali būti už vairo tik be stūmoklio viduje ) :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
o tas tavo 83kw motoras su mechanine dėže suženytas ar su automatine?
Pas mane w124 66kw su mechanke irgi žvaliau rieda nei žmonos C250 83kw su automatu O kaip suprasti tavo pasakymą kad variklio apsūkos kyla o greičio nėra? |
pas mane su mechanine deze bet traukos 0
|
tai gal sankaba baigiasi . Nes jei variklio apsūkos kyla o greičio nėra. Nors kita vertus kokiu greičiu lėkt nori?
|
o sakydamas apsukos kyla bet traukos nesijaucia norejau pasakit kad apsukos gana letai kyla ir nesijaucia kad trauktu.
|
gal pasirinksit tinkama skyriu diskusijom ir neterist forumo! 4 cilindrai ir kausas uz vairo :xx:
|
supratau. Čia jau kita tema ir gali būti daug kas:
kuro sistemos užsikišimas blogas degimas purkštukai užsinešęs suodžiais isiurbimo kolektorius EGR vožtuvas ir t.t O pats esi mėgėjas sportinio važiavimo stiliaus ar normalaus? |
Kartais norisi ir linksmiau pasivazinet, bet dazniau tenka normaliai vaziuot. Degimas sureguliuotas gerai nes buvo nuimta galva ir pakeistos pakaitinimo zvakes, todel nemanau kad degimas. Norejau paklaust ar padares diagnostika ka nors pamatyciau kas blogai?
|
arba taip arba ne, nes senuose w202 diagnostika ne viską rodo
|
O negali buti toks dalikas kad jis kazkada buvo turbininis, ir is jo buvo ta turbina issimta ir jis neina net kaip paprastas D ?
|
na tai pasitikrink pagal VIN ir žinosi
|
o kur galima pasitikrinti?
|
parašyk VIN pasakysiu koks tavo motoras
|
parasik puslapi kuriamm tu tikrini
|
o tai ko bijai parašyti VIN?
aišku su tavim |
taigi negi sunku inmest linka kad ir kita kart zinociau kur pazeti
|
Citata:
|
pabandyk pasitikrinti tenai, kur parašyta, kad 2,5 motoras turi 4 cilindrus :xx:
|
Citata:
|
http://www.automobiles.lt/automobili...2.125)+(113+Hp)
Cia buvo parasyta kad c250 yra 4 cilindrai, todel mane bsk sumaise. Nepergivenk kapota pasikelt ir suskaiciuot iki penkiu tai tikrai moku tai kad gali nekniedit proto. |
na tai pats tada mąstyk ką ten skaitai, nes ten kažkoks neišmanėlis arba girtas informaciją rašė, jei po kapotu moki skaičiuoti iki 5 , o savo proto kniediklį pasilaikyk sau.
Man tavo VIN nereikalingas 100 metų, o w202 2,5 turbodyzeliai aplamai pradėti gaminti tik nuo 95 metų rugsėjo mėn |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
O kitas bėdas, kurios gali kankint tavo MB Dalius jau išvardino:wave: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:37. |