![]() |
W210 barskesiai desineje puseje
Sveiki, tai tokia beda, kazkodel barska desine masinos puse, na, kaj su desines puses ratais waziuoji nelygiu keliu girdisi erzinantis barskesys. aplankiau tris servisus- nieko konkretaus nepasake ir nieko nerado... keite wairo traukes, bet pasirodo ne tame buwo beda, barska toleu.... gal kas zino kame beda?
|
arba servisuose meistrai tingėjo žiūrėt arba ne į tuos servisus važiuoji, kad neranda. Merso pakaboje stebuklų nebūna
O garsas ir priekio ar iš galo ir koks tas barškėjimas skardus ar duslus? O gal kokį kibirą pagavai ant kelio ir velkasi dabar? :D :D |
Tegu patikrina amortizatoriaus apatine ivore(guma), jos labai daznai buna isdile ir barska. Ir nei vienas servisas sito man taip pat nerado. Tik Vaidas sutvarke sia problema:wave:
|
arba gali stabdžių kaladėlės barškėti ir meistrai nemato
|
pas w220 stabilizatoriaus traukes barska daznai,per 2 metus antra karta reik keisti.
|
95% apatines arba virsutines amortiku gumos , ju atskirai pirkt nera bet galima sutvarkyti -restauruoti. o del stabilizatoriu jei stabilizatorius nepadiles tai gumos laikys lb ilgai o jei siek tiek padiles uztenka ir 0,5 mm tai traukuciu nespesi keist :) pats su siom bedom susiduriau ir isprendziau gana pigiai :xx:
|
Citata:
100% pritariu nes ieskojau ilgai o buvo gumos amortiku taip kad jose ir bus beda |
bet kaireje puseje nebarska nei priekis nei galas, o desineje abu ratai. gali kad butent ju gumos nudile, o kairej sveikos?
beja, kokia kaina tu gumu su visu pakeitimu? |
Citata:
|
na bent jau amortiku gumu atskirai nera keiti visa amortika :confused: arba apatine guma tekini is poliuretano ir ipresuoji, po visrutine dedi gumas papildomas :) stabilizatorius jei padiles tai tekini is poliuretano arba kaip as pritaikiau gumas nuo sprinterio nes ten gumas galima atskirai be traukutes nusipirkt po kelis lt.... o gale jau reik ziuret kuri ten trauke barska greiciausiai aliumine kur stovi skersai... orginali apie 160 lt :)
|
Na, Anyksciuose servise masina palikta jau savaite, niekas nieko nesutvarko nors ir sakiau jiems apie tas gumas, tai sestadieni gryztu ir pasiimu. Parekomenduokit koki servisa Vilniuje, kur zmones daugiau nusimanis, nej Anyksciuose :) Ir apsvieskit kokia kaina mazdaug laukia? Busiu labai dekingas.
|
Citata:
|
pas mane kaladeles barskejo. pabandyk primint stabdy kai barska ir jei nustos tada kalades
|
o gali tik vienoj pusej barsket kaladeles?
|
jo gali pas mane viena kalade ir barskejo. jei daug mesos like tai gali bisky davirint ir nuslifuot. pas mane pries gala buvo tai pasikeiciau
|
tikrai yra pirkti tu gumu, bent virs amortiku. "Autokurte" kazkada pirkau ir kelis litus tesumokejau, o pakeitimas labai paprastas ir greitas. ;)
|
kazkokia mistika. Buvau nuvaziaves i kalvariju 165, pakele masina, su metaliniu strypu padauze per ratus, ten viska po jais ir pasake, kad nezino kas gali but, tipo negalim apsiimt nezinodami kas yra :D sunku paciam pasikeist tas gumas?
|
Pagaliau! Daug nervu ir pinigu kainavo, bet susitvarkiau. :) Buvo kaip ir saket - amortizatoriaus gumine ivore. Kol sugalvojo ja pakeist dar pakeite vairo traukes antgalius kazkokius, poto stabilizatoriaus trauke, pamate, kad vistiek barska, tai ir visa vairo trauke pakeite, bet aciu Dievuj jau sutvarke. Del to nelemto barskejimo visa ziema masina prastovejo garaze ir sugebejau tik 600km (du kartus i Vilniu) per sniegeli pravaziuot :)
|
kur sutvarke , kiek tvarke ? kiek uz paeme? parasyk manau daug kam bus naudinga
|
Na va, kaip pirstu i aki pataikiau:)
|
Sutvarke Anyksciuose, kainavo 200lt, o uztruko vos kelias valandas, dar pries tvarkydami pasake, kad jiem nesunku pakeist, bet garantuotai ne cia beda bus :D
Tai jei jus nebutumet pasake kame beda, tai dar ir dabar buciau nesusitvarkes, dekuj :) |
W210
galineje pakaboje kartais kazkokia trauke sustuksena, lig kazkas mustu i kebula, bei kartais stabdant toks stuktelejimas lig i kebula, galas atrodo ne toks stabilus koks turetu buti. Ziurejau is duobes lig gumos sveikos, gal nepastebejau. Kokia trauke del sito gali buti kalta ?[IMG]http://i1081.photobucket.com/albums/...japodveska.jpg[/IMG] |
visos man jos panasios, bet del vienos tai tikrai man plaukiojo galas po kelia, o stuksent sitoj pakabos gali daug kas, kad ir tilto laikanciosios gumos
|
Citata:
|
Dar pasiziurek duslintuva, gal jis kur dauzosi i kebula?
|
Citata:
|
Pabandyk i technikini nuvaryt, man ten visad gerai ispurto masina ir pasako kas kurioj vietoj barska, arba pats pakabines masina pabandyk rata paklebint.
|
Citata:
|
pakeli ant donkrato ta puse, pats palendi po mashina, pasodini,kokia baba ir lai gazuoja ir stabdo. Manau pamatysi,kas barshka,-stebuklu juk nebuna.
P.S katik sesuo skambino, lietuvoj buvo tris savaites ,sako telikas neberodo. Sakau pazhiurek ar laidai ikishti, sako juk manes namie nebuvo,kas juos ishtraukt galejo ? tada uzhklykiau velnio balsu,apie stebuklus papasakojau.... po 5 min. skambina, sako nu jo,rozetes kishtuka pajudinau ir pradejo rodyti :) Man stebuklai yra mikoschemos viduje, o varzhtai visokie ant 13 ir 16 , ten stebuklu nebuna :xx::xx::xx: |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:28. |