![]() |
Del rankinio naudojimo su automatine pavaru deze
sveiki, sendien jau pasnigo :)) visi zino kaip fainai paslidinet ant sniego. Kas nusimanot apie automatines greiciu dezes, pasakykit ar galiu naudot rankini vaziuojant. ar vaziuojant uzblokuojami galiniAi ratai turi itaka greicio dezes tarnavimo laikui. :) viena deze jau keiciau, antra karta to daryt nesinori :). aciu
|
na jei važiuodamas naudosi rankinį stabdį vardan paslidinėjimo tai pasikeisi dar vieną dėžę :xx:
|
delto ir klausiu :)) praeitais metais atitraukiau ta plasmase ir ikisau cigaru pakeli :D tai vietoj sankabos turejau rankinio pedala.
|
su automatine dėže netgi negalimas kitos mašinos buksyravimas dėl nevienodo dėžės apkrovimo dėl tampymo buksyruojant. Tas dalykas negalioja tik priekabos tempimui kada nėra tampymo. O tu dar nori dėžę prie mirties priartinti stovėjimo stabdžiu :uuu:
|
kaip tu driftinsi su rankiniu ir galu varomu? gaza spausk ir viskas, o ne rankini
|
pravilnai, juk čia ne G O L F S :xx:
|
nu rankiniu galima ir uzsimesti ir dasitempti. juk nesakau kad kaip su golfu saules piest :D. o seip aciu Idalius, atsakei i mano klausima
|
isvis kam tas rankinis :xx:? juk mersas galu varomas
|
Man tai tavo nickas patiko :))) ..spausk dugna ir uzmes tau sikna :)))
|
Citata:
|
kojinis, bet keistai skamba :D geriau rankinis
|
ir aplamai nei rankinis nei kojinis. Jis yra STOVĖJIMO stabdis ir nieko bendro neturi ar varomas galas ar priekis. O jo paskirties manau kad aiškinti nėra prasmės
|
jaigu pas mersus stovejimo stabdis lietuvoje vadinamas rankiniu arba kojiniu, taip kaip vadinamas W221 stovejimo stabdys, jis jug elektrinis be jokiu pedalu, migtukinis? :xx:
|
vampyrai, mes dar atsilike nuo taves kokius 15-20 metu... Nedaaugom iki w221 :confused:
|
Citata:
|
Citata:
|
elektronikos gedimu skaicium taip pat pralenke :)
|
detalių kainomis ir meistrų raukymūsi vien pamačius prancūzą taip pat :xx:
|
stumikai :xx:
|
patikimumu kazin ar francai germanus apdejo....:confused:
|
kas liecia senus renault tai viskas ok, kas liecia naujus tai elektronika shaibom eina, ir automatai isvis nelaiko nei nauju nei senu
|
Citata:
|
na gryztam prie temos, man irgi aktualus slydimas su automatu, tik nelabai ysivaizduoju kaip tai atsiliepia dezei. ar dideli poveiki gali tureti galo pametymas ant slidzios dangos?
|
Citata:
|
automatine greiciu deze, atlaiko didesni kruvi nei mechanine, jeigu su protu naudosi rankini nieko blogo nebus
Citata:
|
nelabai ysivaizduoju kaip su rankiniu seliot kai galas varo. ir kazkaip neslysta man ji, pora kartu uzmetu gala ir poto issitiesina. pazystamas sake kad gali but kazkokia sistema kad ratai kazkaip pakaitom kabina ir tiesina masina, girdeje kasnors tokiu bajeriu ar nelebai?
|
pas tave w202? ASR gal yra? sauktukas mirksi kai draskaisi?
|
taip, w202, bet nera, niekas nemirksi.
|
turbut reduktorius nevisada susiblokuoja tada suka tik viena rata ir neslysta sikna
|
pas mane eidavo ir kad ir mirksi. jei slysta tia slysta ten labiau neslidzia danga tas asr padeda. ledu vaziuojant 0 naudos.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:14. |