MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   C Klasė (W202, W203, W204, W205) (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=156)
-   -   Prieškamerės gedimas (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=5955)

rolass 2010-12-06 19:18

Prieškamerės gedimas

Labas vakaras,
Nežinau ar teisingai išsireiškiau "forskamera", manau, kad taip ta vieta vadinasi, kur kuro purkštukas sukasi. Variklis 2 litrai dyzelinis, šalia purkštuko praleidžia kompresiją. Girdėjau, kad galima sutvarkyti nenuėmus galvutės.
Ką galėtumėte patarti? :uuu:

ldalius 2010-12-06 19:23

ji paprasčiausiai išsisuka iš galvutės ir keičiasi.O dažnai kura praleidžia esanti šaiba tarp forkameros ir forsunkės

vampyras 2010-12-06 19:26

forkamera forsunke is kur tokie pavadinimai :xx:

Tomskis 2010-12-06 19:28

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 113791)
forkamera forsunke is kur tokie pavadinimai :xx:

aukstasis mokslas :)

ldalius 2010-12-06 19:32

forsunkė lietuviškai būtų : aukšto slėgio kuro purkštuvas
Forkamera būtų: aukšto slėgio kuro purkštuvo įsūkimo lizdas į variklio paskirtstymo mechanizmo ir vožtuvų galvutę

:xx::xx::xx:

tačiau tokiais terminais jei kalbėsite nuvykę pas meistrus tai gali jums prie smilkinio pirštą pridėję pasukti ir pasiūsti :cenzura:

rolass 2010-12-06 19:36

Tikrai praleidžia ne šaiba po forsunke, nes akivaizdžiai matyti kurioje vietoje leidžia

vampyras 2010-12-06 19:38

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 113797)
forsunkė lietuviškai būtų : aukšto slėgio kuro purkštuvas
Forkamera būtų: aukšto slėgio kuro purkštuvo įsūkimo lizdas į variklio paskirtstymo mechanizmo ir vožtuvų galvutę

:xx::xx::xx:

tačiau tokiais terminais jei kalbėsite nuvykę pas meistrus tai gali jums prie smilkinio pirštą pridėję pasukti ir pasiūsti :cenzura:

man pasakytu paziurek forsunke, as kai suforsunuociau tai 3 menesius nebegaletu vaikscioti :xx:
seip susimascius juk detales tam ir vadinamos kad galetu suprasti kur ji statosi ir ka ji daro ;)

ldalius 2010-12-06 19:41

Citata:

Pradžioje rašė rolass (Post 113800)
Tikrai praleidžia ne šaiba po forsunke, nes akivaizdžiai matyti kurioje vietoje leidžia

tai kokios problemos jei žinai kur tau kurą leidžia ar kuro burbulus pučia

rolass 2010-12-06 19:45

Problema tame, kad nežinau kaip fors kamera keičiasi, nes meistrai būria visokias nesąmones, kad jos presuojasi ir pan. Gal esi pats ją keitęs?

Speed200 2010-12-06 22:24

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 113789)
ji paprasčiausiai išsisuka iš galvutės ir keičiasi.O dažnai kura praleidžia esanti šaiba tarp forkameros ir forsunkės

Tai Idalius tau sako, kad jos issisuka tik reikia spec. rakto kad issukti ja. Tau kompresija varo i lauka ir tiek mano mb ir buvo tokia beda . tai ramiai pavazinejau ir uzsinese ta skilute ir viskas :)

Edgis 2010-12-06 22:29

Man tai užteko ją paveržti:wave:

Speed200 2010-12-06 22:30

Man jau paverzimas nepadejo :)

Dievs2 2010-12-07 05:23

jei pasikeitei saiba po forsunke ir nepadejo tai reikia keist forskamera. ji keiciasi nuemus galva. vezi i galvuciu remonta ir ten 50-100lt uz vena forskamera... jei meistrai sako tai meistrai zino. ar tu zinai geriau nei jie? :)

ldalius 2010-12-07 08:12

forkamera išsisuka nenuėmus galvos, nebent ją išsukus pasimatys galvutės išdegimas tai tada galvą reiks imti, o priešingu atveju ne. Tik dabar tiksliai nebepamenu, nes senokai jas buvau ėmęs lauk ar ten stovi sandarinimo žiedas ar ne, nes per mano rankas daug mašinų praeina tai visas iškart sunku ir prisimint visus niuansus. Tačiau bet kokiu atveju ten bus daug taip vadinamo nagaro (remontininkų žargonas)

ledas 2010-12-07 08:46

mhm... pas mane irgi vienas cilindras is 5 burbuliuoja. tai as paziurejes i dangu nusprendziau, kad problema shaiboje ir nesuku galvos:), o dabar pradejote mane liudinti:(

ldalius 2010-12-07 09:34

galiu drąsiai pasakyti, kad daugumai mersų senų variklių papylus saleros aplink forsunkes ir forkameras bent apie vieną ar dvi forkameras bus oro burbulai. Pas mane irgi kur dabar važinėju s124 aplink 1 cilindro forkamerą eina keli burbulai ir nesuku galvos. Tas dalykas aiškiai pasimato jei kurą praleidžia grįžtamos šlangutės, o pas ką sausa tai dauguma ir supratimo apie tai neturi ir nesuka galvos

ldalius 2010-12-07 09:44

1 Attachment(s)
jeigu idomu tai idedu foto seno merso 602 variklio galvos. Pas tave variklis 601 4 cilindrų, bet vaizdas bus tas pats. Labai dažnai dar būna kad tos forkameros išsisuka kartu su forsunke kai forsunkes išsukinėji ir pamatysi nuotraukoje kad nieko blatno nėra iš vidinės galvos pusės, o meistrai tau protą pudrina dėl būsimų pinigų paėmimo.
O tu man durnam dabar žiūrėdamas į foto pasakyk kur iš vidinės galvutės pusės išsisuka ta forkamera kad reiktų galvą dėl to nuiminėt? Sakau, nebet pas tave jau yra išdegęs visas lizdas, tai tada jau kvepia virinimu, šlifavimu ir t.t.

Ir kokie dabar pas tave simptomai, kad ieškai bėdų ant savo galvos? Ar tik palengva kyla vienas kitas burbulas ar jau pučia kaip iš duslintuvo?

ledas 2010-12-07 10:10

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 113845)
galiu drąsiai pasakyti, kad daugumai mersų senų variklių papylus saleros aplink forsunkes ir forkameras bent apie vieną ar dvi forkameras bus oro burbulai. Pas mane irgi kur dabar važinėju s124 aplink 1 cilindro forkamerą eina keli burbulai ir nesuku galvos. Tas dalykas aiškiai pasimato jei kurą praleidžia grįžtamos šlangutės, o pas ką sausa tai dauguma ir supratimo apie tai neturi ir nesuka galvos

Idalius yra tikrai maladec, nes viska labai teisingai paaiskina. butent, as irgi pastebejau sia problema tik tada, kai pradejo leisti griztamos slangutes:)
respect.

Speed200 2010-12-07 11:13

Citata:

Pradžioje rašė ledas (Post 113851)
Idalius yra tikrai maladec, nes viska labai teisingai paaiskina. butent, as irgi pastebejau sia problema tik tada, kai pradejo leisti griztamos slangutes:)
respect.

Tai znk jei mb metuos tai ant visu uzpilus forskameru kazkiek burbuliuos maziau ar daugiau.

Dievs2 2010-12-07 17:35

persiprasau kad suklaidinau, nezinojau kad pas mersa kitaip. pas bemva forskamera presuojasi ir issiema tik nuemus galva.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:07.