![]() |
Vairavimo stažas
Labas vakaras.Noriu paleist nauja tema, lyg ir nebuvo tokios.Vairavimo stažas.
Mano vairavimo stažas 19m B,C,CE. :xx: :zenklas: |
7 metai B, C
|
10 metu B,C
|
9 metai B :)
|
mano 11m. a,b,c,d1
|
10 metu B :xx:
|
greit bus metai Bkt. (oficialiai) :xx:
|
2,5m B :sokiaipokiai: :xx:
noriu dar A C D CE :xx: |
5 metai. B kategorija:)
|
7 metai, a,b,c,d,ce,de
|
bisky daugiau nei 3 metai, B :)
|
8 metai A B C
|
20
|
22 metai B C D E , turiu teises visų tipų traktoriams ir savaeigėms mašinoms (išskyrus kelių tiesimo ir miško techniką), ADR pažymėjimas (pavojingų krovinių pervežimas)
|
Citata:
|
1.5 m B. noriu issilaikyt a:)
|
Tuoj bus 4 metai B kategorija, sekanti bus A. Daugiau kolkas nereikia. :) O DE pagal idėją yra autobusas su priekaba. O, Daliau, gal turi ir troleibuso teises? :D
|
Citata:
o ant naujo tipo pažymėjimo ir pas mane parašyta BE,CE,DE |
Citata:
|
15 metu B C D E ir visų tipų traktoriams ir savaeigėms mašinoms (išskyrus kelių tiesimo ir miško techniką):xx::wave:
|
Citata:
|
Beveik 5 metai turiu tik B, bet yra planu ir CE laikyt :)
|
o E tokios kaip ir ner ? :mastau: :geda:
|
Na tai galima tada parasyti taip: 15 metu B, C, D, BE, CE, DE ir visų tipų traktoriams ir savaeigėms mašinoms (išskyrus kelių tiesimo ir miško techniką):xx::wave:
|
Citata:
|
tuoj po gimtadienio bus 5m B kategorija :)
beje esu girdejas toki ganda, kad limuzinui vairuot reikia troleibuso teisiu :confused: cia rimtai ? :D |
aš vairuoju 12 metų, ir aišku "B" kategorija. Per tą laiką, viena nedidukė avarija per jaunatvinį maksimalizmą :xx:
|
4m.- B, 6m.- Traktoriaus, pavasari+ A.:wave:
|
Kokie 4menesiai B kategorija :xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
jeigu tikrai labai reikalinga info dėl limuzino vairavimo, tai galiu suskambėti savo vienam kolegai, kuris savaitgaliais vestuves vežiodavo limuzinu tai pasakytų kokios reik kategorijos, nors jis turi tokias pat kaip ir aš
|
1,5m B :)
|
6 metai praktiskai be 10 dienu
|
B1,b,a :)
|
9,5metu su B, C1... Dar plius laukia regitros vairavimas CE, ai ir dar krautuvo vairuotojo pazymejimas yra :D:D:D irgi vairavimo ipatumai savotiski
|
A B 2 metai
|
Citata:
|
Pavasary bus 6 metai. B; C1... Ateity netolimoj planai gauti CE (furysto kategorija) :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:22. |