![]() |
W210 Elegance sedan, spyruokliu kietumo zymejimas
Sveiki, pas mane Avangardas labai kieta vaziuokle, jokio komforto vaziuojant. Noriu ideti amortizatorius ir spyruokles nuo Elegance. Koks turi buti zymejimas ant Elegnace spyruokliu ? nes srote gali bet kokius parduoti kaip no Elegance. Arba geriau deti nuo Classic, kurie minkstesni ?
|
Citata:
|
susidesi nuo elegance bus kaip dzipas :ne: jei labai jau kieta paziurek gal spyruokles luzusios prieki nes cia liga ju.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Mašinos amortizacijos kietumas dar labai priklauso jei buvo jau sudėti pigūs kinietiški amortizatoriai. Mano buvusiam w124 buvo parėję galiniai amortizatoriai ir buvau sudėjęs kitaiskus - tai gal tik mėnesį iškentėjau su jais ir sudėjau vėl originalius, nes su tais kitaiskais galas šokinėjo kaip kad išvis būtų toks jausmas kad jie neveiktų |
aciu uz patarimus:aciu:, pirksiu nuo Elegance tada.
Kaip galvojat sitos kainos normalios uz Elegance pakaba ? "spyruokles pr. po 160, gal. po 150, amortikai pr. po 140, gal. po 130. Detales naujos.Turiu vietoj" bendra kaina iseina 1160 LT, kazkaip brangoka nors ir srote |
na dėl spyruoklių tai kainos kaip už naujas padorios, bet amortizatoriai kokybiški (bent jau artimesni originalui) tai tikrai turėtų kainuoti brangiau. Tokia amortizatorių kaina labai panaši į kinietiškų su parduotuvės antkainiu. Pasidomėk gamintoju,
oi sorry, žiūriu pataisei pranešimą, kad detalės šrote. Pirkau pakabos detales vienam w210 Panevėžio šrote prieš du gal mėnesius nuo anglo elegance: priekines spyruokles abi ėmiau už 200, amortizatorius abu už 200, galines spyruokles už 150 abi. Galinių amortikų nebebuvo, tai klijentas pirko naujus (kainos neklausiau, nes mačiau kad buvo kitaiski) |
sveiki.gal zinot kiek kainuotu fara priekine w210?
|
Citata:
aciu kad kainas paraset, bandisiu nuvaziuoti i dydziausia Vilniui Mercedes srota gal ten ka padoraus suras uz panasias kainas. |
Vilniaus šrotai kainas kai kurioms detalėms ( domėjausi dviejuose specializuotuose šrotuose kur daugiausia MB ardyme) yra užsikėlę iki lubų - prieš gerą mėnesį ieškojau automatinės dėžės mersui - tai vilniečiai užsiprašė didžiausią kainą :bebebe:
|
nebutinai vilniui brangiau, buna ir ten normaliu kainu. o kad automatines dezes ir varikliai kosmines kainas kainuoja tai nieko cia naujo, vistiek perka. pabandyk nupirkt w210 benzo iki 97 vidurio 2.8 ar 3.2 deze 722.5... praeis noras greitai :xx: 2500lt be gailescio buciau daves bet deja per 3men taip ir neradau, teko visa mersa pirkt ir lupt deze lauk :confused:
|
Ceslav, nepamirsk, kad amortikai ir spyruokles parenkamos pagal balus!
Kitaip tariant kas tinka E220 gali netikti E320 |
daliu vaziuok i kauno srotus ten ir pasirinkimas yra ir sneka kaip su zmogum ir kainos nomalios o ne situ lenku kainos uzlaustois vln
|
ten kainos didesnes uz kosmosa srotuose, minsko pl. ir moletu pl. as tau uz 50lt galiu atnest keturias spyruokles eleganco, tik vat nezinau nuo kokio motoro, aisku naudotos
|
Citata:
Motoras 2.9TD, automat, 1997. Jeigu kas turi parduoti Vilniui nuo Elegance arba Classico dar gyvus su malonumu nupirkciau. Citata:
Citata:
|
na nelabai esu mates zymejimo ant spyruokliu, gal jo ir nera, o gal tiesiog del senatves, purvo, apsilupusiu dazu ir pan nesimato :)
|
Citata:
|
gal kas zino ar amortizatoriu stoku ilgis skyresi pas Avantgarda su Elegance
|
mersuose spyruokles zymimos spalva, ant spyruokliu buna (cia kaip pavz) geltonas taskas ir raudonas taskas, arba du geltoni, zodziu du taskai dideli :)
o koks taskas kokiom priklauso neklauskit as ne sandelininkas :) taigi keliam auto ant keltuvu, ir ziurim, jaigu viskas aprudyje, ejei manes neklauskit, kankinkit Edgi :xx: |
Sužinok išpradžiu kainos nauju daliu pardutuvese, kad negautusi šrote brangiau.Dideli pasirinkima turi AD baltic.Pirkau mb V klass tai man su gerom nuolaidom kainavo švedišku komplektas Amortikai plius spirokles, prekys , kad nesumeloti apie 350 lietuvišku.Šrote už spirokles praše po 150l.vnt.:xx::zenklas:
|
Citata:
|
Jau radau kur Vilniui nebrangiai parduoda, tik dabar reikes atideti pakabos keitima, nes pastebejau kad stovi Webasto ir ji neveikia variklis susila tik iki 60C. Kolkas siluma svarbiau uz amortizacija.:fire:
|
Citata:
|
Citata:
Reikes nuvaziuoti diagnostika padariti pradziai jeigu reikalas elektrineje dalije turetu paroditi. |
Citata:
|
Pirmoje eilėje pažiūrėk ar veikia webasto temperatūrinis jungiklis (jis yra prie oro paėmimo angos, toks apvalus, dviejų kontaktų, praskambinus su testeriu turi būti susijungęs), jei ne į jo vieta vielos gabaliuką įdedi. Pas mane dvi webasto pakeičiau ir Silberyje buvau, jie vis tiek savo gieda - webasto bloga ir taškas, nors ji pirkta nauja. Jonavoje vyrukai ieškojo kelias valandas kodėl neveikia ir rado bloga temperatūros daviklį.
|
naujas spyruokles rygevoj pirkau po 125lt. dabar tingiu ten visus cituoti atsirinksit atskymus patys :) sulinde ratai po arkom dar nevisada reiksia diskomforta vaziuojant, pvz kai pirma karta suzeminau savo w210 tai amrtiko stokas pradejo dauzyti nu nes tapo per ilgas, nuveziau amortikus patrumpino stoka visas diskomfortas dingo. dabar antra nieks nesako kad reikia suzemint kad vilktusi asfaltu dugnas bet pvz avatgardo spyruokliu ir geru kokybisku amortiku derinys nesudarys jokio diskomforto sita garantuoju. ir beje spiruokles nuo w124 ant w210 netinka bentjau priekines nes ant w124 jos siauresnes ir ilgesnes. spiruokles iskaiciuojamos pagal balus ir variklio cilindru skaiciu.
|
Citata:
aciu:aciu:, bandysiu ieskoti jungiklio pradziai Citata:
|
seip tai spyruokles identiskos savo matmenimis w124 ir w210, todel laisvai tinka
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
ir prieki ir gala, ten tiesa priekines biski didesnio diametro, biski sunkiau igrust buvo tiek i w124 tiek i w210, bet ejo igrust
|
Citata:
|
kad tos spyruokles kurias turiu platesnes ir uz w210
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
gal but ir jis bus, nes pas mane automatiskai webasto turi isijungti. |
Gal kas pasakis keiciant amortizatorius su spyruoklem (mano atveju i Avantgarde desiu nuo Elegance) ka dar reiktu pakeisti kartu su juom kad poto po simta kartu nearditi, ar ten stovi kokios atramines gumos (zinau kad buna gumos skirtingo storio tam kad keisti masinos auksti) gal kas pasakis kokio storio tos gumos eina gamykliskai ?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:31. |