![]() |
W210 Temperaturos daviklio problema
sveiki, tokia problemele, neteisinga lauko temperatura rodo man skydelyje, gliucina isores temperaturos daviklis tikriausiai, dabar rodo apie +18 laipsniu, kai isedu i masina ryte ji kazkur nuo + 10 pradeda po truputi kilti iki kokia + 25 nuvaziavus 10 min., gal kas susidure su tokiu gedimu, pakeisti davikli reiketu ar kazka dar butu galima ten ziuret?
|
Citata:
|
pas mane +58 :)
|
intercarse daviklis nuo 30 iki 90lt kainuoja
|
bet va dabar lauke -3, tai ir rodo teisingai -3., bet kai temperatura lauke sokteli per 0 i pliusa, tai daviklis jau gryba pjauna, tas irgi sokteli ir pakyla iki +20 :)
|
Citata:
|
dar reik paziuret, ar daviklis savo vietoje stovi ... i priekini bamperi ikistas
|
Pas mane rodo 1 laipsniu daugiau.:xx:
:zenklas: |
pas nissena tai ten isvis ne w210 daviklis, toks pailgas sonu prikabintas, nuo w124 speju
|
Citata:
|
Pas mane ir taspats -28 tai +15 .
Gal ji isimt pravalyt reiktu ar dar kazka? Ar jau nieko nepadarysi keist reik? |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
nu aisku nieko cia nepribursi, reik imt lauk ir ziuret.
|
Sveiki,o tai kur tas daviklis randasi pas w210
|
priekiniam bampery vairuotojo pusej
|
Lauko temperaturos daviklis
kaip manot ar cia tik sensoriaus kalte nes islupau is masinos idedu grybauja isjemu is c klases davikli temperatura zemesne kokiais 4 laipsniais negu turetu but islupau is e klases masinos pajungiau sulitavau laidus orginalu davikli vel tas pats temperatura zemesne kokiais 4 laipsniais negu turetu but gal kas zino kame reikalas paskui ten saugikliu dezeje yra dar tokia tablete toks sudukas su varztuku galvoju gal ten galetu ka reguliuoti esat kas susidure ???
|
Sveiki visi, jei temperatūrą neteisingai rodo (gerokai aukštesnę, į pokyčius reaguoja, bet dažniausiai +58 būna:), tai čia daviklio problema? o kadangi 124 daviklis kartus su laidu (neardomi), tai reikia keisti ir tą, ir tą?
|
Reiktų keisti patį daviklį, tiesa, daviklio šiuo metu turbūt nerasiu.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:31. |