![]() |
Dega pakaitinimo zvakiu lempute pastoviai
sveiki.turiu beda.pakeiciau pakaitinimo zvake ir pradejo isvien dekti pakaitinimo zvakes lempute.kai buvo senoji perdegusi tai ji parodydavao kad pakaitino zvakes ir uzgesdavo,uzvesdavai ir vel uzsidegdavao trumpam,o dabar isvis nebeuzgesta.kas galejo nutikti?mano modeliukas w210 130 kw
|
o degimą ijungus pakaitinimo lemputė dega? Ar užsidega tik po variklio užvedimo?
|
Jei uzvedus dega, tai vadinasi yra 1 ar daugiau perdegusiu pakaitinimo zvakiu :confused:
|
bent jau 124 modeliui jei yra perdegusios tarkim dvi žvakės, tai degimą ijungus pakaitinimo lemputė nedega, o užvedus dega pastoviai
|
Citata:
|
nezinau, kaip kas ten 210 po kapotu, bet 201/124tame gali pats pasitikrint kiek ir kelinta zvake perdegusi..
|
Pats keitei? Man atrodo užtrumpinai ką nors, arba perdegė kita žvakė, šitą pakeitus.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Žinau kad pagal susidėvėjimą ir varžų pakitimą geriau keisti visas, bet daug kartų esu keitęs ir po vieną ar dvi. O dabar laukiu argumentų kodėl negalima keisti vienos? |
as ir nesuprantu kodel vienos negalima keist, dauguma tik ir reikia sugedusias zvakes, o sveikas palieka ramybej
|
rekomenduojama keisti visas, nes pagal pakitusias žvakių varžas nuo amžiaus jos kaista ilgiau nei naujos, tačiau esu praktikoje bandęs ne vienąsyk keisti tik po vieną žvakę ir nuo to nenukentėjo nei variklio darbas nei užvedimas
|
tai ir as esu keites po viena, nieks nepasikeite, tik finansiskai gal neapsimoka, jei keist servise, nes darbo nemazai, o jei likusios nepakeistos po savaites perdegs tai vel reiks ardyt viska :) pigiau viska iskart pasikeist
|
na mano italui tik pradėjus važinėt irgi viena nusprogo - persukau tą vieną ir jau trečias mėnuo taip važinėju
|
Citata:
|
Citata:
|
priremontuosi ta rele dazniausiai nudega kontaktai viduj atsiodarai persilituoji ir fsio :) taigi ten plokste ir tiek ;) atsidaro irgi nesunkiai ji iskrapstai hermetika ir atsidaro, po to tik vel uztepk kad dregmes nerinktu.. pamegink kontrolke pajunges prie reles ar i visas zvakes ateina itampa, paskui pamatuok ar visos zvakes vienodos varzos nes turi buti daug maz vienoda varza.... ir jokiu budu netrumpinti i korpusa:)
|
Pas mane kol saltas motoras irgi pakaitinimo lempute gana ilgai sviecia ...na tarkim kol variklis nepasiekia kokia 60-70 laipsniu.Zvakes tikrintos- veikia .Veliau isjungus ir vel ijungus varikli viskas veikia kaip ir turi buti.Ieskausi reles ,bandysiu pakeisti.O gal dar kas nors itakoja toki reles darba ?
|
ausinimo syscio temperatura..
|
Bet ne ant tiek ,kad laikytu pakaitinimo lempute degancia kokia 10min.?
|
jeigu neveikia kuri nors zvake, tai uzkurus lempute dega kuri laiko, su laikmaciu nematau negaliu pasakyt, gal 3min, gal 10
|
Citata:
|
rele greiciausiai streikuoja
|
o pas mane uzvedus, padega kokia 20-30sek ir uzgesta... speju, kad su spynute problemos (isdyle jau turbut) ... :confused:
|
o spynute cia prie ko ?
|
nu man tevukas taip sake, as dbr zodis zodin nepakartosiu, bet kazkokie tipo spyneles elementai kai isdyla, tai pradeda sita pasildymo zvakiu lempute degt o paskui uzgesta... Nes siaip motoras, kai uzvedi tolygiai dirba... Nesijaucia kad nedirbtu bent vienas ar keli cilindrai ka tik uzvedus... :geda:
|
nemanau, kad cia spynute kalta ... greiciau su rele problema
|
spynutė čia tikrai ne prie ko :ne:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
būna ir labai dažnai. Su kontrolke tikrinama tik grandinė ar yra, o testeriu matuojant žvakių varžas pasimato visai kiti dalykai, apie kuriuos daugelis net nenutuokia
|
Citata:
|
nei vienas negimė mokėdamas, dabar žinosi, kad indikacinė lemputė be reikalo nedega, o jei dega tai pirma bėda žvakėse, o užsitrumpinusi žvakė ir rėlei sveikatos neduoda
|
sveiki, noreciau truputi info, kokia varza turi but pakaitino zvakiu???
|
Citata:
|
Citata:
|
pas mane nors zvakes naujos rodo nuo 10 iki 14 omu ,
|
žvakės, priklausomai nuo modifikacijos įvairiems dyzeliniams varikliams turi varžą nuo 10 iki 25 omų. Čia nesakau kad tik MB modeliams
Kaip pavyzdį paminėsiu žvakes OM601-603 varikliui varža 17-20 omų Bet toli gražu ne 2 :xx: |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:32. |