![]() |
W203 tamsintos lempos
2 Attachment(s)
Sveiki, norejau suzinot jusu nuomone apie sias faras,cia taip jos eina orginaliai ar abi taip vienodai galejo aprukt ties posukiu lempom?
Dekui uz info |
nei originalios nei aprukusios, kazkokios tamsintos samadelnai arba taiwanio tuningas
|
cia taivanietiskos. nuo posukio lemputes karscio jos apruko:)
|
Savotiskas tiuningas :xx:
|
jei ten dyzelis, tai nieko naujo ... daznai apruksta
|
o ką turi bendro dyzelinis variklis su žibintais galima paklaust? Juk ne malkom ir anglim kūrenamas
|
na galines faros buna,kad viena tamsesne kita sviesesne. ne pas viena dyzeli esu pastebejes, bet priekines nezinau
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
o jei rimtai tai pirma netikejau kad taip gali but bet del kazkokiu priezasciu taip yra viskas prasidejo nuo draugelio w210 300d beges biski daugiau virs 400k ispradziu galvojom kad cia tokios lempos tamsintos nupoliravus biski pasviesejo, pradavus ta masina nupirkta buvo kita vel su panasia rida ir vel lempos tokios pat, kazkada uzvaziavau i servisa ziuriu stovis w210 ir su tamsiom lempom, klausiu pas meistra kas per lempos sako gi cia dyzelis ir dar kitam servise tokiu kalbu girdejau. jei gal panagrineciau sita tema tai paaiskinciau moksliskai bet neturiu nei laiko nei noro, taigi kolkas pasikliauk tiesiog mano ir dar cia kazkas minejo zodziu kad pas dyzeli su didele rida buna aprukusios lempos, zinoma jei jos nebuvo keistos. |
nu man visvien nesiriša žibintai ir variklis
|
Citata:
|
kad nuo didelio kilometražo ir eksploatacijos metų stiklų skaidrumas keičiasi tai faktas, bet variklis tikrai negali niekuo įtakoti tam. Čia lygiai taip pat kaip pasakytų meistrai jog dyzelinis variklis kaltas kad vairuotojo sėdynė suplyšusi
|
Citata:
o dėl farų, tai gal dėl išmetimo nesandarumo variklio skyriuje gal gali jos tamsėti? pats dabar skaitau, ir nelabai noriu tikėt tuo, kas rašoma :xx: |
O negali but tiesiog komplektacijos klausimas? Gal yra kokia nors papildoma opcija arba i tam tikrus modelius eina, nes kaip pvz paemus kad ir VW passat b6 tai kai buna highline komplektacija jau pati geriausia, tai ir lempos buna tamsesnes tokios, tipo smoked... Cia mano tokios mintys tik pamastymui, nes skelbimuose daznai pasitaiko MB su tokiom lempom, tai jeigu jos taip ruktu gal gamintojas sprestu ta problema.
|
na as cia su niekuo nesiginciju tiesiog pasakiau ka zinau ir ka kur girdejau.
|
O kodel apruko butent ties posukiais?:) draugelis isidejo i passata 2005 metu taivanietiskas, ir turbut ir posukio lemputes taiwan. Lygiai taip pat patamsejo, nors ir buvo benzas:) manau tik del to patamseje. Nuo dyzelio mano nuomone visa lempa butu juoda
|
1 Attachment(s)
Kas vairuoja dyzelius, tai irgi sako,kad vairuotoju tamsesni veidai :xx::xx::xx:
zhiauriai jus chia :xx: |
pas draugeli astroj pastoviai apruksta galinis vienas zibintas toj pusej kur duslintuvas, bet priekiniai niekaip negali aprukt, neitikinsit :)
|
nors visai gali buti,-dabar pagalvojau,kai atidarau w203 220cdi kapota tai ten viskas tokia riebia plevele padengta,neto kad murzina ir tepaluota,bet matyt prakaituoja kazhkaip tie motorai dyzeliniai,gal lempose koks nesandarumas ir su laiku prasiruko :)
Nors fig znaet, shiaip absurdishkai skamba :xx: |
pas mane nei w210 nei w124 jokiu riebalu niekad nebuvo, viskas sausa ir purvina arba sausa ir svaru
|
o negali nuo zenonu nusvilt ir pajuoduot? :)
|
zenonai silumos neskleidzia, gali nebent nuo posukio lempuciu nestandartiniu, galingesniu
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:32. |