![]() |
SEC'as - MB 560 sec
1 Attachment(s)
parsivariau is amerikos, sveika... tik reikia salona patvarkyti ir keleta smulkmenu... ir ratus i AMG R17
|
tai jau galetum ir daugiau info pateikt :)
|
o man tie ratai visai gerai atrodo, jei valgyti neprasho nepardavinek,poto nerasi tokiu.
Grazhus mersas :good: |
Citata:
|
Citata:
Ash neparduochiau tu ratu,man jie kazhkuom grazhus :) |
4 Attachment(s)
Citata:
galiu tik keleta paprastu... :) |
Citata:
|
jega salonas, daugiau info parasyk, kodel butent toks modelis, ka apskritai bendro su MB marke gyvenime turi, priregistravai jau? TA praleidzia?
|
salonas nesveikas :seile:
|
visas MB nesveikas.. :seile:
|
Citata:
o sitas man imponavo modelis jau nuo pat pirmos masinos kurios norejau, tai buvo pries 10 metu, tada jo kaina atrode zveriska, nors ir dabar nemaza :) tai pirkau ne ji, o MB 190 1985 metu raudona, su 2,5 dyzeliniu motoru automatine deze ir elektriniais langais :) geras buvo modeliukas, po to turejau du MB 124 CE pirma 3,0 varikliuku po to 2,3 varikliuku... o dabar isseigai nusipirkau sita.... |
dabar ateina laikas, kai tokiu masinu nebeliks:) o kainos prades kilt:)
|
Citata:
|
pavardink privalumus, matau klima, sedynes elektra, sildomos, 4xlangai elektra, klima saldo? kas dar jame yra gero?
|
O gal geriau VIN įmesk, aš ryt padarysiu opcijų išklotinę:)
|
Citata:
|
geras modelis, o ir ratai tie jam labai tinka:)
|
super automobilis....salonas pavydetinas:seile:
|
kiek tau jis atsiejo?
|
tikrai grazus mersas, man tik gal reiketu priprast prie tu didesniu US bamperiu :wacko: bet salonas tai pasakishkas, tik sona vairuotojo sedynes reik patvarkyt. Turiu jeigu ka kontakta zmogaus Vilniuje, kuris taiso odinius salonus be persiuvimo, jei nera suplyses aisku.
|
Mersas, tai belenkokia geruma, visom prasmėm, variklis ypač :), salonas juodas galėtų būt , bent jau man, o šiaip, tai be žodžių aparats.
|
Man kaip tik tokia spalva salono veza:)) isskirtine. Juoda kas antroj masinoj:))
|
smagu kad ant lietuvos daugėja teisingu mersamobiliu gerbėjiu, geras pasirinkimas, :ploja:
|
Citata:
Pavarų dėžė: 722350 03 225188 (4 pavarų automatas) Spalva: 040 Labai labai juoda:) Spausti čia Salonas: 264 Rusvas, odinis Spausti čia Opcijos (sąrašas bus ganėtinai trumpas, kadangi tokie dalykai kaip el. langai, kondicionierius ir kitos smulkmenos 500 ir 560 modeliams buvo standartinė įranga:)) 291: Keleivio oro pagalvė 300: Daiktadėžė po porankiu 461: Prietaisų skydelis sugraduotas myliomis 491: JAV rinkai skirta versija 519: Radija Becker Grand prix su kasečių grotuvu (skirta JAV rinkai) 524: Specialus lakas dažų sluoksnio prezervacijai 551: Signalizacija nuo vagystės 581: Automatinis oro kondicionierius (Klima) 597: Šilumą saugantys stiklai (žaliai tonuoti) 639: Komplektacijoje nėra avarinio sustojimo ženklo ir vaistinėlės 809: 1989 metų modelis 810: Bose garso sistema 873: Šildomos priekinės sėdynės |
Citata:
|
Automobilio dažai padengti laku, kad ilgiau išliktų nepažeisti
|
Nu mersas... O jau salonas..... :uuu::uuu::uuu:
|
Cia tai automasina :uuu:
Sveikinu isigijus! Nezinojau kad amerikiecio ir europiecio kilovatai skiriasi :confused: |
Citata:
|
Nesveikas mersas,apie pardavimus negali buti nei kalbos,tokiu nera!!!! spalva ideali ,salonas idealus,kad ratus pardavineji darai didele klaida,islaikytas orginalumas pats svarbiausias sitam modeliui,uzmausi kitus, isardysi klasica,gal tu ji visa parduodi?
|
Taip! ratlankiu tik nesugalvok parduot ;))) ir jei desi kitus, tiktai tu laiku ;))) kad butu viskas original ;)
|
Citata:
|
Citata:
A vdrug ir tu sugalvosi kadanors parduoti ta modeli ir uzhkibsi ant realaus klijento kuriam reiks tik,kad OOORRIHINAL viskas butu :xx: Chia shiaip pamastymui, tuo labiau kad tu ratu kaina,nera didele. |
sveikas prisijunges :wave:
labai grazus ir teisingas mersas :) o amg ratai vaizdo tikrai nepagadins :good: |
ratai stovi su ET23, tai tik tokiu ET ir eina uzdeti (as kalbu kad be rastafkiu), ar galima sokia tokia paklaida?
ir kuri vieta yra tas offsetas? pvz as eadau su ET44! |
Turim tokia stebuklingą lentelę, kurioje daug info yra:) Ją rasi čia: Ratlankių išmatavimai
O apie ET irgi turim temą, ją rasi čia: Kas yra ET? :wave: |
va teisingi ratai :seile: gal parduotu atskirai
http://www.autogidas.lt/cart.php?sid=01&aid=20644853 |
vo cia tai MB :vairuot::seile2:
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
http://cgi.ebay.de/AMG-Felgen-2tlg-1...item3f0626b5e1 |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:43. |