![]() |
MB W210 3.2cdi ka manot?
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengv...320/id-1410342 ar vertas demesio matos kad purksti nedapurksti sparnai, sake kelios rudys yra apacioj duru daugiau kaip ir viskas ok, 13000galas ar verta ziuret i toki?
|
Jungi prie kompo ir tikrini :)
|
Komplektacija tokia visai nebloga.. Pvz man labai imponuoja kad 7 sedimos vietos salone, o kitas idomus dalykas, kad masina priregistruota tik pries kokius pustrecio men, o jau pardavinejama... :confused:
|
Citata:
|
na is nuotrauku tai 10balu tam mersiukui, o kas toliau tai varai tikrint pakaba ir jungi prie kompo
|
labai jau nepastovus poreikiai... :geda: o del finansiniu galimybiu: tai reik iskart apie galimas pasekmes pagalvot, o ne sokinet momentiniais sokiais auksciau bambos...
|
Citata:
|
nėra klimos... bet ratai tai geri:seile:
|
klima yra, nera autoklimos
|
bet tai piguma kazko,juk tai facelift :mastau:
|
Citata:
Citata:
|
kazkas tikrai bus negerai nes ir kaina maza, ir kad registruotas nesenai...
|
Citata:
|
Citata:
|
kaip tu turi kantrybes taip vilktis ? :D
|
Citata:
|
jei niekur neskubu visada užmiesty 90 km/h:)
|
negaliu as taip vaziuot :) vakar meginau tai iki grigiskiu datraukiau tik o toliau vel kaip yprasta :vaiduoklis:
|
o man patinka lėtai ir komfortabiliai plaukt, apgalvoju viską ilgesnėj kelionėj ;]]
|
Citata:
|
Citata:
|
nu kazkaip man tokiam kelyje kaip vilnius kaunas yr normalu ir galetu leisti vaziuoti 130-140... o kaunas klaipeda db 130 galima tai 160 autopilotas ir ramu , bet tokiam kely pirpint 110 kazkokia nesamone:confused:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:29. |