![]() |
2011-05-28: renginys Mano automobilis Mercedes-Benz
Mano automobilis Mercedes-Benz, 2011
MB klubas kviečia visus Mercedes-Benz vairuotojus ir mylėtojus į pavasario šventę - mano automobilis Mercedes-Benz Parodysime savo ir pasigrožėsime kitų Mercedes-Benz automobiliais. Rinksime ir apdovanosime geriausiai išlaikytus bei prižiūrėtus, daugiausiai simpatijų sulaukusius, seniausius Mercedes –Benz automobilius. Pasidalinsime įspūdžiais ir gera nuotaika. Renginio data: 2011 m. gegužės 28 d., 11 val. (registarcija prasideda 10 val. 30 min.) Renginio vieta: Pramogų ir poilsio centras Belmontas, Belmonto g.17, Vilnius Renginys nemokamas Organizatorius: MB klubas, www.mbclub.lt |
Būtume dėkingi jei dalyvaujantys užsiregistruotų iš anksto, nurodant sekančią informaciją:
1. Mercedes-Benz modelis; 2. Mercedes-Benz metai; 3. Kontaktinis tel. ir jūsų vardas. Registruotis prašome el. paštu gintare@mbclub.lt Užsiregistruodami iš anksto, palengvinsite organizatorių darbą ir renginio kokybę. Jei kiltų klausimų, turėtumėte pasiūlymų kviečiame padiskutuoti. |
nu gal ir nieko variantas
|
viskas priklausys nuo dalyvaujančių, kuo daugiau mūsų bus tuo įdomesnis bus renginys
Citata:
|
reikia sudalyvauti:)
|
butu idomu sudalyvauti...bent jau kaip ziurovas tai tikrai.
|
tai kad siuo atveju ziurovas = dalyvis :)
|
Manau reikia aplankyti si rengini :sokiaipokiai:
|
Gal reiktų organizuotis į vieną chebrą :)
|
na galima dalyvauti arba tik kaip žiūrovui, arba ir kaip žiūrovui, ir konkurse. Aišku jei jau atvažiuosit, tai kodėl nesudalyvauti, o gal laimėsit, juk kategorijų bus kelios.
Tik organizatoriai labai prašo iki renginio užsiregistruoti el. paštu. Citata:
|
nespesiu iki to laiko apsitwarkyti sawo mb:confused:
|
ai man neverta vaziuoti, zinau kad visvien laimeciau su savo coupe :D:liezuvis:
|
sudalyvausiu ir as, e-mail'a nusiunciau :)
|
man kaip visada, butent ta data, jau uzbukinta :(
|
Na, jei ne nuo ryto užbukinta ir kokią valandą nuo 11:00 turi, gali sudalyvauti, o pabaigos ir nelaukti. Apie rezultatus tikrai pranešime :)
Citata:
|
Gaila, nespesiu savo buso iki sestadienio nudazyti... :wavecry:
|
O jei tiesiogi atvaziuoti ar labai blogai? nes neaisku kaip ar galesiu. kelinta val.pradzia? kas dar is forumieciu vaziuoja?
|
deja, negalesiu atvykt rytoj, nors ir labai noreciau. Nespejo sutvarkyt man merso, tik antradieni atiduoda..
|
Laukiami visi ir dalyviai, ir žiūrovai
Citata:
|
MB klubas dėkoja visiems užsiregistravusiems. Nespėję arba neapsisprendę tai gali padaryti dar šiandien arba renginio vietoje.
Iki susitikimo ryt, laukiami ne tik dalyviai, bet ir žiūrovai. |
planuojat kas is sio forumo wykt i si rengini?
|
pagal ideja tureciau vaziuot i soda, bet jei taip lietus ir lis, tai vaziuosiu i rengini, nes salia mano namu :)
|
4 Attachment(s)
atvaziavom as, Augis ir arturas7x su zmona, masinu pamatem mazai, o zmoniu prie ju isvis nebuvo, nzn kur visi pasislepe :) bet ir hardas nepatingejo atvaziuot :)
|
Citata:
|
aha tomski tu jau atvažiavai po oficialios dalies, kai vieni jau buvo išvažiavę, o kiti nuėjo papietauti.
|
Citata:
|
Na ok bandau prisiminti visus :)
Publikos simpatija A124 Raudonas W221 Juodas s211 Juodas C123 Mėlynas Geriausiai išlaikytas C124 Juodas C123 Auksinis Seniausias MB W123 Auksinis Jauniausias MB S211 Juodas Išskirtinis MB A124 Raudonas W126 Juodas C123 Mėlynas Kitose kategorjose nelaimeja taciau verti apdovanojimo W638 C123 C208 Daugiau info >>>> |
ok, dekui uz inf. :)
|
aaa TAD1 tu prisiparkavai prie w221 ane? nes mes su augiu stovejom, tu pravaziavai :) poto visi stovejom ir prie tavo masinos, pas tave berods salonas kaip ir pas mane geltonas? kazkas maciau ir mano masina apziurinejo , bachuras su pana, ne tu ten? :)
|
Citata:
|
kai ziurejai tai buvau vairuotojo sedyne tik nusveites, siandien ir keleivio nusveiciau :) sveiciasi gerai, ka reikia tai persiut krasta vairuotojo sedynes, visa kita sutvarkoma, tavo bent pro langa biski tragiskiau atrode vaizdas, nors mano iki valymo irgi panasiai :) kai isvalysiu savo, galesi atvaryt paziuret, pamatysi skirtumus :)
|
Citata:
|
MB klubas dėkoja visiems sudalyvavusiems ir tikimės visų sulaukti kitais metais.
Straipsnis su nuotraukomis turėtų jau greit pasirodyti. |
Mano automobilis Mercedes-Benz, 2011
MB klubas – Mercedes-Benz mylėtojus vienijanti asociacija, šiais metais pirmą kartą organizavo renginį skirtą išimtinai Mercedes-Benz automobiliui. Ar pirmų metų blynas buvo prisvilęs ar ne daugiau galėtų pasakyti dalyvavusieji, o mes organizavusieji džiaugiamės jog pirmasis ir tikimės tradiciniu tapsiantis renginys pradėjo savo istoriją. Nors paskutinis gegužės šeštadienio rytas pasitiko lietumi, tačiau tikrai mylinčių savo Mercedes-Benz automobilius jis neišgąsdino ir į renginį Belmonto pramogų ir poilsio parke susirinko net 18 dalyvių t.y. Mercedes-Benz automobilių. Visi norintys galėjo atiduoti savo balsą ir taip išrinkti simpatijų automobilį. Nebuvo taip paprasta – gražių Mercedes-Benz tikrai netrūko, atvykę buvo išties pasiruošę. Tai jog apsispręsti buvo sunku patvirtino ir balsavimo rezultatai, pagal kuriuos tiek antrą, tiek trečią vietas pasidalino po du automobilius. Daugiausiai balsų surinko ir garbingiausią nominaciją laimėjo išskirtinis, 8.458 vienetų tiražu išleistas 1995 m. Mercedes-Benz W124 (A124) su 2,2 litrų benzininiu varikliu. Daugiau skaityti www.mbclub.lt |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:26. |