![]() |
W210 User Manual
Kur galima atsisiusti manualus? Niekaip savo nerandu. Turiu manuala nuo W210, bet ten nera E50 jokiu duomenu.
Gal kas gali padeti? |
Gal kas nors žinot iš kur būtų galima parsisiųst W210 manualą, nes turiu tik senesniems modeliams, o man reikia 2000 metų mersedesui.
|
Gavau E320, E430, E55 AMG, anglų kalba. Automobiliams iš JAV.
|
Citata:
|
Ir tokį ir tokį turiu ;)
|
Citata:
|
irgi turiu E320/E430/E55 elektronini varianta
|
Citata:
|
cia max 97.7 KB galima :mastau:
o kam jis tau reikalingas? |
|
Citata:
P.S. Jei kas turit europinį variantą, pvz 320 cdi :) pasidalinkit info. |
Citata:
Citata:
|
as jau galvojau vel nupirkai kazka :D
|
:) kad ne, ant ziemos su senuku pasiliksiu
|
SVEIKI, O JUSU TUOSE MANUALUOSE RASIU INFO APIE PRIEKIO PLASMASIU APLINK RADIJATORIUS SUDEJIMO EIGA IR KAS PO KUO IR ANT KO , NES BANDAU SUDETI SAVO W210, 2001m. E320, NES DEDU IR MAN KAZKAS NETAIP, NORS DETALES NAUJOS IR ORIGINAL. BANDZIAU ZIURETI PER NUORODA BET NEDAVE, TAI GAL KAS GALETU IMESTI MAN I EMAILA MANUALA, IS ANKSTO DEKUI
|
Citata:
parasyk man i PM savo meila, persiusiu. |
Citata:
|
bet pas mane 320 benzinas ir is amerikos, tai laukiu nes vargsas stovi apardytas
|
Citata:
Citata:
|
sveikas arbuzas.o gal gali atsiusti ta mb w 210 manuala
|
Citata:
|
O google nėra?
|
Citata:
|
Chebra, rytoj priminkit. Turiu skenuota varianta rusu kalba. Jei kam idomu galesiu pasarinti per meilus, jei nerasit anksciau.
|
Citata:
|
o gal netycia turit manuala w210 e 200 benzui?:)
|
Manau, kad čia rasit kažką, kas jums tiktų :wave:
http://mercedes.myftp.org/ |
Edgis,gal netycia pavaru dezei radai plastmase?:D
|
turiu e430 manuala rusu kalba originalu yra visi duomenys ir apie amg nu ten ratlankiai padangu plociai kuras ir panasiai. manualas pilnas tai masinos isores manual vidaus manual mago ir tech duomenys.
|
turiu e290 rusu manuala jei kam reikia galiu cia ikisti linka siuntimui ten apie 100mb
ai ne pasiziurejau ten daug modeliu w210,tuoj idesiu 250mb. kur nors uzsharinsiu :) |
Citata:
|
ech nenuskilo:D
|
|
Kolegos mestelkit veikiancia nuoroda, niekur nerandu w210 manualo, visur nuorodos neveikia.
Dekingas. |
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:25. |