![]() |
W124 Airbag vibracija
Sveiki, turiu s124, ir pervažiavus per duobę girdisi triukšmai iš keleivio airbag. Toks zyzimas. Būna važiuojant grubia danga (akmenukai/grįstkelis). Tikrai keleivio airbag, nes prispaudus su ranka - zyzimas dingsta. Kiti negirdi, bet aš kai pusiau muzikantas negaliu klausyt. Klausimas - ar galima kaip nors tą airbagą paveržti? Niekam taip nėra buvę?
|
Citata:
|
Citata:
|
pasireguliuok bardacioka, ten yra gumos sukinejamos kurios reguliuoja prispaudima bardacioko, neklibes ir nebarskes
|
radija garsiau pasidarykit ir nebesigirdes :vairuot:
|
Citata:
|
airbago fyškė gal blogai kontaktuoja (nusišnekėjau turbūt :D)
|
Zyzia, bet vibracinis garsas, nuo trinties, manau plastikas į plastiką labai realus variantas.
Tai visgi lieka klausimas - ar kaip nors reguliuojasi/išsiima jis lengvai, ar puršaklo ieškotis? |
uzkisk popieriuka is sono ir viskas :)
|
Citata:
|
kas per purskalas, nes mane taip pat veda is proto ivairus passaliniai salono garsai
|
varztus susuk kuriu truksta :)
|
Nieks nesat ėmę airbag keleivio? Jei ten lengvai išsiima, tai galima būtų priveržt stipriau ar ką. Nes kaišiot popieriukus tai, kaip anam mb forume mėgstama sakyt, onanizmas kažkoks.
|
Citata:
|
purskiklio pavadinimo dabar nezinau, bet gryzes namo galeciau paziuret... pas mane rovryje 25-tam visos paneles plastases trynesi,girgzdejo, net bagazines gumos cype, tai tas purskalas tikai padejo, tik aisku nevisam laikuj, jo vis reikedavo papurkst. Su juo net duru vyrius galima purkst jai cypia.
|
tai paziurek ta pavadinima, sudominai ir mane :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:18. |