![]() |
W124 su xenonais
Sveiki kolegos . Sakykit ar leidziama MB W124 1991m deti xenonus (ta prasme ar ne tampys mane mentai)?
|
Žinoma, kad tampys. Nes šitas modelis iš gamyklos išriedėjo be xenon'ų.
|
dekui
|
Nieks cia nieko netampys, jau puse metu su xenonais vazineju ir niekas nieko. Paziurekit kiek masinu ne su orginaliais xenonais vazineja :)
|
Todel ir klausiu,nes ziuriu pilna wazinejanciu senu passatu,jettu su xenonais,nejaugi juos nebaudzia
|
nu viskas priklausis nuo to ant kiek stiprius isidesi, ir neuzmirks vasara ne taip jie matosi, o kai prades tempti :) prades ir tampit :> nors jeigu proto ribose isidesi nemanau kad turesi problemu
Citata:
|
pagal KET negalima, o realybej niekas nesikabina
|
dekoju :)
|
arba perki naujas faras su leshiais ir skaidriu stiklu,montuoji faru apiplovimus ir dedi originalius xenonus
P.S> pas mane stovi xenonai,bet juos naudoju tik vakarais o diena vazhyneju su prieshrukinem ir niekas nieko nesikabina |
apie toki varianta irgi galvojau , bet tos ,,tiuningines'' faros nepuosia to merso . bet vistiek dekui uz patarima :)
|
Citata:
|
o as prie to pacio paklausiu kodel nori isidek xenonus? tik nesakik kad blogai matosi kelias :)
|
arba pas mane kazkas blogai su sviesom, arba apskritai W124 optika nekokia . Zodziu , silpnos sviesos , kokia diena nufotografuosiu nakti vaziuojant . Pamatysit,gal tada ka nors patarsit .
|
Citata:
|
jo tas galas ir man patiko :)) du kartus skaiciau, galvojau per daug sampo ikaliau..
pas mane kazkada irgi kreivai svietei.. :) kai pradejau gilintis pasirodo, vienas stiklas amerikonas ir patis stiklai apsinese kai reikalas, nusipirkau naujas lempas "depo" susidejau, ir tarsi diena atejo i nakti :) Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
jeigu ka turiu parduot prieknes faras su eshkiniais stiklais
|
turejau omeny nakti nufotografuosiu :D
|
levai levai sviecia paprastos lempos, nu per sausa asfalta vaziuot dar nieko blogo, bet jei nakti lyja tai nieko nesimato, kas pasivazineja su xenonais, tas zino kad paprastos lempos gaidys :) xenonai labai gerai atspindi eismo juostas baltas, matosi kelkrasciai ir zenklai, ir seip kad ir ziema per lietu nakti vaziuoji kaip diena, o su paprastom lempom nieko nesimato, nebent 100watu lemputes idet
|
nznau kaip xenonai sviecia, bet zinau kaip pas mane sviete pries ir po keitimo, diena ir naktis.. aisku jeigu lempoes sureguliuotos dangu apsviesti :) ka tu gali matit
Citata:
|
Kaip suprantu su xenonais TA nepraeis? Arba pries TA reiks keist į paprastas?
|
arba pafinansuot TA ;)
Citata:
|
pries TA lemputes pakeitei ir fsio, 10 min darbo, po TA atgal :)
|
man irgi katastrofa buvo persėdus nuo tėvo W211 ant saviškio važiuot naktį...
bet dabar jau pripratau, pakankamai gerai šviečia, žinoma, galėtų ir geriau :geda: irgi mąsčiau kadaise apie xenon 4300K, bet kažkodėl apsigalvojau :) pabijojau gal prastos kokybės... |
Citata:
|
pas mane irgi tokios pat - phillips extreme power, nu kai sausa, viskas tvarkoj, dar matyt, bet jau kai niaukiasi, link lietaus, nu tai katastrofa, o ne matomumas :)))
|
Viskas gerai su tais xenonais,pritariu kad jos apsviecia kelia tobulai,bet ar jusu nakti vaziuojant nebuvo apakines koks mekis isimontaves tuos xenonus i paprastas reflektorines lempas,kurios isvis xenonu neskaido?Ziauriai akina.Vat jeigu lesines lempos,tai problemu nera,niekas nieko neakina,ir varavimas saugus,ir vairuotojai nepikti :)
|
buvo, bet lygiai taip pat buvo apakbines ir ubages vairuotojai su halogeninem lemputem kai subine palei zeme velkasi, ar bulves veza ar seip lempos nesureguliuotos. o kai sureguliuoji tai neakina nei xenon nei zenon
|
5 Attachment(s)
Stai mano sviesos
|
plius dar asfaltas buna tamsesnis - tai isvis ,jau nekalbu apie lietu
|
tai nejaugi nieks nieko nepatars:(
|
tai o kokio tau patarimo reikia?
|
praeitam puslapy idejau nuotraukas,kuriose matosi kaip sviecia mano faros . Ar taip turi jos sviest?
|
Citata:
|
penkis metus atbaladojau C124 ir nors jus man kuola ant galvos tasykit, viska as maciau puikiai. persiprasau bet patarciau atsinaujinti savo originalias optikas, jei ir tai nepades patariu kreiptis pas okulista.
|
kai zmogus nesi mates geriau, tai tau atrodo kad ir taip gerai
|
nu aisku...
|
kolega as irgi prisidesiu prie nuomones kad isidek bent naujus stiklus, pradziai ir as sunkiai matidavau :/ pasikeite lempos pasikeite ir vaizdas :)
Citata:
|
aciu miki:)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:08. |