![]() |
W220 Nekyla apsukos tik iki 3 tukstanciu ?
Nekila apsukos tik iki 3 tukstanciu kas gali buti ir kai pradedi vaziuoti duodi gazo iki dugno tai visas pavaras permeta prie 2 dukstanciu apsuku kas gali buti ...cia as krapsciausi prie oro srauto .slegio slangeliu viska atga sudejus nebevaikia :(((
|
arba ne viską sudėjai arba sudėjai ne taip
|
Citata:
|
o kas per modelis??
|
blin kad zinokit su vienu meistruku dejom nu tikrai viska oki doki sudejom tai ir be filtro jis man rupuze tik 3tukstancius kele apsuku :((( sudejom 100% viska kai buvo o modelis w220 s320 cdi 2000metu. paduodu gal kam reikia jis anglas:vairuot:
|
jei iki tol vaziavo, tikrinkit vakumus
|
Pas mane taip buvo! nelkildavo apsukos ir iki 2000 meta visus begus: diagnoze parode kad turbinos slegio voztuvas grybauja-ji pakeitus problema dingo. lkai atidarai kapota ziurek po kaire puse prie stakano amortizatoriaus apcioje ant tokio laikiklio lkaikosi. is virsau iji slangute pareina ir iseina is apacios ir jungiasi kazkokia fiske. 90 procentu kad jis grybauja. ryt nufotkinsiu jei nerasi.
|
Dekui augi varisiu ziureti as numanau jau kokia cia kairej pusej prie ceskos amortiko virsaus yra toks dacikas su 2 slangutem? sitas ane .augi klausimas dar vienas ant kiek stiprei turi trauktis slegio pompa nes atjungus slangute nuo turbinos su burna patraukiu tai atidaro turbina o jai sujungu ji nepajege atidaryti :( as va ta dacika kai buvau atjunges ten prie tos ceskos ir pajungeu tik viena slangute tai turbinau jau praktiskai atsidarynejo.ir tas dacikas jau buvo keistas siki nes jau kaip is sroto imtas su uzraseis tai jau kaskam buvo ta beda
|
nu pakeiciau ta dacika blin tik merso centre radau dar nulupo 97svarus ir neveikia vistiek :verkia: ka dabar daryt?:confused:
|
Bet jie turejao ant kompo pastatyti ir matyti ar jis veikia ar ne. lt ir panasiai kainavi 340lt +50 lt pakeitimas. bet pries tai patikrino diagnostika ir ten parode kad jis neveikia tada ir pakeite. kodel pas tave pakeite nepatikrine? dar gali viena finta pabandyti. reik uzglusinti slangute viena ir tada ziureti arpasikeis kas ar ne. atsiusiu fotke pabandysi.
|
NIEKAS CIA NETIKRINO MERSO CENTRE as buvau pas programista tai jis sake man gad pas tave 2 oro srauto matuokles neveikia tai bandziau speti kad tikrai ta 1 is ju kad juo ten dvi tera :( atsius man foto uzmesiu aky .o gal kas nori mersa pirkti :) jau parduodu :unreal:
|
Todel yra ir insjunges motoro avarinis arba serviso rezimas.... Aisku kaip 2x2... :)
|
Citata:
|
MESKA MANES NEKLAUSK AS ZALES DAR MERSE :xx: paklaustum apie pasata dar zinociau as jai europietis tai vairuotojo pusej prie amortiko kur sale saugikliu dezes ten pakeiciau ta dacika jis dar apacioj filtruka turejo tai sita pakeiciau o ju dar vienas toks pats yra kitoj pusej dar yra prie oro filtro vienas ir i oro filtro slanga dar vienas dacikas ir dar vienas prie kolektoreus kaskoks stovi cia ju kruva blin nejaugi cia visi man po 100svaru kainuos tai ta mano auto atsistos dar stuka svaru :):unreal: :vynas:
|
Dazniausiai pareina ne kur vairuotojo pusei su filtriuku o kur desineje puseje po filtru kazkur prie stoikes stovi. ar tu ji keitei? snd padarysiu foto
|
zinau augi kur jis yra nereikia fotkinti as jau cia blin ant mersu greit expertas paliksiu :):xx: tik va klausimas ar ji tokia pati yra seip atrodo taipat nes galiu pakeisti ta kur keiciau i nauja sena reiskes veikia jai jokiu rezultatu nera :)
|
zinok nieko nepadejo pakeiciau ta prie oro filtro ku buvo tai niekas nepasikeite ligei taspats ziurek o ten prie oro filtro kur yra tau is jo iseina trys slangute dvi juodos ir viena plasmasine balta tokia pat kaip ateina i ta dacika tik 1 juoda ir ta balta ten nueina kaskur prie turbinos apacios ir ta balta atjungus ir uzglusinus pasileidzia man turbina o kai ji ikista normalei tai net turbina nepasileidzia tai as ja uzglusinau dabar :) :ralis: as greit is to merso traktoriu padarysiu :xx::vairuot:
|
varyk i mersu dirbtuves, tegu patikrina einlaskanalabschaltung :)
neiskok adatos sieno kupetoje. p.s. ebay obd teteriukas, tau tinkantis kainuoja ca. 34€ :) |
Citata:
|
1 Attachment(s)
va tu tipo taip padarei! lauksim nuomones is vokieciu! ar blogai taip ar ne? manau jei jau ta balta slangute buvo padaryta gamykliskai tai ji kazkam reikalinga. ir kokia itaka turi jos uzglusinimas? gal seip dar kas zino
|
jo kolegos as ligei taip pat padareu palikau ja tabaloti viena tik pas mane is ateinancios slangutes yra du isejimai tai as viena uzglusinau . o vakumo indo negali ten buti nes ten yra srautas traukia ora o nepucia norint turbina atidaryti reikia traukti ora o ne pusti :issigando:tai paliubomu negali eiti i issipletimo bakeli ! reiskes velnei zino kur ji ten eina ,tik va beda tai mano apsukos taip ir nepakyla auksciau 3 tukstanciu :((((( ka daryt hebrite ????:nerv:
|
Nu va problema turbut bus baikta nuvareu i merso salona ant deognostikos ir kad sutvarkytu kas ten yra tik va kiek dabar ten jie man uzbleus pinigu tai neaisku :ohne:
|
Tai pranesk kas ten buvo atsitike!
|
tai va sutvarke man buvo kur stovi oro filtras i ji ieina slanga kurioje stovi prisuktas dacikas sale oro filtro jis viduk slangos toks pailgas atrodo jis reguluoja oro srauta tai jus buvo jau negivas pas mane matit kai nuiminejau filtra kurnors gal ka uzkabinau tai nusprogo dabar pakeiciau veikia apsukos viskas oki .:vairuot:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:27. |