MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W220 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=232)
-   -   MB W220 garso aparaturos keitimas (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=7575)

glutaminas 2011-07-10 15:53

MB W220 garso aparaturos keitimas

Sveiki, gal turite ideju ar eina pakeisti w220 aparatura? Pas mane yra paprasta aparatura, ne BOSE, todel skambejimas tikrai nekoks. Galvoju kaip nebrangiai pakeist aparatura, kad skambetu nors siek tiek geriau. Ar eina is paprastos, pakeisti i bose? Nes vistiek gal jei nera bose nera ir stiprintuvo, arba tas stiprintuvas kitoks. Tad jei nusipirkus is autolauzyno kitas koloneles, galima tiketis geresnio garso ar nelabai?
Kadangi nezinia ka gausi is autolauzyno, geriausiai butu pirkti naujas koloneles, bet vel, kazkas sake kad w220 jau eina modernesni laidai, svieslaidziai ar pan, ir gali kilti keblumu pajungiant kitas negamyklines koloneles..
Gal kaskas kazka domejosi?

augi$ 2011-07-10 22:31

Sakei lyg parduodi savo w220? tai ar apsimoka pinigus kist?

glutaminas 2011-07-10 22:37

Citata:

Pradžioje rašė augi$ (Post 156568)
Sakei lyg parduodi savo w220? tai ar apsimoka pinigus kist?

siaip daugiau domina keitimas CL, bet cia daugiau judesio, tai uzvedziau cia tema. O ir ten viskas kaip ir identiska turetu but su garsu.:dangun:

augi$ 2011-07-10 22:59

Reiktu srote nusipirkt koloneles stiprintuva cd ceindzeri paskui viska sujungti ir bus pakeista. darbo nemazai laukia, nes jauciu be elektriko nesujungsi.

glutaminas 2011-07-10 23:03

Citata:

Pradžioje rašė augi$ (Post 156574)
Reiktu srote nusipirkt koloneles stiprintuva cd ceindzeri paskui viska sujungti ir bus pakeista. darbo nemazai laukia, nes jauciu be elektriko nesujungsi.

bet kaip suprantu tu irgi pats tiksliai nzn... O jeigu tiesiog i senu, ne BOSE koloneliu vieta ideciau bose koloneles, sakai neveiktu? Juk esme ta pati manau.. Ir tos ne bose koloneles kaip suprantu maitinamos stipreko pagalba.. O kam tas zeinzeris jei jis yra?

juozas 2011-07-11 07:08

jei nori kad skambetu kaip priklauso turi pirkt visa bose komplekta sus stipreku ir t.t nes as bandziau w210 bose is pradziu paleist be stipreko tik idejus i senu koloneliu vietas, tai patikek negrojo nei puse tiek kiek su stipreku :ne:

augi$ 2011-07-11 09:27

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 156577)
bet kaip suprantu tu irgi pats tiksliai nzn... O jeigu tiesiog i senu, ne BOSE koloneliu vieta ideciau bose koloneles, sakai neveiktu? Juk esme ta pati manau.. Ir tos ne bose koloneles kaip suprantu maitinamos stipreko pagalba.. O kam tas zeinzeris jei jis yra?

Na jei dzeindzeris yra tai jo ir nereikia , bet nepamirsk kad ir buferis palangeje stovi prie BOSE sistremos.

glutaminas 2011-07-11 09:36

Citata:

Pradžioje rašė augi$ (Post 156614)
Na jei dzeindzeris yra tai jo ir nereikia , bet nepamirsk kad ir buferis palangeje stovi prie BOSE sistremos.

nu pas mane ant cl'o irgi stovi subwuferis palangeje. Ant S klases to dalyko nera. Bet vistiek man neleidzia manyti, kad ant cl'o bose sistema, nes nera emblemu ant dureliu, o ir siaip garsas juokingas.
Girdejau pletkus, kad tipo neina i bose aparatura pakeist, tipo magas turi specialu isejima, ir dar stiprintuvas stovi kazkur gale. Tai reikes ir maga ir stepra keist ir pan.
O visgi klausimas, o ar eina pakeisti koloneles gamyklines, i 'aftermarket'ines?, na ten kokias hertz ar bet kokias kitas, ar grotu nuo mago per tuos svieslaidzius?

P.S. pas mane masinos yra dar toks dalykas bagazinej, virs cd-ceinzerio, galvoju cia turbut ne stiprekas, o tv blokas, bet tik ijungi degima jis ventiliuojasi, tai gal visgi stepras :issigando:

http://i53.tinypic.com/2mwb5ky.jpg

Error 2011-07-11 09:38

Pas mane W220 S500 LONG pilnos komplektacijos. Ant priekyje esnaciu koloneliu groteliu kaip ir yra uzrasas BOSE. Groja normaliai. Taciau ar verta man kazka deti galingesnio,geresnio kaip manote?

Edgis 2011-07-11 09:43

O gal visgi VIN įmesk:)
Ant tos dėžutės yra kažkodėl aksesuaro kodas (prasideda B6 ir t.t.), vat detalės kodo nematau....

vampyras 2011-07-11 10:18

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 156617)
O gal visgi VIN įmesk:)
Ant tos dėžutės yra kažkodėl aksesuaro kodas (prasideda B6 ir t.t.), vat detalės kodo nematau....

cia ir yra detales kodas, pritruko mersui kodu matyt :D

Edgis 2011-07-11 10:37

Citata:

Pradžioje rašė vampyras (Post 156625)
cia ir yra detales kodas, pritruko mersui kodu matyt :D

Žinau, antenos strypai senesniems irgi prasideda B6....:) Bet pats žinai - visi aksesuarai kataloge irgi prasideda B6:taip:

glutaminas 2011-07-11 11:18

o tai cia kas turi s500 su bose ir viskuom turite toki dalyka virs cd ceinzerio ar ne? cia skaitosi tv blokas, ar stipras? O vin koda biski veliau surasiu, nes dokai ne prie manes dabar.

Error 2011-07-11 14:12

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 156629)
o tai cia kas turi s500 su bose ir viskuom turite toki dalyka virs cd ceinzerio ar ne? cia skaitosi tv blokas, ar stipras? O vin koda biski veliau surasiu, nes dokai ne prie manes dabar.

Na pas mane kaip ir BOSE turetu buti,nes parasyta ant priekiniu koloneliu groteliu..
bet kaip is tikro tai nezinau.
Panasu i tavo vaizduojama daikta pas mane Robertas buvo aptikes,minejo jog stipras lyg ir yra,tai ko gero kad cia bus stipras..

Tomskis 2011-07-11 14:24

Citata:

Pradžioje rašė Error (Post 156616)
Pas mane W220 S500 LONG pilnos komplektacijos. Ant priekyje esnaciu koloneliu groteliu kaip ir yra uzrasas BOSE. Groja normaliai. Taciau ar verta man kazka deti galingesnio,geresnio kaip manote?

o tai pas tave gale elektrines sedynes, masazuojancios, ventiliuojamos ir t.t.?

augi$ 2011-07-11 14:36

Stiprintuva irgi uzmirsau pamineti. na pas mane stipriakas stovi bet berods salia cd ceindzerio? idomu kas cia pas tave per navarotas? nes virs ceidzerio pas mane nieko nestovi ten jau bagazines erdve, nebet po apsyvke. idomumo delei pasiziuresiu.

Error 2011-07-11 14:39

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 156648)
o tai pas tave gale elektrines sedynes, masazuojancios, ventiliuojamos ir t.t.?

Jei gerai pamenu(masinos jau seniai nemaciau :) ) gale ventiliuojamos ir pripuciamos (ratukas apacioje) tai ko gero kad taip ;)

mikis 2011-07-11 14:39

ea spokas, a susitvarkiai vaziuokle? :)

Citata:

Pradžioje rašė Error (Post 156645)
Na pas mane kaip ir BOSE turetu buti,nes parasyta ant priekiniu koloneliu groteliu..
bet kaip is tikro tai nezinau.
Panasu i tavo vaizduojama daikta pas mane Robertas buvo aptikes,minejo jog stipras lyg ir yra,tai ko gero kad cia bus stipras..

glutaminas 2011-07-11 16:41

imetu savo VIN, gal kas paziures kas cia per garso aparatura pas mane: WDB2153751A005526

dar nuotrauku to daikto:

http://i56.tinypic.com/ilhbp3.jpg

http://i52.tinypic.com/107w7wh.jpg

Gal zinot kur tuos tris laidus galima padeti kur rankoje laikau? gal ten papildomai galima koki suba pajungt ar pan? :dangun:

Tomskis 2011-07-11 17:23

nu ten tulpes, pagal spalvas geltona, balta, raudona, taip iseina kad TV jungtis (ant teliko tokios pat yra). wau draugeli, pazejau kataloge, tai DVB-T tiuneris (skaitmenine antzemine tv) . bent jau taip uzvadinta detale "dvb-t" nezinau ar analoginis ar skaitmeninis, bet pagal pavadinima skaitmenines tv

Edgis 2011-07-11 20:58

Garso aparatūra standartinė, yra paruoštas pajungimas TV sistemai (na jį jau čiupinėjai:)).
Visas VIN turinys:
http://i278.photobucket.com/albums/k...dgis/clvin.jpg

glutaminas 2011-07-11 21:14

tai kaip supratau bose nera aparaturos, bet kokia kita tai neraso nieko.. Beje, cia visi duomenys apie mersa? pvz kokia tikra spalva, kokia rida paskutine buvo uzfiksuota toiku duomenu nera?

Edgis 2011-07-11 21:20

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 156698)
tai kaip supratau bose nera aparaturos, bet kokia kita tai neraso nieko.. Beje, cia visi duomenys apie mersa? pvz kokia tikra spalva, kokia rida paskutine buvo uzfiksuota toiku duomenu nera?

Duomenis apie ridą gali gauti nebent Silberauto, su sąlyga,kad jis tavrkytas tik atstovybėse. Galima pažiūrėti ir pagal VIN, tačiau reikia žinmoti iš kur tiksliai grįžęs ir tos šalie TA institucijos tinklapyje parodytų paskutinius fiksuotus duomenis.
O kuom tavo CL spalva netikra? Na jei jau pavadinimo nori, tai 197 Obsidianschwarz metallic. Salonas juodas, odinis. Aparatūra standartinė, yra CD keitiklis.

glutaminas 2011-07-11 21:44

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 156703)
Duomenis apie ridą gali gauti nebent Silberauto, su sąlyga,kad jis tavrkytas tik atstovybėse. Galima pažiūrėti ir pagal VIN, tačiau reikia žinmoti iš kur tiksliai grįžęs ir tos šalie TA institucijos tinklapyje parodytų paskutinius fiksuotus duomenis.
O kuom tavo CL spalva netikra? Na jei jau pavadinimo nori, tai 197 Obsidianschwarz metallic. Salonas juodas, odinis. Aparatūra standartinė, yra CD keitiklis.

jasna gali paziuret ant w220 sedano irgi standartine aparatura? WDB2200261A127607 tik keista kad pastarajam, cia sedanas, nera subo gale kiek pamenu. ir dar o tv yra irasytas i komplektacija, ar cia kazkoks atskiras, nes siaip tai vieta tai tikrai ne pati geriausia tam tv blokui, taip isikises atvirai..

lexusas5 2011-07-11 21:50

sVEIKI VIRUKAI AS IRGI ISITERPSIU TRUPUTI :) pas mane stovi palangej tas vadinamas subas pavadinimu nokia :))) tai pas mane cia kokia aparatura nera nei teliko nei navigo tik kasetinis magas ir chendziaris ir dar klausimas ar imanoma pasijunkti suba ar turi tie originalus magai tulpinius isejimus nu ta prasme lijininius laidus ??? aciu .
:mastau:

Edgis 2011-07-11 21:52

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 156714)
jasna gali paziuret ant w220 sedano irgi standartine aparatura? WDB2200261A127607 tik keista kad pastarajam, cia sedanas, nera subo gale kiek pamenu. ir dar o tv yra irasytas i komplektacija, ar cia kazkoks atskiras, nes siaip tai vieta tai tikrai ne pati geriausia tam tv blokui, taip isikises atvirai..

Pas W220 irgi standartinė aparatūra. O dėl TV tiunerio, tai Vampyras gal ką pasiūlys, W220; 215 ne mano teritorija:)

glutaminas 2011-07-11 21:55

Citata:

Pradžioje rašė Edgis (Post 156721)
Pas W220 irgi standartinė aparatūra. O dėl TV tiunerio, tai Vampyras gal ką pasiūlys, W220; 215 ne mano teritorija:)

buves savninikas sake kad buvo pasijunges tv tipo viskas gerai, bet dabar kai paspaudziu ant tv raso kad NO ANTENNA. tai kaip cia ta antena kur ji turi kistis, kaip ir gamykliskai turetu buti kazkur sustatyta.

Marozas 2011-07-11 22:01

Citata:

Pradžioje rašė glutaminas (Post 156725)
buves savninikas sake kad buvo pasijunges tv tipo viskas gerai, bet dabar kai paspaudziu ant tv raso kad NO ANTENNA. tai kaip cia ta antena kur ji turi kistis, kaip ir gamykliskai turetu buti kazkur sustatyta.

Bet tas tv blokas nemanau, kad originaliai ejo? Negi jo nepasleptu prie stipreko? :o
O su garsu: mano kaimynas turejo cl. Pas ji buvo bose, bet norejo geresnio garso, tai audiopulse mokejo 12 stukyciu:) puse sumos buvo kad pajungt suba su stipreku dar vienu.. Ten vargo vakariene daryt kazka aftermarket. Ir tai pas ji buvo 2003mersas ir feisliftinis magas..

glutaminas 2011-07-12 08:53

Citata:

Pradžioje rašė Feibis (Post 156729)
Bet tas tv blokas nemanau, kad originaliai ejo? Negi jo nepasleptu prie stipreko? :o
O su garsu: mano kaimynas turejo cl. Pas ji buvo bose, bet norejo geresnio garso, tai audiopulse mokejo 12 stukyciu:) puse sumos buvo kad pajungt suba su stipreku dar vienu.. Ten vargo vakariene daryt kazka aftermarket. Ir tai pas ji buvo 2003mersas ir feisliftinis magas..

supratau viska.. nieko gero tada :ne:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:27.