![]() |
Vito amortozatoriai?
sveiki, turiu vito keleivini ir visi amortizatoriai mire, norejau paklaust ar krovininem tokie patys stovi amortikai kaip ir kleivinem? sakau gal didesnems kruvems pritaikiti.nes turejau A mersa, tai tokie pat amortikai kaip ir vito, nieko tike:nerv: o gal nuo kitu auto marku esat pritaike? nes vien pasakai kad mersui iskart kaina kyla detaliu.:ohne: ir dar kokios kainos amortikiu visu keturiu?
|
|
Citata:
|
nusipirkau amortikus, jokio skirtumo ar keleiviniam ar krovininiam, bet va reikia spiriuoklu naujos brangiai iseina, o padevetu neina gaut cia kaune praskambiniau, gal nuo kokio kito merso tinka?
|
Citata:
|
tai va uz spiriuokles tiek moket neverta, reikia padevetu, cia aisku mano nuomone.
|
Citata:
|
kalbu be gumu paprastos pririuokles, o naujos be gumu po 150lt,
|
buvau nuvaziaves i srota, tai sake kad meistrai spiruokles uzdejo nuo tranzito ant vito,, reiks paziuret tada. nes kai suprantu ne visi patenkinti spiruoklem su pagalvem, o be pagalvu gaut spiruokles yra reikalu padevetu, tai kam reiks gealit bandyt taikyt nuo wv tranzito.
|
Citata:
|
nu pas ji hidraulika ar koks ten biesas yra
|
Citata:
|
Gali galines spiruokles nupirkti lenku gamybos, kaina apie 100lt už vnt.Bet spiruokliu buna keleta variantu, kompas prašo šassi number. Šrotai parduoda brangiai naudotos del to kad čmones perdaro iš orines pakabos i spirokles, o tam reikia dar 8 vnt papidomu daiktu kad pastatyt spiruokles, ir todel parduoda spirukliu komplektus su tais daiktais, gumom ir laikikliais.Ypač baltarusai jos ir perka.:zenklas:
|
oi, vw trasporter:xx:
|
pas mane be nieko paprasta spiruokle kuri ir nuluzus is5 ziedu tik 3 like, tai ir klausinieju kaip pigiau ir tvirciau nusipirkt prekia
|
nu nusipirkau nuo vw trasporterio, tai tiko uz viena po80lt, yra dvieju rusiu vieni 16mm o kiti 18mm, as pirkau storesnes.:bounce:
|
Citata:
|
pirkau i gala:)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:18. |