![]() |
2,5 dyzelinio variklio žvakių veržimo momentas
Sveiki, man reikia žinoti žvakių veržimo momentą - variklis 2,5 paprastas dyzelis 20V (naujesnis) Berods 605 kodas. Niekur nerandu, gal kas žinote. Ačiū.
|
ant zvakiu raso :) 22-23Nm, nors as suku is rankos
|
20Nm
|
Ačiū.
Dar klausimėlis - kaip supratau, kažkodėl forume niekas "negarbina" Champion firmos - dauguma naudoja arba Iskra, arba Beru, tai jei geresnių nori - Beru? |
as iskras susukau po 8lt, visa ziema jokiu problemu, pries tai bosch buvo, tai viena perdege, tai trys, tai visos iskart :) tris kart keiciau, kai idejau visas iskra, baigesi bedos. dauguma galvoja kad brangiau tai geriau, bet su kiek dyzelistu esu kalbejes, visi vertina tiktais iskra, o ant visokiu brangiu po 50lt uz zvake spjaudo po tris kartus, o kartais ir daugiau :D beje iskra tai ceku gamybos
|
Aš iš praktikos ką pastebėjęs esu (ne su mb), tai boschai (tikėtina, vokiški) atlaikė 5 žiemas, iskra - 3. Įvertinus žvakių kainą, Iskra kaip ir labiau apsimoka. Nevertinant laiko (kolektoriaus nuėmimo)
|
o as ka esu pastebejes, kad mazai pas ka uzsibuna masina 5 metus :D
|
Citata:
Jei leis galimybės (turėsiu vietą), dengsiu antikorozine danga, kažkurią žiemą nustosiu važinėt ir padarysiu nur-im-sommer-fahren, ir dar anūkams liks :xx: |
aisku nelinkiu to tau, bet nereik per daug vilciu det, nes as w210 irgi laiziau laiziau, viena diena bumpt i subine, ir masina ant metalo isvaziavo, po pusantru metu nuo pirkimo
|
eina peklon, kaip nefaina :confused:
teisingai, nuo to niekas neapsaugotas. Bet kaip ten sakoma, "jei saugaisi, tai ir dievas padės" :vairuot: |
Citata:
|
aš asmeniškai naudoju NGK, Beru, Iskra ir Bosch pakaitinimo žvakes. Į dabartinį savo busą dabar NGK susisukau
|
Tada dar prie progos - kur Kaune perkat žvakes?
|
sveiki,
Jai uzkurus susipurto variklis , tai cia pakaitinimo zvakiu beda jau? |
daug priezasciu gali but, zvakiu simptomas pagrinde tas kad uzkurus nedirba vienas cilindras
|
Citata:
|
dekui reiks gal pries salcius pasikeisti jas..
|
Tai žiūrėk, ką žvakių lemputė rodo - jei užkūrus dar dega, tai tikrai pasikeisk.
|
Pas mane boshai, ir jokiu nusiskundimu ner. Kaune zvakes ir visas kitas detales perku "Eolte"
|
pas mane ISKRA po 8lt, irgi nusiskundimu neturiu, perku "Intercarse"
|
Absoliučiai nepatariu "Champion" :) Ankstesniam dyzely buvo Boschai ir Iskra - be nusiskundimų, dabar merse - Beru, irgi viskas čiki.
|
Citata:
|
Teisingai :wave: nebesuku galvos daugiau, nors kontrolinę lemputę nuo rėlės pasilikau, bet paranojos bent jau nėra :aciu:
|
Citata:
|
Citata:
|
e archeologe, iskasenu ieskai? :D
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:21. |