MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos Apie Konkrečius Mercedes-Benz Modelius (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Noriu pirkti Mercedes-Benz C klases dyzeli (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=7952)

bastedas 2011-09-07 20:10

Noriu pirkti Mercedes-Benz C klases dyzeli

noriu pirkti mersedes-bens c klases dyzeline nuo 1999 m iki 2002 kokie ju trukumai ir pliusai?ir ar didelis skirtumas ziema vazineti su galu varomu nes pagrinde su priekiu vazinejau

Tomskis 2011-09-07 20:30

trukumai - pliusai, pavartyk foruma, simta kart kalbeta, del galo varomo, biski sunkiau manevruot po kiemus, bet vaziuot imanoma, reik priprast tiesiog , per provezas lengvai nepanardysi ir tiek, kastuveli isimeti i bagazine ir fsio

sausainius 2011-09-07 21:55

Pirk! Jei nori.

400E 2011-09-08 10:53

Žiemą su galu varomu n+x kartų linksmiau nei su priekiu ;)

sausainius 2011-09-08 11:59

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 164532)
Žiemą su galu varomu n+x kartų linksmiau nei su priekiu ;)

tik ne kiemuose daugiabuciu, atsimenu kiek kartu R ar D imetes ejau pats stumt :D
Siaip, jo smagu ziema :)

400E 2011-09-08 12:42

Citata:

Pradžioje rašė sausainius (Post 164536)
tik ne kiemuose daugiabuciu, atsimenu kiek kartu R ar D imetes ejau pats stumt :D
Siaip, jo smagu ziema :)

Eik tu aš su mechanke kai su tanku einu :vairuot:, ant padangų nepagailėjau, tai labai džiaugiuosi, viena kartą buvau užklimpęs, nes labai jau žemas mano, tai pasikabino ant pilvo, nes vėžės buvo labai giliai išvažinėtos.

sausainius 2011-09-08 14:20

Citata:

Pradžioje rašė 400E (Post 164541)
Eik tu aš su mechanke kai su tanku einu :vairuot:, ant padangų nepagailėjau, tai labai džiaugiuosi, viena kartą buvau užklimpęs, nes labai jau žemas mano, tai pasikabino ant pilvo, nes vėžės buvo labai giliai išvažinėtos.

Mano ir zemas buvo :/
Visur kabindavos ziema. vnz man kiemuose izpudziai nekokie :D

bastedas 2011-09-08 14:32

Pirkdamas mersedes-ben:zenklas: i ka atkreipti demesi reike.ir ar jie labai rudija?

sausainius 2011-09-08 14:41

rudija aisku, ziurek , kad nebutu surudijes. ir nsudroztas, sakom pasieiskok forume milijona kartu kalbeta apie vairklius ir t.t. netingek.

megejas 2011-09-08 22:18

Chebryte ei ! Visu pirma, galu varomas auto, turi turet geras ziemines padangas. Antra, jei tik metus ar pusantru vairuoji, tai tikrai truksta igudziu gala vairuot. Su laiku ateina ir igudziai ! Seniai supras, o jauneliam kantrybes ! :)

sharrasitto 2011-09-08 22:41

atvazinejau ziema su galu varomu universalu. Normalios ziemines padangos + stabilumo kontrole. Nepatyriau jokio diskomforto vairuojant mieste, uz miesto, prastais keliais, slapiais keliais, plikledziu... Sistema dirba per daug gerai, kad neitakotu vairuotojo veiksmu. Aisku jeigu proto neuztenka, ir issijunges visas kontroles spaudi pataloka iki dugno, tai baigtis + - aiski... Taip, kad nezinau kur jus randate ziema problema vairuojant galu varoma masina. Visai kas kita yra pravazumas, parkingas ir judejimas apsnigtame kieme, apsnigtais keliais... Tai jau labai didziule beda, ne karta ir ne du buvo stumdytasi kiemuose, kur atrodo nu neturetu sesti masina :)

Jerry 2011-09-09 08:39

Mano zmonos laukia ziemos smagumai, nes nupirkau w202, o su galu varomu ji neturejusi automobiliu :D
Sakau kai pasals reiks i aikstele vaziuoti, mokinti, kad pajustu kaip galas suskraidzioja ant posukiu. Yra paruostas geru padangu komplektas, gyvenam priemestyje, tai nelabai lendam i miesto kiemus, o pas mus vietinis traktoristas, naktimis valo musu kelius kai sninga, nes jam papyldomai musu rajonelis moka, tai keliai rytais buna nuvalyti.
Bet jei zmona visvien skraidzios ar strigs, tai sipuosiu padangas ir pora smelio maisu i bagaza imesiu :D

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:27.