![]() |
S210 320cdi kuro radiatorius
Prakiuro S210 320cdi kuro radiatorius. Ar jis tikrai reikalingas Lietuvoje? Kas bus jei jį išmesiu? Gaila 500Lt naujam.
|
vw masinoj pramusiau ir ismeciau, sujungiau su slangu tiesiogiai. jokio skirtumo nepajauciau per puse metu. man atrodo dar geriau ziema be jo bus, neausins kuro, siltesnis bus, maziau valgys ir neuzsals :) o su mersu ir be tepalo radiatoriaus daug kas vazineja, nieko blogo
|
Ačiū! Tikriausiai taip teks padaryti. Bet mano nuostabai, kuro radiatorius buvo karštas, kai aš pravažiavau apie 20km.
|
nu ant kiek jis ten karstas gali but, kura as nupylinejes daug kartu esu, siltas isbega ir tiek, nes per abratkes susyla kol vaiksto po sistema, tai tiesiog siltas, nei karstas nei ka, virt negali :)
|
neveltui toks dalykas buvo idetas, jaigu masina sibire bus tik geriau, o visos blogybes pasirodys vasara.
|
nu suprantu kad neveltui konstruktoriai idejo, bet paaiskink kam jo reikia, as va visa vasara be jo atvazinejau, jokio skirtumo ar jis buvo ar ne
|
nu kaip pvz pas mane 2.7cdi tai nera jokio radijatoriaus tik kaip suprantu stovi termostatas ir kai is griztamojo pradeda begt siltas kuras jis atsidaro ir tuomet filtre maisosi kuras , tai kaip ir reikalingas jis tik ziema kad pasildytu kura filtre, bet manau galima ji ismest ir kad kuras begtu tiesiai i baka ir ten ar taip ar taip susils, nes per ta termostata kiek girdejau daznai ora gaudo,
|
tai vat ir pas mane prakiuro kuro sildytuvas, ora pradejo gaudyt, naudoto neradau, tai galvoju be jo tiesiai sujungti, nes tie patys varikliai Sprinteryje be sildytuvo eina ir viskas ciki :confused:
bet dar ryt pabandysiu paieskoti, kai viskas tvarkinga - man ramiau :) |
Tai naują užsisakyk autokurte ar silberyje. Jis apie 300 kažkur kainuoja.:)
|
butu sedanas tai tikrai nesukciau galvos, bakas salone stovi, neuzsala kuras, o pas tave po masina berods kaba, tai ziema gali ir pasalt
|
Radijatorius turėtų būti prieš galinį ratą kairėje (po galinėm durelėm). Jis yra uždengtas plasmase. Pas mane nėra termostato. Grįžtamas eina tiesiai į kuro filtrą. Tikriausiai, šildo kurą filtre visa laiką ( nežinau kuro filtro konstrukcijos) ir po to eina link bako. Taip yra ir pagal kuro sistemos aprašymą.
Aš galvoju, kad tą radijatorių žiemai išmesiu - gal vėliau rasiu kur pigesnį o gal apsieisiu ir be jo. |
Citata:
|
as tai nelabai suprantu tiesa sakant naudos to radiatoriaus, kaip suprantu radiatorius tai ausina sistema, tai kam ausinti kura? kaip tik ji sildyt reik o ne ausint
|
Citata:
Citata:
|
jaigu kyla klausimas kam ausinti kura?
cdi injektoriai, ju veikimo principas, kuras patenka per 3mm sienele i degimo kamera, koks joje pasiekiamas karstis nesigilinsiu. tada einate kuro bako link, kokie materialai naudojami? jaigu pamatysite plastika, tai tikrai be sito radiatoriuko geriau nevaziuokite pas samagona :) be to radiatoriaus linksta plastikiniai bakai, trukineja slangos. |
tai kad daug masinu plastikiniai bakai, bet tai nelinksta, tuo labiau lietuvoj karsciai buna savaite metuose :)
|
Citata:
|
Citata:
|
nu pas mane tai nera radijatoriaus, tik kad abratke grizta i filtra, tai f-ja tik pasildymui kuro,
|
Išmečiau tą radijatorių - nustojo lašėti kuras. Beje, tas radijatorius iš aliuminio. Bandžiau rasti pažeistą vietą su suspaustu oru, panardinus radijatorių į vandenį - nepavyko - radijatorius neleido oro.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 04:05. |