![]() |
ML pirkimas
Sveiki.kas galit patart del ml270.ar verta ji pirkti?ar brangus aptarnavimas.ar sunku ji islaikyti?aciu
|
Citata:
|
vaziavau visai nieko patiko si masinele tik gazdina visi kad brangu islaikyti?tipo martizatoriai brangus ir t.t
|
aisku.o seip del elektronikos yra kokiu nesklandumu?ir kokiu metu geriau pirkti?
|
kodel neverka kas negerai jame?ka gali tada pasiulyti?
|
pazystamas turejo ml 270 2004 is italu. tai labai daznas klientas budavo servise. nespedavo dorai pasidziaugti, kaip vel kas nors subiredavo. o siaip tai vaziuoja smagiai.:)
|
man is isores patinka ml nieko toks jei dar su lankais ir juodas :) pries koki pora savaiciu draugelis is kauno nupirko ml 2000 berods o gal 2001 4,3 su dujom juodas su lankais gale atsarginas ratas padarytas r20 ratai nu grazus grazus bet pravaziavau ir nusprendziau kad ml niekad nepirksiu, kazkoks kratytuvas :ne:
|
jo tai ne kas tada net nezinau ka pirkti tada
|
touareg, land cruiser, x5 man geresnes masinos
|
ML nera bloga masina, vien del savo kainos. Paciam teko isbandyti ml430, taip, jis grubus, kietas, barskantis, bet visgi, pagalvojus, ka uz ta suma galima paimti is parketiniku su keturiais varomais, plius neblogai atrodanti, padoresniu metu ... tai ... nu tikrai nezinau ...
|
Mano nuomone ,iki 2005m dizainas iš viso žiaurus,pastacius šalia X5,WV touareg,ar netgi mitsubishi Pajero ,tu paciu metu vaizdelis liudnas..... bet cia skonio reikalas kitam ir Dacia ir SangYong yra visureigiai.... Kas liecia varikli ,jei dizelinis tai tik 400cdi,nes tokiai masei 270 tai tas pats kas i E klase 70KW, E200 .Norisi vazinetis su visureigiu ir MB ir už dyka,cia kažkas is fantastikos pasaulio...
|
geriau uz tuos pinigus kokia kia sorento ar pajero nusipirkt
|
jei pats vazinejai ir tau tiko, tai beliko tik isigyti ;)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
http://images2.ganjavideo.com/img_th...ease-uncut.jpg |
400 cdi, tai turbut pats brangiausias malonumas MB gamoje :) remontas tikrai brangus ir plius dar jie gesti labai megsta, ir nesvarbu ar tai ML ar tai E klase.
O kalbant apie ML 270 CDi, tai galios jam tikrai truksta (vazinejau nemazai su tokiu). vaziuoti galima, bet... Jei butu aiskus tavo biudzetas tai butu galima kazka pasiulyti. As rinkciausi X5 3.0 d. jei imti iki facelift modeli tai galima ir pigiai paimti. |
Citata:
|
imk x5 arba neimk dzipo. nes uz tokia kaina mazdaug nlb ka rasi. nebent visokios toyotos prie sirdies
|
Citata:
|
Citata:
"Jami benza - nes as vazineju benzu ir man axujenai." |
Na kad 270cdi ML paimti gali pusetinos bukles uz 20tukst litu... Tai uz tokia juokinga suma toks ir visureigis.. O uz savo kaina manau jis atitarnauja.. ir tas motoras nera jau toks labai prastas.. Aisku iksas geriau ir atrodo, ir vaziuoja, ir motorai geresni ir pan, bet ir kaina 50proc didesne.. Tai pagalvokt patys.. 50proc tai ne 10 ir ne 15... Tad neverta siulyt zmogui, ieskanciam ml pirkti x5..
|
Citata:
|
pries 4 metus nupirkau zmonai ML. aisku senas,pats pirmas.benzas ir amerikonas.vaziuoja po siai dienai.rida 160k km. dideliu bedu nebuvo.neskaitau dylamu detaliu,tokiu kaip kaladeles,dirzeliai ir tepalai.komforto aisku didelio nera vaziavime,bet ko noret is parketinio SUV.miesto salygom pakenciamas,bet aisku bekelej pravazumu nepasizymi.tiem kas iesko tikro dzipo tai tik toyota.kas del x5 ,tai uz ml jis man labiau patinka.dizainu,sportiskumu,komfortu.bet del islaikymo tai sakyciau ml geriau.x-sas lepesnis.o jei norit tikro bekeles monstro tai pirkit UNIMOGA:seile:
|
su sorento vazineti tik kaime kaip su traktorium.visas barska kaip opeli senam plasmases ne dekui tokios nenoriu.x5 kazkaip ne prie sirdies per daug gal man prabangus
|
Citata:
uz 20 tukst paimsi ml dizelini pusetina bet irgi reikes dar investuot. o x5 kazin ar uz 30 dizelini pasimsi.. na nebent koki lavona, i kuri vistiek reikes laikui begant sukist 2-3stukas litu... |
Citata:
|
arba i toki uzmesk aki ;)
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=1 |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Jei vis dar iesko cia kazkas ML 270 cdi, tai manau sitas nebrangiai nueis http://www.autorola.nl/dealer/bid.do...72&eid=2650323 :)
|
Citata:
|
Citata:
jei rimciau, tai nera jis toks kaip tarkim X5, na vaziuoja, kaip dzipas :) |
G tai yra dzipas, ne parketinis, darbui skirtas, po miskus vazinet, ne kaifuot :)
|
Citata:
Man tai uztenka, kad jis gerai atrodo ir ta suprantu tik as :D Bet jo kaina tokia, kad tektu rinktis ML :) |
ir kiek tas nebrangiai toks
|
Citata:
http://auto.fishki.net/comment.php?id=98752 |
Is patikimu zmoniu girdejau, kurie ne tukstanti ir ne tris km prasuke su ivairiom G klasem: amg, brabus, 400cdi ir t.t., kad didelio vairavimo malonumo nera, jauciasi visos kelio siules, kietas tikrai. Komfortas ryskiai didesnis GL`e, R klasej. Bet aisku ropoja jie labai ispudingai ir ivaizdi sukuria isskirtini.
Kas del ML, tokio kokio zmogus iesko. Pasilieku prie nuomones, jog tai tikrai nera blogas modelis, uz tokia kaina, ka jie kainuoja. :) Nors didelio komforto nesuteikia, barskutis, kietas, pravazumas prastokas, bet jeigu zmogus gyvena kazkur uz miesto, ziema nevalyti keliai ir panasiai, ar net mieste uzlipt kur nors kur dar sniego nenukase, tai toks nesudarytu dideliu problemu :) |
man G500 (o dar geriau G55 AMG) yra svajoniu dzipas, atrodo toks visas kampotas ir t.t., bet kazhkas jame tokio yra ypatingo :) gal neveltui jis brangesnis uz S klase.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:31. |