MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W210 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=201)
-   -   E290 automatas streikuoja (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=8194)

gintis_bintis 2011-10-12 12:53

E290 automatas streikuoja

Sveiki, kolegos, padėkite turiu problemų su automatine pavarų deže . Vaziuojant ant drive rezimo buna, kad uztringa pavara ir nebepersijungia, bet tai buna labai retai ,o šeip negražiai perjunginėja kai kurias pavaras - pergazuoja lyg butu sportinis rezimas , pasikeiciau tepalus dėžėje bet tas pats velnias, gal buvote susidūrę su situo dalyku ?

gintis_bintis 2011-10-12 15:32

Citata:

Pradžioje rašė Arce (Post 169464)
Dėžė buksuoja, jeigu tepalo keitimas nepadėjo, varyk į remontą. Tiesa, tavo dėžė turi kompą, gali būti, kad reikia ištrinti klaidas (kas su tavo aprašymu mažai tikėtina). O jeigu manai, kad pats sugebėsi susiremontuoti, siuntiesi dėžės manualą ir pirmyn.

Buvau Klaipedos boch centre padare diagnostika yra dvi klaidos sako jos neissitrina,kitos issitrina gali bandyti pas automato meistra vesti kad paziuretu ,bet tai kiek idomu man paims vien uz dezes isardyma ,kad nustatytu liga ?

gintis_bintis 2011-10-12 17:50

Citata:

Pradžioje rašė Arce (Post 169491)
Ruošk ~2000lt remontui. Jeigu tik nuimti dėžę, paprastai kaina 300-400lt.

tai neapsimoka tvarkyti man jo, nes tas pergazavimas labai nezymus ir jauciasi is antros i trecia pavara kai jungia jauciasi pergazavimas , tai sakai simtas procentu,kad dezei blogai ? kitas variantas kaip supratau gali padeti tik klaidu nuemimas per diagnostika ? o jei nenusiima tai jau nekazkas dezei ?

Tomskis 2011-10-12 17:51

visada ir buna tas pergazavimas is antro i trecia, daug su tokia beda vazineja w124, remontas 1500lt vilniui, bet pazystu zmones kurie vazineja su ta problema, ir ji neprogresuoja, ir netvarko.

gintis_bintis 2011-10-12 18:13

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 169514)
visada ir buna tas pergazavimas is antro i trecia, daug su tokia beda vazineja w124, remontas 1500lt vilniui, bet pazystu zmones kurie vazineja su ta problema, ir ji neprogresuoja, ir netvarko.

A nu tada aisku viskas dekui,o tai tu gal zinai kaip ta liga vadinasi kas cia sugede yra toj dezei ?

Tomskis 2011-10-12 18:30

nezinau, bet pats kai ieskojau pirkti merso, buvo pasitaike nemazai su tokiu defektu, skambinau i deziu remonta, visi kaip susitare sake 1500lt, kokia viena zvaigzde pakeis ir viskas, nu aisku dezes nuemimas uzdejimas kainuoja, filtras, tepalai, tai praktiskai tie 1500lt ir susidaro

Tomskis 2011-10-12 18:37

nemanau kad deziu principas kitoks. viduj ta pati schema gi bus. du veleneliai ir belenkiek krumpliaraciu ar kaip ten jie

Tomskis 2011-10-12 18:43

deja kolega filtras tas pat tiek w124, tiek w210, tiek w140, netgi pagal koda. tas pat ir su tepalais

gintis_bintis 2011-10-12 18:46

jeigu ta deze tvarko tai butinai ir tepalai keiciasi su filtru ? nes as katik pasikeiciau tepalus .

Tomskis 2011-10-12 18:48

nu tai kadangi deze ardo tai ispila tepala, o ar atrabotke pilt atgal tai nzn, filtra aisku panaudosi ta pati, gal ir tepala, ka as zn

vilfoot 2011-10-12 20:27

o kas gali buti,jei is natro i trecia truktelejimas buna juntamas normaliai(ypac kai salta masina),kiek pavaziavus normaliau buna,bet vistiek jauciasi lengvas toks truktelejimas

juozas 2011-10-12 20:37

jei pergazuoja is antro i trecia begy dazniausiai buna hidraulinis valdymo blokas , ji pakeist dezes imti nereikia, va kaip tik savaitgali bandysiu w203 ta beda salint papasakosiu kaip sekesi,

Tomskis 2011-10-12 20:44

Citata:

Pradžioje rašė vilfoot (Post 169579)
o kas gali buti,jei is natro i trecia truktelejimas buna juntamas normaliai(ypac kai salta masina),kiek pavaziavus normaliau buna,bet vistiek jauciasi lengvas toks truktelejimas

salta deze visada durniau veikia, tai normalu, o kad biski trukteli ir silta tai tiesiog pasidevejus, eimk i galva

gintis_bintis 2011-10-12 21:46

tai gal ir man tas pats hidraulinis valdymo blokas,tai kaip dabar zinoti

vilfoot 2011-10-12 21:59

Citata:

Pradžioje rašė juozas (Post 169584)
jei pergazuoja is antro i trecia begy dazniausiai buna hidraulinis valdymo blokas , ji pakeist dezes imti nereikia, va kaip tik savaitgali bandysiu w203 ta beda salint papasakosiu kaip sekesi,

lauksim ziniu:)

vanix 2011-10-12 22:39

Citata:

Pradžioje rašė juozas (Post 169584)

pas mane kaip tik tokia pat problema, kai silta lauke tai nesijauti didelio diskomforto, keleta minuciu pravaziuoji ir meto begius labai graziai, o vat kai dabar salciau pasidare, tai nervina tas dalykas. Rytoj uzsirases i APD servisa, ziurem kas geresnio. Kiek tas blokas gali kainuot?

juozas 2011-10-13 06:02

nu tas blokas speju kad ir naudotas kainuos kosmosa, bet mano manymu nlb yra ten jame kam gest tiesiog jis uzsinesa ir pan, jis pilnai ardomas tik kad pas mus nlb kas ardo keicia ir fsio

vanix 2011-10-13 14:15

servise man pasake, kad del to pergazavimo is antro i trecia ant salto galima kazhka ten bandyt reguliuot ir tas reguliavimas gali padet.
Tik tiek kiek supratau reikia jiem palikt masina ir jie po reguliavimo isvarines masina paziuret kaip meta begius. Aiskteles savo jie neturi, tai taip suprantu isvaziuos i gatve. Bishki tas dalykas nepatinka, kad svetimas zmogus su tavo masina i gatve be dokumentu (mano draudimas galioja tik kai as uz vairo) isvaziuos ir ne viena karta, o net kelis darys nemaza rata aplink seskine. Reikia kazhkaip susitart jauciu su mano dalyvavimu procese :)

vanix 2011-10-13 14:33

iki darbines nebutinai, ant schiupo yra sugraduoti temperatura ir metkes, prie kokio temperaturos kur turi but tepalo lygis. Tik tiek kad ant visiskai salto nepamatuosi. Nuo 97m. (ar 96?) jau schiupo nera, tai nzn kaip ten matuojama, gal ten ir reikia normaliai pakaitint.
Nu bet nzn, kaip jie gali be dokumentu isvaziuot i gatve? O jei mentai sustabdys? O jei autoivykis? Jie apmokes? :)

Tomskis 2011-10-13 16:25

nu man varikli sugadino ir turbina, pakeite servisas savo saskaita

juozas 2011-10-13 16:37

ai nu jus taip gilinates vairuos nevairuos , vaziuos nevaziuos lyg aukso gabala vairuodami, jkei jau taip niekuo nepasitikit tai patys ir tvarkykit tuos savo auksinius bolidus, nu sudauzys ir sumokes tas servisas baisi cia beda....

Tomskis 2011-10-13 16:38

teisingai pasakyta

vanix 2011-10-13 17:36

ne nu as suprantu, kad kitaip jie dirbt negali, tesiog sakau, kad isvaziuot be dokumentu i gatve jie neturi teises. Suprantu, kai buna prie servisu aikstele, kur gali ramiai pravaziuot pratestuot ir viskas, bet konkreciai ten kur as buvau, tai ten jiem reikia isvaziuot i judria 4 juostu gatve, padaryt nemaza rata, kad grizt atgal. Nu zodziu..

Citata:

Pradžioje rašė juozas (Post 169676)
nu sudauzys ir sumokes tas servisas baisi cia beda....

tipo taip viskas paprasta, arne? Gali sutvarkyt bele kaip, nudazyt kreivai, kad po sezonu rudys prades list.. nenusisnekekit geriau.
Isvis bendrai paemus gerai kai moki viska pats remontuot, nes as tu servisistu nepakenciu, atiduodi tarkim elementariai tepala pasikeist, o jie tau svaria masina ispurvina visa savo tepaluotom rankom, abu sparnus, kapota, dar jei pastumt reikia, tai ir galas visas su tepaluotais antspaudais.. :xx: ir kodel niekas nenauduoja tokiu dalyku?
http://ru.all.biz/img/ru/catalog/736817.jpeg
nebent silberis maciau nauduoja, o visi kiti tingi, paskui randi tik naujus ibrezimus ant sparnu. Gal as siek tiek perdaug pedantas, bet nu tokie dalykai ziauriai nervina :ne:

juozas 2011-10-13 17:52

nu kaip be doku palieki dokus ir tegu vaziuoja, nebutina jei kazka sugadins palikti jiems taisyt , pasiemi pinigus ir taisai kur nori, matot bedas ne ten kur jos yra...

juozas 2011-10-13 23:10

geriau aplenk juos :) padaro tam kartui bet greitai, puse detaliu ale nereikalingu ismeta :xx:

gintis_bintis 2011-10-14 20:40

kas per velnias nuo 30km/h pergazuoja

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:29.