![]() |
ML 2.7 cdi 00m
sveiki ml pas mane uzsidege skydelyje kad vanduo kaista ir ets ir vaziuoja dadar avariniu rezimuir sedynes dabar nesyla ijungus mygtuka mirksi 2000m 2.7 cdi:o atsitiko kad pajungiau fiske kuri buna ant alsuoklio slangos ir isruko dumai
|
Citata:
|
Rasiau blemba susinervines. Isvazinejau 2 metus neturejau jokiu problemu.Tai va radau fiske ant alsuoklio slangos atsijunguse pajungiau ir pradejo rukti dumai, tai atjungiau greitai, o skydelyje uzsidege ets lempute , ir kad kaista vanduo, auto dabar vaziuoja avariniu rezimu, daugiau 100 km neina.:tai dabar galvoju ka daryt, vieni sako atjung akumuliatoriu iki ryto.
|
Važiuot į diagnostiką ir pažiūrėt kas ten iškepė - kuo greičiau!
|
ML 2.7 cdi 00m
nuvariau siandien pas meistrus, dabar skambinau tai sake ir kompa jau pakeitem ir vistiek tas pacias klaidas meta dabar sake drasko laidyna
|
Check the errors - fuck this shit, changing main compter :D
|
sveiki norejau paklausti ar gali duminti jei neveikia isiubimo kolektoriaus sklendes
|
Citata:
|
ML 2.7 cdi 00m
ant laisvu juodi dumai, zinoma ir kai vaziuoji kamuoliais sukasi kai persijungia pavara, buvau ant diagnostikos sake viskas gerai filtrai, oro srauto matuokle irgi nauji ,gal sakau su isiurbimo kolektoriumi kas darosi.Gal kam buvo atsitike, tai keisciau nauja kolektoriu , ir kas gal zinot kur galima uzsisakyti gal kas parduodat
|
Aš tai manau, kad arba turba arba purkštukams galas :)
|
del avarinio rezimo zek saugiklius prie kompo...
|
ml 2.7cdi ml163 2001m
sveiki noreciau pasiteirauti bendraminciu buvo man iseme meistrai purkstukus prareibariavo nu tipo isvale degesius pakeite tarpines ir nuo to laiko pradejo duminti, juodi dumai paziurejus man atrodo kad 3 cilindro purkstukas zemiau stovi.
|
leido purkstukai kura
sveiki leido purkstukai kura tai nuvariau pas meistrus tai istrauke visus purkstukus tai tiek pravale galvutes degesius kad 3 cilindro purkstukas zemiau stovi ir nuo tos dienos pradejo duminti ka dadar daryti galva keist, ar meistram i galva duot.
|
duok geriau meistram i galva, pigiau bus :)
|
kada meta juoda duma? pastoviai,ar duodant gazo?Dar klausimas, ka rodo diagnostikaq?
|
Citata:
|
ml 2.7cdi ml163 2001m
jeigu giliau purkstukai susileido i galva ar gali dumint, gal sakau gali cia buti problema
|
Tau nesudega paduotas kuras, ir jis isheina per ismetima. Tai tiek zinau apie juodus dumus. Tai vaziuok i diagnostika ir lai ziuri siurbli kiek jis ten kuro paduoda, poto pukrstuku darba, ir turetu kazka rast.
|
Speju meistrai ne is visu cilindrų tarpines purkstuku išėmė tdl ir stovi kiti aukščiau nes 2 ziedeliai po kitais purkstukais likę :) čia tik speju
|
Citata:
|
Citata:
|
Is taves bokalas alaus uz diagnostika :D
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:03. |