![]() |
None17 - W140
3 Attachment(s)
Naujas mano pirkinukas
|
va cia tai grazuolis :seile: aprasymo truksta truputi. kokio dydzio ratai? suzemines truputi?
|
as nieko nedariau jam toky nusiprkau :) seip yra nupjautos spirokles, bet sio metu ieskau normaliu. ratai r20
|
kokiu bedu turi,kad taip nebrangei pardave? skambinau kai sita pardavinejo,bet numeris vis isjungtas buvo.
|
jo jo as ir vargau kol priskambinau :) hebrytei liteliu reikejo o seip ledas jis :seile:
|
Mačiau jau jį Šilutėj. Tikrai gerai atrodo. :)
|
Citata:
|
atrodo nerealiai..vidaus foto prasom
|
va cia tai banga!! :seile: dropas geras
|
Naglas :good:
|
Šitas man atrodo eina is ranku i rankas :) bet atrodo labai gerai :)
|
Citata:
|
jooo, stebejau ir as ji skelbimuose, bet ziemai kazkaip nesinorejo laikyt garaze tokio :)
|
gerulis jis man žiauriai :)) palikčiau, koks yra, nu gal kiek žemokas, bet atrodo tai suuper :seile2:
|
Ledas :)
Man kiek ratai atrodo per daug issaukianciai. Siaip daugiau viskas labai dailiai atrodo. |
geras geras sitas, visi forume tik sake kad per daug suzemintas, bet man tai pats gazas
|
Jo cia tai :cenzura:!!! Ledinis toksai visas :uuu:
|
jamam:D
|
kokia jo kaina buvo?
|
Citata:
|
na va galu gale ir forume pasirode masina kuri buvo simta kart sklebimu skiltyje apkalbeta :) sekmes eksplotuojant. as tai paliciau toki dropa.
|
Gražus :seile: dar realiai neteko uzmatyti, bet Silute nedidele :vairuot:
|
Žiemai antrą mašiną turi ar pėsčiomis vaikščiosi? :xx: Su tokiu drop'u žiemą net Vilniuje nepravažiuotum... :xx: Bet vasara su tokiu važinėti, tai... :seile:
|
Citata:
|
po kiemus gali buti tik bedu vazinet, jeigu tokia ziema kaip praeita bus. o jei gyveni nuosavam name, tai jokio diskomforto nuo zemumo nera, neskaitant kad kietesne masina
|
Siauliuose uzmatydavau as ji, nu nemoku pasakyti koks jis man grazus..Drop'as 10balu, tikiuos ir toliau jis isliks toks, sekmes eksplotuojant :wave:
|
afygienai gražus mersas :thumbsup:
|
lb grazus ir lb naglas :xx: :seile: buvo imestas i foruma
|
Nu gražus, tik man tie ratai truputį per didoki :)
|
visada galima nusipirkti situos ratus :D man su jais net graziau atrodo
http://www.autogidas.lt/kitas-r18-11686778.html http://photos.autogidas.lt/s/photos/...8_22977132.jpg |
Citata:
|
koks variklis pas ji ?
|
3.2
|
man su brabus daug nagliau atrodo :)) tie R18 tai nebent žiemai :bebebe:
|
Citata:
|
apskritai w140 turi tiek zeminancias spyruokles ar cia flekso darbas?
|
Citata:
|
tau brabus, man sitie - del skonio nesigincyjama
|
Nu man ir šitie kažko labai patinka, švariai žiūrisi :)
|
o man is vis graziausi monoblokai
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:54. |