![]() |
W210 dega SRS
Sveiki, idomiai cia pasidare , kai vaziuoju vienas - dega SRS lempute skydelyje, kai sedi kas nors keleivio sedyneje - viskas tvarkoje. Kiek suprantu cia beda su keleivio sedynes "svarstyklemis". Gal kas patars kaip cia paprasciau panaikinti ir pas ka kreiptis .
|
apgavika padaryt daug kas gali, jeigu pas tave senesnio tipo skydelis, tai gali tiesiog lempute isimti, bet mano manymu geriau butu sutvarkyt problema o ne apeidinet, ka zinai kada gali prireikt airbago. vilniuj tai skironas gerai elektroj supranta, o kaune patars forumieciai
|
Citata:
|
aj nu jo, tu teisus
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
kiek zinau tai jei ir dega del keleivio sedynes, tai saus abi pagalves vistiek
|
as tai itariu,kad pas mane nera keleivio pusej airbag..bet su ta srs lempute viskas tvarkoj..matyt,bus pripeckeliota jau kazko
|
Citata:
|
nuimk apsyfke ir pamatysi yra ar ne, pas mane absoliuciai visi airbagai buvo ir dege lempute, gal svarstykles sugedusios, o gal tiesiog reikejo klaida istrint, nes akuma ne karta buvau atjunges kai raktas uzvedimo spynoj buvo paliktas
|
Citata:
|
Galima, geras elektrikas padės. Kauniečiai patars kur, Šiauliuose sutvarkyčiau greitai:)
|
reikes vaira dar paziuret,gal ir ten nieko nera..paskui kai lupsi i medi,galva apie vaira apsivynios..tfu tfu tfu...:D
|
Citata:
|
tai gal ir yra,bet kazi kaip ten su jo veikimu:)
|
jaigu nori atsikratyti zmonos ar uosvienes dek apgavika, jaigu nenori pasikeisk vaiku sedynes atpazinimo davikli blogiausiu atveju issiprogramuok sita funkcija "jaigu eina" :)
|
Citata:
|
Citata:
|
prikeldineju tema;
numanoma problema - keleivio sedynes''svarstykles''.:(.Tiksliau,jeigu sedyne laisva ,tai srs lempute nedega.jeigu sedi keleivis, tai lempute dega jai vienai zinomu ritmu,tai uzgesta ,tai krestelejus masinai uzsidega. Kas ardet sedyne papasakokit ar yra ka ten pravalyti.kokius kontaktus ar panasiai,ar dalykas neremontuojamas tik keiciamas ? |
3 puslapiai komentaru bet atsakymu i temos klausima nei vieno :D
|
Citata:
Citata:
Citata:
|
Prikeldineju tema. Pas mano S210 dega SRS. Kazkas blogai su keleivio oro pagalve. Gal kas zinot, kas remontuoja nebrangiai ar deda naudotas oro pagalves Vilniuje? Svarbiausiai pagesinti tas lemputes, nes negaliu praeiti technikines.
|
isimk lempute ir praeisi. ir kodel manai kad su airbagu blogai? gal su svarstyklem? vilniuje autotechnum galetu gal, ir savanoriuose gera kontora yra, neatsimenu pavadinimo, nu dar gal mbworkshop
|
Is pradziu uzsidegdavo, kai kas nors atsisesdavo I keleivio sedyne, bet atjungiau akuma palikes neistraukta rakteli, tai dabar dega istisai.
Cia Savanoriu 178 ar Savanoriu 16. Radau googlei tik dvi imones. |
gal pirma diagnostika pasidarytum.
|
Citata:
|
tai jei rakta palikai, tai klaidas nutrinsi ir viskas. ir dar beda turi su svarstyklem
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:49. |