![]() |
Realios 2,7 ir 2,2 kuro sanaudos
Sveiki,
gal kas is patirties zinot koks realus kuro sanaudu skirtumas tarp CDI 2,7 125 KW ir CDI 2,2 105 KW? Kalba eina tik apie automatus, 85 KW nedomina. P.S. nedomina pamastymai, kaip galetu buti ar turetu buti... |
tai pasiskaityk tema Kuro sanaudos, ten gal rasi atsakyma realu
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
tai nejau niekas nezino???
|
bandei pasinaudot mano patarimu antrame poste?
|
Aišku, kad nebandė. Va, skaitom: http://www.mb1.lt/showthread.php?t=896
|
Citata:
is anksto dekingas :) |
Citata:
|
Citata:
ir jeigu paskaitytum tai rasiau kad man idomu ar kas gali pasidalinti patirtimi i ne pamastymais arba jo labiau siulyti paskaityti ten kur net neparasyta... |
nu as toj temoj radau w203 2.7 sanaudas, 2.2cdi w203 neradau, bet w210 radau 2.2cdi, w211 neieskojau, bet galima susidaryt bendra vaizda
|
su c203 2.2cdi 2004m. padarau 1000km. uzh 70€, 1000km. salerka grubiai 1.30€. Chia trasoi,po miesta niekad neskaichiavau.
|
w 203 2.7 cdi misriu rezimu 7 l 100km
|
Citata:
|
nu pagal mano skaiciavima taip gavosi pripyliau pilna baka nuvaziavau 800 km vel pylaiau pilna baka 56 litruns.buvo nuvaziuota du kart is kauno i vilniu per du kart kazkur gavos 450 km karta is kauno i sakius nemenu kiek km ir like km po kauna tai va tokios sanaudos sita auto turiu tris savaites tai tik viena baka isvazinejas ir tokios sanaudos gavosi komps rodo vidurki 6.4 l 100km bet ira siokia tokia pklaida
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
P.s. pats 3 metus vazinejau su 320cdi, dabar - antri metai su 320 benzininiu. |
s210 2.7cdi dabar tokiu ora grynai po miesta ir paspaudziant ir t.t 9,5 10 salerkos, 203 nlb jis maziau valgo parvarinejom is De s203 2,2cdi 2002m tai as su savo ir ceske kartu stodavom piltis tai jam ant bakomapie 5-6 litrus maziua
|
Mano turetas w203 270 cdi automatas mieste imdavo 11-12 (Vilnius, pagrinde per kamscius), o trasoj apie 7.
|
Citata:
Padangos gal nevienodos, slegis jose, kelio danga kitokia- asfaltas asfaltui nelygus- vienas kaip stiklas lygus o kitas grubletas stabdo automobili, toliau gal kalneliu kokiu yra, sviesaforu, nes daugiausiai kuro paima automobiliui startuojant is vietos ir issibegint. Dar gal pas viena auto filtrai svaresni o pas kita ne, dar gal vienas skaiciavo saltam orui kitas siltesniam, tai ir susidaro skyrtumai. As va buvau uzdejas ziemines padangas su labai "stipriu" protektoriumi, tai man 2ltr salerkos sanaudos padaugejo, todel ana savaite teko pirkti ziemines maziau triuksmingas ir su lengvesniu protektoriumi, ir sanaudos zenkliai sumazejo. |
nzn ner skirtumo kokios padangos nlb jaucias bent jau pas mane, nu bet kad paimtun11 ar12 tai nebent prie -20 siaip i 10 mieste telpu , pajudejimai pas mane astrus tokie plius da chipintas...
|
Citata:
|
pagrindinis tikslas yra sukibimas su kelio danga ir stabdymo efektyvumas o ne kuro sanaudos. o kad nuo padangu priklauso tas tiesa, netgi nuo oro slegio priklauso , ne tik nuo protektoriaus. apskritai kuro sanaudos nuo visko priklauso ka pasake Jerris, taip pat nuo vejo (ar pucia i sikna ar i snapa), taip pat nuo visokiu TAXI plafonu, soniniu veidrodeliu ir t.t. netgi langa atsidarius sanaudos nezenkliai padideja
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
gali but, nesigilinkim ;)
|
toks jausmas kad ten ta kur amiligramais matuojat ir jauciat kaip padanagas pasikeiciat kad kuro sanaudos pasikeicia, ziema lakstau r16 205 55 vasara r17 235 45 skirtumo sanaudu pajauciu tik kai smarkiai atsala orai..... miestas vilnius
|
ant c124 300 12V. padangu kietumas, duoda zhiniu iki 2 litru skirtumui, shimtui km. Izhbandyta 100 kartu :)
|
gal zinai kiek reik pust atmosferu kad sanaudos sumazetu ?:D
|
Citata:
|
nu as 2.3-2.4 laikau
|
Citata:
|
Citata:
P.S. su sventem |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:12. |