![]() |
Atsisakom dujų. Kaip išleist balioną?
Nutariau atsikratyti dujų. Bet dabar dujos atjungtos ir balione dar yra likę apie 20 proc. dujų. kaip išleisti jas saugiai ?
|
Nusivezi i laukus ir atsuki :)
|
susirandi garažą su duobe ar rūsiu ir išleidi, o paskui pro uždarytų durų plyšį numeti nuorūką :xx:
|
o ka ten isleist? kiek zinau atjungineji viska ir jei i magnetini klapana nepaduosi 12 voltu, tai nieks ir neisei ;)
|
Citata:
|
buvo mano draugeliui toks nutikimas su tu duju nuleidimu is baliono.nuleidinejo sena iranga be elektrinio voztuvo.gyvena jis uzmiestyje,turi savo nama ir t.t. na zodziu paejo uz garazo netoli ir pradejo isleidineti dujas ir tuo metu vejas pasikeite.zodziu visi jo triusiai isdvese
|
tai kas ten per balionas buvo? :D jauciu koks nuo tanko ? :))
Citata:
|
ne Miki balionas kaip balionas-liktais 60ltr.triusiu gaila-neatsparus jie dujoms:xx:
|
Citata:
|
as tai kraniuka uzsukau ir isemiau baliona, kokios bedos? tegu jis guli pilnas
|
nepaprasciau butu isvazinet tas likusias dujas :D nebent as kazko nezinau
|
tai palieki tas dujas balione ir jokiu bedu. kas kada pasijunks tai dar gales pavazineti.
|
Aš ką galiu pasakyti iš savo pusės, tai triušiai nuo paprastų dujų iš degalinės negalėjo nudvėsti tikrai. Arba mitas arba ten tikrai ne propanas-butanas buvo. :D
|
Nezinau kas ten viduj buto,bet triusiai pas Petra iskeliavo tai tikrai.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Blemba argi man reikia cia irodyneti kad tie triusiai duba dave.mangi visiskai tas pats ar jie nuo astmos ar dar nuo ko kriaknulino-tik papasakojau kas buvo ir tiek.geriau i mano tema uzsukit ir ka gero patarkit nes galva jau neisnesa
|
turejau masina su dujom, uzlinko motoras, dujas isemiau ir numeciau garaze,masina i metalo lauza, 2 metus vazinejau su kita masina benzinu, kai benzo kaina pasieke 4l uz litra, susidejau tas pacias dujas + puse baliono duju buvo. Jei butu tuscias balionas gulejas tai manau per tiek laiko butu voztuvai sugede ir leistu per visur
|
as tai nesuprantu lisas tavo problemos, uzsuk kranelius balione, jeigu ju nera, tai yra voztuvas, lupk ta baliona ir viskas
|
Tomski cia ne mano tema ir as neturiu jokiu bedu su dujom nes mano auto ju niekados ir nebuvo
|
Prisiminiau ir ash bajeri,pasakojo vienas draugelis rusas, kaip jo kaime dujoteki vede ir viena bobute,kurios nama dujotiekis aplenke,labai prashe vyru,kad ir jai pravestu. Sumokejo pinigu,pavalgydino, samagono privire ir tt... tai tie paeme ir padare,kad name butu dujos. Tik uzh savaites dujos baigesi, pas bobute. Pasirodo velniai prie namo kampo uzhkase duju baliona ir kelis vamzdukus i nama pravede,kad atrodytu,kaip centrinis dujotekis :))) Luzhau ilgai,kai pasakojo, nors ir gaila babos :)))
Tai ir tau gal geriau taip baliona panaudoti,kokiam kaime :) |
Citata:
|
Citata:
aš tai kadaise pamenu išrinkinejau įranga tai vamzdeli išsitraukiau lauk atvyniojau biški toliau nuo baliono atsukau dujas ir padegiau ir kaip kokiam nefteskvažinske degė amžinoji ugnis :Dgalima kokia nežinau kiaule nusvilint :D |
Nu aišku. Jokių kraniukų mano balione nėra. Kaip suprantu, prie užpylimo linijos stovi du vožtuvai ? Vienas prie probkės, o kitas balione? Bijau kokių siurprizų prisidaryt :D
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:27. |