![]() |
CLK 200 Kompressor Nėra traukos. Automatas
Šiandien pradėjau važiuoti ir nėra traukos, kompresorius įsijungia, bet rodyklė kyla lėtai, ne taip kaip visada. Vakar grįžau namo viskas buvo gerai.. Per naktį pabuvo ir va tokia problema iš niekur atsirado. Kompas rodė, kad laikas važiuoti į servisą. (Tepalus keičiau, pamiršau paprašyti , kad atnaujintų kompo duomenis. ) Naujiem metam išvažiavau prie jūros, tai dabar rašo Exceed 400KM. Gal žinot , kur čia gali būti problema dėl tos traukos? Gal kompas specialiai slopina greiti, kad greičiau į servisą užsukčiau??
|
Citata:
|
Na man trauka buvo dingusi kai oro srauto matuokle atsisveikino, bet simptomai siek tiek kitokie, nes kompressorius issijunges buvo.:wave:
|
O kur randasi ta oro srauto matuokle? iseina paciam gal paziuret? ar be meistriuku cia jau nieko nebus ?
|
Matuokle randasi anr oro zarnos padavimo i varikli-uz oro filtro dezes.atsijung ja ir paziurek ar pageres
|
del nenuresetinto aptarnavimo tikrai nedingsta trauka
|
Man irgi kai srauto matuoklis numire tj kompresorius weike tik neuzdaro sklendes prie oro filtro dezes ir oras cirkuliuoja ratu tik kiek wariklis parsitraukia tiek ir tetraukia auto o siaip paziurek slanga kur eina i warikli is oro filtro pagazuok ir paziurek ar pucia slanga ar traukia jei traukia tj tas pats kaip ir man oro srautas
|
Meistriukai sutvarkė, sakė oro srauto matuoklės filtras ar kažkas panašaus buvo užsikimšęs, todėl buvo slopinamas kuro padavimas. Dabar išvalė , viskas gerai, bet sakė mano matuoklė eina į savo gyvenimo pabaigą ir reikęs ją keisti.
|
Kai idedi nauja oro srauta, ten reguliuot nereikia? Pvz jungt prie kompo? :)
|
Reikia, sklendės adaptacija irgi būtų neprošal.
|
Ką galit pasakyt apie sita? Kiek gali atlaikyti KM ? Kiek skaiciau orginali atlaiko apie 150k..
http://osm.lt/index.php?productID=368 Nes siuo metu pinigu ideti orginalia SIEMENS VDO matuokle neturiu.. |
kiekvienam dabar po 10lt pervesk uz teisingus spejimus :)
|
Pakeitus matuokle pradzioj viskas buvo gerai, dabar trauka vel tai dingsta tai atsiranda.. Gal kuro filtra reikia keisti ?
|
Citata:
|
Nauja kinietiska. Bet netikiu kad per savaite laiko galejo spet sugest..
|
Dazniausiai jos jau parduotuvej sugenda :D
|
Citata:
|
Kad ir kitaicas turi duoti garantija detalei jei ji nauja. Vezk tiem is ko pirkai ir tegu keicia arba grazina pinigus.
|
Davė garantija pusei metų, bet kaip sužinot ar problema tikrai matuoklei.. ?
|
Citata:
|
Citata:
|
Kai ryte vaziuoju pasiemes masina iki mokyklos variklio temperatura nelabai speja issilti pilnai iki 80 laipsniu.. Pora kartu esant 60-70 laipsniu temperaturai prireike lenkiant paspaust ir nebuvo traukos.. Dabar pavazinejas ilgiau vel lenkiau tai trauka buvo kompresorius dirba.. tikrinau kelis kart viskas gerai. Tai ar gali buti kad veikia kokia nors sistema kad kol variklis pilnai neisila , nepasiekia 80 laipsniu nera traukos ??
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:14. |