![]() |
W220 Negaliu rast valytuvu
chebra padekit. niekur nerandu kur nusipirkti manajam w220 elementaru rodos dalyka valytuvus. standartinis didziausias ilgis 650mm pas mane 680mm. visos didziosios parduotuves neturi, gumytes ir atkrenta nes ten tokios specifines tas standumi geleziukas prasikisa kiaurai o ne is sonu kaip pas visus. vakar nusipirkau champion gumytes galvojau pasikeisu ir bus tvarka o gavosi :cenzura:
|
Citata:
|
as tai prismoje kaune nusipirkau pries savaite mokejau 18lt
|
|
[QUOTE=mikis;187967]gal biski brangus :)
Pradziai reikia rast:confused: Girdejau,kad maniskiui 300LT bet kur juos gaut? |
ebay ziurek :)) w140 nera didelis pasirinkimas, bet kainos tikrai juokingos.
Citata:
|
Grystam prie voodoo temos:
chebra padekit. niekur nerandu kur nusipirkti manajam w220 elementaru rodos dalyka valytuvus. standartinis didziausias ilgis 650mm pas mane 680mm. visos didziosios parduotuves neturi, gumytes ir atkrenta nes ten tokios specifines tas standumi geleziukas prasikisa kiaurai o ne is sonu kaip pas visus. vakar nusipirkau champion gumytes galvojau pasikeisu ir bus tvarka o gavosi __________________ |
gal patarsit kur galima nusipirkt geleziuka kuris is sono valytuvo yra? Pas mane vieno nera. Gal kas shiaip bereikalinga viena turi?
|
Turiu originala bosch, pasikeicia viskas nuemus metaliukus. Ir pirkau akropoly kazkokius kitaiskus. Valo +- ok, tik stiklo kampas ne ypatingai prisispaudzia
|
Citata:
Citata:
beje net silberi nera valituvu w220 iki facelift, reikia uzsakyt kaina 250lt komplektas. |
Kaune, netyčia autoparduotuvėje Urmo Bazėje w126 radau už 80Lt (Valeo, padarė nuolaida nuo 100Lt); Žėruty buvo BOSH w126, w220 ir pan. ~ 240Lt. Daugelyje rimtesnių parduotuvių užsisakius kainuos iki 140 Lt
|
Citata:
|
pabandyk gariunuose,cielkoi pirkau uzsakinejau 38 lt boschas nu aisku cia ne w220 bet turetu buti.
uzsakiau tai po dvieju dienu tik pasiemiau. |
woodoooo, sonuose yra metalai tokie, ar plastmasiniai antgaliai. juos su peiliu nuimk su jega, tada nuemus viska suprasi, bus metaliniai laikikliai, kurie kaip adata uzspaude laiko guma. nezinau, as gal ka sucheatinau, bet man pora kartu viskas gerai pasikeite:)
|
Citata:
|
Žinoma, kad skirtingi. Sakau, kad buvo dar kažkas w200 serijos smarkokai apdulkėjęs. Neįžiūrėjau smulkmenų.
|
Citata:
|
intercarsas ziuriu turi kubiliaus ir paneriu gatvese BOSCH valytuvu gumeles, ilgis 680mm, parasyta nuo gamybos metu 2000.03. 174lt be nuolaidu. reiskia turi keistis gumos
|
is kur tokei dideli :mastau: 210 eina 61cm vienas juk, o ten du tai turetu but kaip tik trumpesni nei 210 ,keista :)
|
Citata:
Citata:
buvo rastos gumytes su plastamasiniu virsum kaip ir tiko kaip ir uzsidejo bet sudu sudas nes cypia :hmm::dauzo: ryt bandysiu ant plastamasiu prichimycint jau vakar nupirktas champion gumytes dar uzsoksiu i savartyna gal nupirksiu valytuvu tas kojas nio facelift ir baigsis problemos. |
Kam tau mest saibas i ora uz naujas kojeles. Galima gi valytuvus tikrai nusipirkt pagal tavo numeri. Pvz is anglisko ebay. Atsius per savaitee
|
Kai ieskojau sau Boch berods po 100lt ant w220.
|
Citata:
Citata:
|
aa, maniau kad ir ant senesnio bananai eina. nes ant cl'o jokkiu bedu neturejau, nebent koja tokia kaip ant facelifto s klases
|
Citata:
|
vampyrui vina duok jis tau suras gera vokishka
|
ieskojo sian silberis pagal vin :)
va radau tokie valytuvai ejo nuo 98 iki 2000 per ebaju vos klei variantai http://www.ebay.co.uk/itm/Mercedes-B...item43ac7547bc |
va dar koki idomu varianta suradau :) reikia jamt, per kiek laiko pareina is uk?
ten raso kad jie 26 coliu t.y. 66cm gaunasi o pas mane 68cm tai kaip cia gaunasi? http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=160550197364 |
Citata:
berods tokiu ir reikia. uz abu sumokesi apie 60 50 lt. po 9 men galesi pasikeist |
Citata:
|
jug numeciau tau linka, is ebay kuom jie netinka?
Citata:
|
Citata:
|
Tai kad pas mane irgi bananai stovi? o tai ka pas tave su remu? kitas avriantas is senuku universalius kurie tinka visiems tvirtinimams. :)
|
mano draugui dirbanciam silberyje ir turinciam W140 irgi panasi problema buvo-bet pritaikem nuo furos Actros kazkurios valytuvus
|
Citata:
|
Citata:
Taip ir nesupratau,cia keiciasi jau visi valytuvai su tom metalinem kojelem,ar galima tik gumas pasikeisti? Woodoooo,kur radai ta pigiausia varianta? Ten originalus? |
Citata:
|
Citata:
Jeigu kils klausimu, parasyk,papasakosiu placiau. :wave: |
Citata:
|
as vakar bermudu trikampi prie nestle nusipirkau gumas championu ar boch po 8,30lt ir su kazkokiu grafitu nes kol iveriau i tuos bananus visi pirstai pilki buvo
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:26. |