![]() |
Neuzsirakina auto
Sveiki,vieną vakarą atsisėdu į auto,žiūriu nedega salono apšvietimo lempikės,sakau nu ir žalia rūta gal perdegė,nuvarau iki parduotuvės,užrakinu auto,signalkė supypė,grįžtu pamygu jog atsirakintu,vėl signalkė supypė,nieko taip ir nepagalvojau,grįžtu į namus,užrakinau vėl,ir pabandžiau atidaryt dureles,atsidarė..vadinasi neveikia kažkas,Klausimas ar gali kažkas bendro būt dėl salono apšvietimo ir užrakinimo varikliuko,nes jis nebeūžia,gal saugiklis,ar dar kažkas,kaip išsiaiškint problemą?Mašina Mb c200 95 metai
|
Uzsalo, man taip irgi buvo tik su 124
|
nebuvo šalčiu dar tokių,na gal -5
|
varikliukas su lemputes nieka bendra neturi, bet jei varikliukas nedirba tai ji pasiziurek, gal nusprogo, arba saugikliai
|
C klasės mersams yra durnai padaryta, kad centrinio kompresorius stovi bagažinėj tarp sparno ir apšyvkės ir visą laiką ten gyvena drėgmėje ir daugeliu atvejų primena, kad jam labai ten bloga gyvent spustelėjus didesniam šaltukui
|
och koks neatsparus,ka dabar man su juo?ismest?
|
atjungi, išimi, pradžiovini , pajungi ir vėl veikia. nebent jau plata elektrinė jo viduje bus visa nužaliavusi nuo drėgmės
|
pakentet, turetu praeit :)
|
Citata:
|
Kaip aš nekenčiu žiemos,visoms mašinoms vis kažkas per jas atistinka.Bent jau tiek gerai kad mb užsiveda,per tuos šalčius ne kaip kitos,buvusios mašinos.
|
tai dar rimtu salciu nebuvo:D
|
užtekdavo ir -15 lauke pastovėt,kad ragai būtų
|
Citata:
|
tai gerai tau dar kad su raktu uzsirakina,pas mane ant vairuotojo dureliu vapse nera spineles,nesuprantu kaip dar taip but gali.nekenciu ziemos nors tu ka.dar klausimas kiek gali but stiklas trukes kad TA praeiti?
|
ziurint kuris stiklas
ir seip nera procentu, bent jau nebuvo, svarbiausia kad nekliuditu ziureti vairuotojui, aisku cia dar nuo dedos priklausis, tau gerai bus, jam blogai, jeigu kalbam apie priekini Citata:
|
taip vairuotojo puses,nuo apacios kazkur 15 cm,man jis nixuja netrukdo..aisku pakliusiu kaip visada and diedo kuriam is vakaro boba nebus davus,ir jis man spyga parodys,
|
Citata:
|
as kai variau, nuo apacios kazkur 10cm, istisai per visa stikla trukes, is kaires i desine, matomumui ne kiek netrukdo, TA praejo, niekam neuzkliuvo
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 12:09. |