![]() |
Clk w208, neatidarau bagazines.
Taigi vakar neatidariau bagazines myktukas aisku uzsales, bet as ji lb retai naudoju atidarineju nuo rakciuko. Bet vakar neatsidare nei nuo rakciuko nei is vidaus. Kas galetu buti masinai pabuvus ant saules atsilo ir myktukas spaudziasi, be toks vaizdas, kad uzrakinta.
|
gumos prišalo ,paspaudinek bagažine ir po to lupk:xx:
|
Tai va kad gumOs neprisalusios, tox vaizdas, kad spynos neatidaro ar kaiP cia pavadinti.
|
raktelis pasisuka? o iš vidaus? gal trauke atsikabino....o centrinis neatrakina?
|
Citata:
|
o bako dangteli centrinis atrakina? jei taip tai gali buti trauke prie spyneles išsirakinus,per salona neina daeiti?gal yra slidem vežti skyle?
|
ATrakina ir baka ir bagazine viskas ok, bet neatsidaro... sakau gal prisalo ta spyna vidui rytoi reikes darbe palikti garaze siltam paziuret, o i vidu tai ieinu atsidaro sedyne :)
|
na jei problema šaltije tai tik laikina,savaitele pasikankinsi ir vel viskas bus ok.
|
Citata:
|
Na sendien ilindau i bagazine is vidaus, paiklausyti ar tikrai centrinis rakina, pasirodo nyfiga jis neatrakina bagazines :( bet kiek pamenu, kad jai masina ir uzrakinta tai eidavo nuo rakciuko ar is vidaus atidaryti, bet gal klystu. Taigi kolegos kokios jusu nuomones kame reikalas? kur ieskot galu?
|
Man yra buve taip vasara, atjungiau akuma, kazkiek palaikiau ir vel prijungiau ir veikia. P.s. kadangi buvo meginta spyna isplest, tai nebera pas mane jokios vietos metaliniui raktui arba paspaudimui su pirstu :) tai lieka rakciuku arba is vidaus atidaryt :)
|
Aisku reikes tada pabandyti ir man kaip nors ta akuma atjungti, gal pades ;) pas mane su raktu irgi neatsirakina raktas nelenda ....
|
Jei jau i bagazine ilindai tai atsuk dvi gaikutes ant 10 ar 12 ir atsidarys ta bagazine ir spyna isiims iskart ir rasi kame problema.
|
Mano W208 siuo metu lygiai tokia pati problema. Atsidariau bagazine susidejau daiktus ka reik nuvaziaves i vieta neatidariau niekaip. Nereguoja nei is vidaus nei nuo mygtuko. Raktas irgi neilenda iki galo. Pas mane sedynes atsilenkia is bagzines tai negaliu ieiti i vidu kad pamegint atjungt akuma .. Ka man galit pasiulyt ? Temos autoriau, jeigu susitvarkysi PM jeigu galima ka darei. :)
|
Pas w210 akumuliatorius po galine sedyne, tai nekilo bedu atjungt, o dabar suzinojau, kad su clk jau sunkiau siuo klausimu. Na savo ruoztu ant w210 i bagazine jau pro jokia sedyne neilysi, nes bakas uz ju stovi.
|
pas mane taip pat buvo praeita ziema,ir dabar vaikinas kuris nupirko mano mersa sake vel buvo tokia pati beda,atjunge akuma,prijunge,bedos baiges.
|
O man pasiseke kaip aklai vistai grudas su iejimu i bagazine;) pas mane irgi is bagazines atsidaro sedynes, bet veziau karnyza ir atidariau viena puse, pasirodo neuztrenkiau kaip reikiant ;) ;) tai taip ir ieinu i bagazine;)
|
LENGVAI ISISPAUDZE TA PLESTMASE KURI TARP SEDYNIU IR POTO VEL PRISISUKA SU VIENU MAZYCIU SAMAREZIKU, DELTO LENGVAI JI ISPAUST GALIMA NIEKO NESULAUZIUS, BENT JAU MAN ISEJO IR TADA JAU GALIMA ATLENKT SEDYNE ;)
|
Kaip pakelti tas sėdynes po kuriom eina ta šlangutė? Niekaip nerandu.
|
Problema isspresta, atjungiau akuma palaikiau siektiek atjunkta , prijungiau ir viskas ok ;)
|
Citata:
|
Gal kas nors turit kokiu stebuklingų idėjų ir man ? Bagažinė uždaryta, sėdynės atsidaro tik iš bagažinės. Neveikia atidarymas nei nuo mygtuko, nei iš pačios mašinos, su raktu neatsirakina. Mašina bandžiau šiltai palaikyt , nepadėjo..
|
Tai tau neveikia spyna ar akumas nusedes-atjungtas?
|
Citata:
|
o saugikli nebandei istraukti ir ikisti atgal-nors jai neapsirinku saugiklis bagazinej irgi randasi.bet del visa ko pasitikrink,nes galiu klysti
|
Citata:
|
ir pas mane tas pats
Citata:
kaip iveiksi sita beda pasidalink mitim. Pas mane irgi po ziemos lygiai tas pats, paspaudus rakteli neatsirakina (reikia jauciu atjungti akumuliatoriu), o kad jy atjungti negaliu niekaip bagazines atidaryt, nes kazkodel po ziemos raktelis nesisuka spyneleje.. |
Arba per sedyne lysk arba maitink spynele wd40
|
Citata:
o ten mercedes clk 99 metu kuri ten saugikli istraukt? Nes pas mane tas pats bagazine neatsidaro :) |
kam ta saugikli tampyt, atjunk 5min akuma ir vel prijunk
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:57. |