MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W124 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=200)
-   -   W124 dingo sankabos pėdalas (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=9008)

inferno 2012-02-01 14:40

W124 dingo sankabos pėdalas

po šalčiu užkūriau reikia važiuot žiūriu kad pedalas nusispaude be jokio vargo ir atgal neatšoka ... ir begiai nesijungia .... kas gali būt ?

lisas 2012-02-01 15:02

Sankabos trosas nutrikes gali buti-jai toks yra

inferno 2012-02-01 15:03

Citata:

Pradžioje rašė lisas (Post 191223)
Sankabos trosas nutrikes gali buti-jai toks yra

galvojau kad merse hidrauline sankaba

lisas 2012-02-01 15:05

Taigi parasiau-jai trosas yra,tai gali buti nutrukes,omjai nera tai logiskai mastant nera kam nutrukti.
Tada speju cilindriukas numiro

Edgaras 2012-02-01 15:11

sankabos cilindriukas bus numires...
jeigu su ranka trauki arba koja uzkises po pedalu pakeli atsoka pedalas ?

siaip jei kaunietis varyt tiesiai pas Vaida i pašilės 104 ir istatys nauja :wave:

inferno 2012-02-01 15:20

Citata:

Pradžioje rašė Edgaras (Post 191229)
sankabos cilindriukas bus numires...
jeigu su ranka trauki arba koja uzkises po pedalu pakeli atsoka pedalas ?

siaip jei kaunietis varyt tiesiai pas Vaida i pašilės 104 ir istatys nauja :wave:

su ranka atsitraukia nu toks jausmas kaip nei prie nieko neprijungtas... nuspaudi pasilieka su ranka atsitraukia bet jokiu pastangų. gyvenu prie vilniaus ...

inferno 2012-02-01 18:35

tai nebus daugiau kokių variantų ? negalėjo tas skystis užšalt ar kas nors ?

lisas 2012-02-01 18:42

Labai abiejoju kad skystis galejo uzsalti.atsidaryk kapota ir paziurek kas darosi kai pedala minkai ir bus aisku

inferno 2012-02-01 20:29

Citata:

Pradžioje rašė lisas (Post 191286)
Labai abiejoju kad skystis galejo uzsalti.atsidaryk kapota ir paziurek kas darosi kai pedala minkai ir bus aisku

nu kaip aš vienas paminkysiu ir pažiurėsiu ir kur žiūrėt... klausyk jei nesusigaudai tai kam tu komentuoji .??? nespamink mano temos

lisas 2012-02-01 20:41

Labai atsiprasau.daugiau i tavo tema nerasysiu

djedga 2012-02-01 20:43

Citata:

Pradžioje rašė inferno (Post 191304)
nu kaip aš vienas paminkysiu ir pažiurėsiu ir kur žiūrėt... klausyk jei nesusigaudai tai kam tu komentuoji .??? nespamink mano temos

kokie mes iziedus

Mindeee 2012-02-01 20:47

Man irgi nervai ima kai kas nors neveikia :xx:

djedga 2012-02-01 20:48

Citata:

Pradžioje rašė Mindeee (Post 191307)
Man irgi nervai ima kai kas nors neveikia :xx:

nu bet zmogus pasiule kaip ivertinti situacija o jis cia issidirbineja.

Monte 2012-02-01 20:56

Pabandyk nuorinti sankabos cilindriuka prie greiciu dezes, jeigu skystis nebegs, tada reikia keisti ji. Bet paprastai rekomenduojama iskart pasikeisti abu cilindrus, ir prie greiciu dezes, ir prie pedalo.
P.S. kai pas mane sugedo cilindriukas prie pedalo- paziro detales.

ldalius 2012-02-01 22:01

nu jo, komentarai į dešimtuką iš žmonių, kurie nelabai žino nei kas ta sankaba ne su kuo ji valgoma.

pas tave bėda sankabos cilindriukuose. Tik dabar neaišku kuriame ar prie pedalo ar prie dėžės. Didelė tikimybė kad išvertė manžetus nuo šalčio . Beje skystis neužšala.

Pirmiausia pasižiūrėk stabdžių skystį bakelyje. Tavo modelyje bakelis turi būt vos ne iki viršaus pilnas, nes iš to pačio bakelio yra skystis duodamas ir sankabai ir jei tarkim pas tave skysčio puse bakelio - sankaba jau gali ir "badauti" bei gaudyt orą iš bakelio. Sankabos sistemai skystis paduodamas ne iš bakelio dugno kaip stabdžiams, o yra išvadas apie vidurį bakelio. Dėl šalčio pagal fizikos dėsnius visi kūnai traukiasi. Automatiškai galėjo būti, kad tavo skystis bakelyje buvo ties kritine riba, o jam dar sumažėjus dėl šalčio sankaba jau užsiorino. Taigi atkreipk dėmesį kiek skysčio yra bakelyje. Jei skysčio trūksta - dapilk ir norink sankabą, nors nuorinimas yra gan sudėtinga procedūrą neturinčiam patirties, nes ji nusiorina visai ne taip kaip stabdžiai. Nor žiūrėk ar nebėga skystis nuo pavarų dėžės arba iš cilindriuko prie pedalo.
O jei bakelis pilnas arba ties max brūkšniu, tai gali daugiau ir nebeburt, o keist cilindriukus ir patarčiau abu, nes jei jau vienas išėjo, tai neilgas gyvenimas ir antram

samagonas 2012-02-01 22:07

Citata:

Pradžioje rašė lisas (Post 191305)
Labai atsiprasau.daugiau i tavo tema nerasysiu

Palaikau tave tevai. Tokiems inferno (pragarams), nepatarsiu nieko, per daug protingi, lai patys slieku ieshko.

djedga 2012-02-01 22:13

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 191330)
Palaikau tave tevai. Tokiems inferno (pragarams), nepatarsiu nieko, per daug protingi, lai patys slieku ieshko.

:good:

"124 dingo sankabos pėdalas"
siaip galetu policijai pranest
:lithuania:

inferno 2012-02-02 06:11

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 191329)
nu jo, komentarai į dešimtuką iš žmonių, kurie nelabai žino nei kas ta sankaba ne su kuo ji valgoma.

pas tave bėda sankabos cilindriukuose. Tik dabar neaišku kuriame ar prie pedalo ar prie dėžės. Didelė tikimybė kad išvertė manžetus nuo šalčio . Beje skystis neužšala.

Pirmiausia pasižiūrėk stabdžių skystį bakelyje. Tavo modelyje bakelis turi būt vos ne iki viršaus pilnas, nes iš to pačio bakelio yra skystis duodamas ir sankabai ir jei tarkim pas tave skysčio puse bakelio - sankaba jau gali ir "badauti" bei gaudyt orą iš bakelio. Sankabos sistemai skystis paduodamas ne iš bakelio dugno kaip stabdžiams, o yra išvadas apie vidurį bakelio. Dėl šalčio pagal fizikos dėsnius visi kūnai traukiasi. Automatiškai galėjo būti, kad tavo skystis bakelyje buvo ties kritine riba, o jam dar sumažėjus dėl šalčio sankaba jau užsiorino. Taigi atkreipk dėmesį kiek skysčio yra bakelyje. Jei skysčio trūksta - dapilk ir norink sankabą, nors nuorinimas yra gan sudėtinga procedūrą neturinčiam patirties, nes ji nusiorina visai ne taip kaip stabdžiai. Nor žiūrėk ar nebėga skystis nuo pavarų dėžės arba iš cilindriuko prie pedalo.
O jei bakelis pilnas arba ties max brūkšniu, tai gali daugiau ir nebeburt, o keist cilindriukus ir patarčiau abu, nes jei jau vienas išėjo, tai neilgas gyvenimas ir antram

ačiū ldaliau žiūrėjau vakar ir skystis ties minimumu buvo, neišmanau kaip ten nuorint bet palauksiu kol truputi atšils (lyg žadėjo) ir tempsiu servisan netoli namų.

o kitiems nu nereikia patiems isižeisti... tiesiog nebuvo nuotaikos klausyti iš lempos trauktus patarimus. kai visa diena prasi...sau kol užkūriau mašina ... noriu važiuot o nėra pėdalo...

lisai no offence :)

inferno 2012-02-02 06:15

Citata:

Pradžioje rašė Monte (Post 191310)
Pabandyk nuorinti sankabos cilindriuka prie greiciu dezes, jeigu skystis nebegs, tada reikia keisti ji. Bet paprastai rekomenduojama iskart pasikeisti abu cilindrus, ir prie greiciu dezes, ir prie pedalo.
P.S. kai pas mane sugedo cilindriukas prie pedalo- paziro detales.

ačiū :) nu lyg nemačiau prie pedalo detalių tai gal dar tas cilindriukas bus gyvas :)

Tomskis 2012-02-02 13:39

buvo man taip irgi, leido cilindriukas prie dezes, bet leido skysti, kai skyscio buvo mazai, irgi pedalas neatsoka, begiai nesijungia, stabdziu nera, cilindriukas pigus, gal 60lt kazkur

inferno 2012-02-02 13:52

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 191466)
buvo man taip irgi, leido cilindriukas prie dezes, bet leido skysti, kai skyscio buvo mazai, irgi pedalas neatsoka, begiai nesijungia, stabdziu nera, cilindriukas pigus, gal 60lt kazkur

balos lyg nėra dabar ijungiau variklio šildymo sistema nuo rozetes ir pašildysiu poto reisk dapilt skysčio nes kaip dalius sake gali būt kad oro pritraukė ... nes ant minimumo dabar poto bandysiu ieškot kur tas cilindriukas ir kaip jį nuorint .

Tomskis 2012-02-02 14:09

nu o kodel jis ant minimumo? gal kad cilindriukas leidzia? :) nu cia seip tik speju, bet arba anksciau netikrinai arba staigiai kazkur dingo

Darius 2012-02-02 14:12

O minimum gali būt dėl to, kad jau kaladės į pabaigą. Kai kaladės baiginėjasi, tai stūmuokliukai cilindriukų išlenda daugiau ir ten subėga skystis stabdžių. Dėl to ir trūksta matomai.:)

inferno 2012-02-02 14:27

Citata:

Pradžioje rašė Arisimo (Post 191481)
O minimum gali būt dėl to, kad jau kaladės į pabaigą. Kai kaladės baiginėjasi, tai stūmuokliukai cilindriukų išlenda daugiau ir ten subėga skystis stabdžių. Dėl to ir trūksta matomai.:)

nu kartais tik užvedus stabdžiu lempute sumirgedavo galimai ir kaladės i pabaiga.

inferno 2012-02-02 14:27

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 191480)
nu o kodel jis ant minimumo? gal kad cilindriukas leidzia? :) nu cia seip tik speju, bet arba anksciau netikrinai arba staigiai kazkur dingo

dingo staigiai

Tomskis 2012-02-02 14:28

kaladeliu lempute? tada gali but, jei rankinio lempute, tada reiskia stabdziu skyscio truksta

inferno 2012-02-02 14:53

Citata:

Pradžioje rašė Tomskis (Post 191491)
kaladeliu lempute? tada gali but, jei rankinio lempute, tada reiskia stabdziu skyscio truksta

nu tai matau iš akies kad prie minimumo jau skystis :)

Tomskis 2012-02-02 14:55

skyscio lygis su kaladeliu lempuku nieka bendra neturi

Darius 2012-02-02 14:59

Turi bendro su rankinio stabdžio lempute. :wave:

inferno 2012-02-02 14:59

Citata:

Pradžioje rašė Arisimo (Post 191503)
Turi bendro su rankinio stabdžio lempute. :wave:

o kaip ta kaladeliu lempute ir stabdžiu skysčio lemputes atrodo ???

Tomskis 2012-02-02 15:01

apibrezta kaladeliu lempute, o rankinio pamatysi uztraukes rankini (sauktukas raudonas):)

http://www.mbinfo.lt/images/fbfiles/...0100918_01.jpg

inferno 2012-02-02 15:08

tai ta apibrežta lempute sumirgėdavo katik užkurus ir spustelejus stabdi poto užgesdavo

Darius 2012-02-02 15:08

Ne pas visus ta lempa būna.

Tomskis 2012-02-02 15:10

ne pas visus, ir tai tik priekinems kaladems

inferno 2012-02-02 15:45

matomai to antifrizo pašildymo neužtenka sankabai atsigaut reiks dapilt skysčio ir užkurt vakare ilgesniam laikui

inferno 2012-02-07 11:25

vyrai, gal galit pasakyt kur tas cilindriukas kuri reik nuorinti? pripyliau bakelin skysčio pamaigiau ta pedala jis atšoka bet po kokios puse sekundės
ir ten pačiam pedalo gale lyg jaučiasi kad jau kažkas vyksta kai minkai ranka ta peddala . gal nebus nusproges cilindriukas o tik oro priėję ? ar imanoma kieme nuorint be duobės ir tt

mersiukasss 2012-02-07 15:42

pas mane buvo tas pats, tai buvo nusproges prie pedalo esantis cilindriukas,:) seip apziurek bu idemiai ir prie piedalo ir prie dezes gal kuris matosi yra slapias jau:) kiek atsimenu prie pedaloo esanciame cilindriuke yra nuorinimo varstas, kai as keiciau man atrodo pro ten ir nuorinau vienas.

inferno 2012-02-07 20:40

Citata:

Pradžioje rašė mersiukasss (Post 192691)
pas mane buvo tas pats, tai buvo nusproges prie pedalo esantis cilindriukas,:) seip apziurek bu idemiai ir prie piedalo ir prie dezes gal kuris matosi yra slapias jau:) kiek atsimenu prie pedaloo esanciame cilindriuke yra nuorinimo varstas, kai as keiciau man atrodo pro ten ir nuorinau vienas.

nu dabar vakare vel paminkia\u ir jaučiu kad pedalas po biški kietėja kažkur trečdalis pedalo veikia. ryt bandysiu dar pramankštint gal užsikočios kaip nors , o ten prie pedalo to cilindriuko ka ten reik nuimt kad ji pamatyt ? ta virš pedalu plastmase ?

ldalius 2012-02-07 21:12

viltis kvailių motina. Pati iki galo nenusiorins, o kieme be duobės ir spec įrankio to nepadarysi, nes sankaba nusiorina visai kitaip nei stabdžių sistema

inferno 2012-02-08 07:28

Citata:

Pradžioje rašė ldalius (Post 192740)
viltis kvailių motina. Pati iki galo nenusiorins, o kieme be duobės ir spec įrankio to nepadarysi, nes sankaba nusiorina visai kitaip nei stabdžių sistema

nu man bent tiek kad pavyktu bėgi ikalt :) nuvaryčiau iki serviso :)

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:56.