![]() |
Padanga leidzia ora, nuo salcio?
Ar gali leist ora padanga del salcio? pvz ventilis koks nesandarus, ar dar kas? vakar vakare pastebejau, kad truksta oro. nakti varinejau per koloneles, visur sugede kompresoriai. nusipirkau siandien maximoj kojine pompa, ipuciau oro ir dabar po 2-3h paziurejau, kad lyg ir neissileide kolkas. Gal skilo ratlankis? ar gali taip but?
|
Nuvaziok kur ratus montoja ,nuims padanga ir apziures.Jeigu ventilis ar prie disko leidzia tai apie 20-30lt kainuos.
|
jo, manau taip ir darysiu. Labai susinervinau, nes zapaske detis tokiu oru nelabai norejau :D
|
Nu jo oras nelabai
|
man kazkada taip buvo, kai saltis staigiai atejo, visi keturi ratai issileido :) nuvariau, permontavo, per naujo hermetiku uztepe, ir viskas.
|
Man ir link kalioso jau galinis ratas :D
Tai reiskia nuo salcio hmm... :mastau: |
Maximoj pompos dabar po 13lt!:)
|
Jo ir kai pompuoji, ta pompa sprogsta? :xx:
|
Feibi, mano temoje apie speigo paskmes lygiai ta pacia problema aprasiau, man pries kelias dienas nutiko tas pasts, tik isleido ora per puse sekundes, lyg kas peilu pradures butu :) Ir nieko, pripumpavau ir iki siol be problemu, neleidzia niekas. Tad ir pas montuotojus nematau prasmes vaziuot. Zodziu, kai toks speigas, fizikos desniai net idomiai veikt pradeda :)
P.S. beja, pazistamas meistriukas kaip tik sake kad dabar dazniausia padangu beda si ir yra, sako nespeja padang priputinet kliantams, atveza sliauka, sako sprogo. Tas sako ramiai, ziurek: pripucia oro ir vuolia :) Nuo speigo sake masiskai dabar visiem ratus nuleidzia. |
o pas mane ir mano kolega atvirksciai dabar, kas dvi dienas reikejo priputinet rata, o dabar nebereikia, neleidzia :)
|
dabar galvoju ar rašyt ką nors ar ne? Kad man kas tik tiek problemų duotų :xx:
|
vakar nuleido abu ratus (vairuotojo puses) shiandien pripuchiau viskas gerai.
P.S. varynejau po statoilus tikejausi rasti kompresoriu,bet deja,nera ju,shiandien uzhlekiau i pilaites lukoila ir pastebejau kad yra veikiantis kompresorius,tai va jei ka pilaitei yra kur prisipusti |
pas mane irgi buna kad pro krastus po biski issileidneja ir kuo mazesnis slegis padangoj tuo greiciau issileidzia nes maziau apspaudzia krastus. uztepe 1 padangai daugiau koses uzmontavo tai dabar ilgiau laiko bet vistiek kazko leidzia biski matyt ratlankio pavirsius su kokiais ibrezimais kur prisispaudzia. ir padangos be apsauginiu kanteliu ratlankiam jei butu gal kazkiek didesniu plotu prisispaustu prie krasto
|
o ratlankius is vidaus nuslifavo pries montuodami? nes ten tas hermetikas prikepes buna
|
Zodziu buvo taip, kad nuvaziavau i 4x4 servisa, martone. Leido ora per sona, turbut del to, kad nikelis sutrukinejo is vidaus, dabar viska sutvarke
Maximos pompa luzo po pirmo putimo, bet pakeite:))) |
cia tas prie spaudos rumu? man kai leido ora, ismontavo, sako dvi skyles pas tave, uz kiekviena po 20lt, nu ok, sutvarke, 40sumokejau, po savaites ziuriu vel leidzia, vel ten pat nuvarau, sako dvi skyles pas tave, sakau pries savaite buvo dvi skyles, rodyk sakau kiek lopu, pasirodo viena skyle tik buvo, viena lopa praeita kart uzklijavo, ir jis vel pradejo leist, o del antros skyles apgavo. daugiau su jais reikalu neturiu ateities planuose
|
Citata:
|
ten gelbsti tik tas atvejis kad dirba visa para, jei dega ir reikia nakti susitvarkyt, tai niekur nedingsi, dienos metu tai aisku ten nesikreipciau
|
Paklausiau ar neturi silikono kad neuzsaltu durys, pradejo dakyt, kad nesinesioju kisenej. Sakau asile, jeigu mama nemylejo, tai buk pagarbesnis su klientais. Tada dar kazkokia lempa pasake. Pasiunciau as ji ir vos per kupra nedaviau... Nebuvau sutikes dar tokio idioto gyvenime, ypac kai jis is manes gauna bapkes
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:52. |