![]() |
W203 atsalus orams nebeatpazysta raktelio uzvedimo
sveiki!gal kam taip yra nutike atsalus orams nebetpazysta raktelio uzvedimo kame beda?
|
gal pades
http://www.mb1.lt/showthread.php?t=9047 |
tai kad man raktelis pasisuka ir uzsidega skydelyje visos reikalingos lemuptes vedant bet reik uzvest nesiveda akumas tikrai nera tuscias bet nereguoja
|
Citata:
man nesutampa :) o dabar prie reikalo! diagnostika ir ziurek alkuninio veleno padeties davykli. tikslaus pavadinimo nepamenu, kaina apie 140 lt to sensorio. bus kur nors prie starterio. |
Daviklis alkūninio čia ne prie ko. Kai nueina alkūninio daviklis starterį gali sukt kiek nori, bet neužkursi. Įtariu, kad gali būti pati spynelė. Bandyk ištrauki raktą, jį vėl kišti, bandyti kurti ir taip žaisti, gal pavyks.
P.S. per mažai dar info. |
automatine pavaru deze? :)
|
fun 500 sory ,gal tau netaip paaiskinau sukant rakteli nereguoja y starteri.gal rele kokia parejo ar imobilaizeris?
|
mechanine
|
Citata:
O kita kart taipat buvo kai per nakti be akumo palaikiau ,reikejo signalizacijos kodus surinkt, nes nesuko irgi. |
pas mane signalizacijos nera,pas mane gamyklinis centrinis bet ant buksyro masina uzvsiveda.
|
Citata:
|
Tai tada žiūrėk taip: tiesiai į starterį paduok pliusą ir žiūrėk ar sukasi jis. Jei jis sukasi, tada jau lieka tik spynelė ir elektros grandinė iki starterio. Sėkmės:wave:
|
Citata:
|
tai ziurekit uztempiau su buksyru ir uzsivede, paemiau uzgesinau ir kuo puikiausiai vedasi rakteliu nieko nesuprantu jopapa.:confused:
|
Na jei dabar vedasi su raktu tai jau gerai. Man kelis kartus buvo panašiai, tik man užtekdavo pažaisti su raktu ir užsikurdavo. Vis dėlto manau problema su spynele. Aš savo nieko saviškiui nedariau, kol dirba tegu dirba.
|
as ir taip galvoju spynele nesusikontaktuoja kazkas viduj,arba kontakatai yra apdege:zenklas:
|
del alkuninio veleno padieties daviklio starteri sukina tik nesikuria, man kazkada yra buves nusproges:) man ir yra buve ant senojo merso, bet uzstumiau,ir paskui nebepasikartojo:)
|
sveiki!reikia paagalbos vel nereaguoja starteris y raktelio pasukima.gal zinote kame beda?
|
sugedo
Aš tau užduočiau kelis klausimus, bet žinau, kad po tų klausimų vėl išvadinsi mane neišmanėliu, todėl gal tik stebėsiu tavo bėdas iš šalies, nes man jas sutvarkyt būtų visai nesunku. Visos tavo elektrinės bėdos man yra nesudėtingos |
sory idalai gal biski pasikarsciavau.tai kame pas mane bedos su uzvedimu ?
|
pasikarščiavai ar ne man dabar neidomu, nes visvien tik stebėsiu kaip tau sekasi tvarkytis. Jei man vieną syk už pastangas padėti mane apdergia, tai aš daugiau nebesivarginu padėt, nes iš vaikų amžiaus esu seniai išaugęs.
P.S. ne vienas forumietis mano pagalba yra daug kartų pasinaudojęs ir ji buvo veiksminga, nes kur nežinau - nesikišu, o kur tiksliai žinau, tai ten ir rašau kad žinau. O kad būt lengviau diagnozuoti gedimus aš visada užduodu keletą klausimų, po kurių išsakau savo diagnozę ir gedimo šalinimo būdus. |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:18. |