![]() |
Galvoju apie MB S Klase 2000m. Ka patartumet?
Galvoju Pirkti Mb S Klases 2000-uju Metu Benza Ka Patartumet Niekada Neturejas Merso.aciu
|
Citata:
|
nepirkt :)
|
Pirk
|
apie tuos mersus esu girdejas kad kurjozu su amortikais turi... pas juos ten jie pripuciami ar kazkas panasaus. nu is serijos jeigu susisuka kompui tai paima ir viena puse masinos nuleidzia arba jeigu pakelsi servise visa masina ant keltuvo ir ijunksi degima kai ratai kabes tai nuleidus masina ratai liks taip pat islinde kaip ant kabancios...
nu nezinau kiek cia realiai tiesos esu girdejas kad jiem taip buna.. bet manau cia labiau pas kokius skendusius gali but daug bedu su kompais. |
Citata:
|
Jei paciam patinka tai ir pirk, aisku turi ji visokiu niuansu ir trukumu, bet nera tokiu auto kuri ju neturetu :)
|
Citata:
Pirkite w140 ir viskas bus ok ;) |
O Koks Varikilis Geresnis Is Benzininiu.galvoju 5 Litru Imti
|
Gal Ir Durnas Klausimas Bet Ka Reiskia Tie W220,w140 Kaip Nesusidures Su Tais Mersais Tai Ir Nezinau
|
Citata:
W220 tas S klases mersas kurio tu nori - nuo 99m W140 nuo 91 iki 98 (banginis) W124 senas E klases mersas; T124 toks pats tik universalas; C124 Coupe ir t.t. ir t.t. cia nereikia but susidurus su butent mersais. visos masinos turi savo kebulo kodus BMW pvz senas penktas E34 naujesnis E39 naujausias E60 Audi A8 senesne D2 ; naujausia D3 tai va visur yra tie kodai :) |
aisku viskas.o kaip del variklio koks geresnis is benzininiu kokios nsanaudos to 5 litru
|
Na pas mane 5,0l benzinas 113 variklis kitaip, tai vidurkis kokiu 12l mazdaug
|
Citata:
kazkaip keistai skamba - 5.0l variklis ir vidurkis 12ltr. benzino... |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
nu as turejau a8 4,2 tai vidurkis apie 17ltr nuvare sukos pries savaite tai galvoju apie mersa dabar,o kaip ju vaziuokles laiko
|
matysi ner ka lygint S su audi :) tiek del vaziuokles, tiek del konforto.
Quatrine buvo? |
Eina sau uzjauciu del AUDI. :confused: Na bet jei buvai apsidraudes tai.... del vaziuokles tai siaip as su saviskiu dar nelabai ilgai vazineju, bet nieko nekeiciau. O draugas jau keleta metu diena dienon vazineja su S-u tai kazkaip nesiskundzia visai:bounce:
|
jo quatrine buvo
|
aisku kad buvau apdraudes tai tik tas ir guodzia
|
Citata:
|
As cia pagalvojau, reikia savo E320 parduot k jedrene fene ir imti S klase - superine masina
|
Citata:
|
i ka demesi daugiau reiktu atkreipt perkant del amortiku kiek supratau.kaipten ju ta bukle patikrint
|
ne 6 litrai kazkaip perdaug uzteks ir5
|
geriau paaukok kelis litus ir pasiimk koki nusimananti meistriuka, arba pats su auto nuvaziuok i servisiuka :confused:
|
Citata:
|
tai nuo 2000 600tinis bus ir pakankamamai brangesnis, as galvojau kad tu ir apie 140 galvoji, jei 220 tada joa, 500 per akis ten ju isibegejimo iki 100 km skiriasi keliom desimtojom, 500- 6,5 sek, 600 -6,3 taip kad jegos, kuro, atzvilgiu nu ir aisku kainos :) labiau verta S500, o del ju tos opios amortiku bedos buvo diskutuota cia http://www.mb1.lt/showthread.php?t=688
ir pries perkant nepagailek pinigu nuvesk i silberi tegu iskrato nuo iki, bus ramiau :) |
aisku supratau pats ten nieko nepaziuresi
|
dar cia apie amortikus http://www.mb1.lt/showthread.php?t=686
|
Citata:
P.S. tik nelaiku tiesiogines dujas isisdejau, dabar kazin ar susigrazinciau savo pinigus moketus uz 320, nors kazkaip nelabai daug autopliuse E320 juodu ir beveik su visais privalumais |
na aš čia naujas dar visai bet turėjau 2001 A8L su 4,2 motoru o dabar turiu S320 CDI... tai va CDI neka blogesnis už 4,2...
likau patenkintas S klase... bet noretusi dar ir E klase pamegint tai kad gal greitu laiku pardavinėsiu savajį arba ieškosiu keitimų... |
as tai tik uz s320cdi. labai geras variklis o is bendzinu tai gal imk s320:zenklas::seile2:
|
Jei reiketu pirkti w220 tai nepirkciau 3,2 benzininio, galvociau tik apie 5 litru, na blogiausiu atveju 4,3 o svajone tai butu 6,5 :xx:
|
mano irgi bet as rinkciausi s600 bi-turbo. o del s430 tai sako ne vienas, kad genda nors nezinau net kas.:zenklas::wavecry:
|
Tikrai nera taip ,kad 5l. ima min. 12l. jeigu vaziuosi ne greiciau kaip 90 km/h tai ims tik 9 litrus,(pats isbandziau su s500), ti viena beda, kad tokiu greiciu vaziuojant gali uzmigti ... :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:49. |