![]() |
W140 salono filtrai
2 Attachment(s)
Nelabai suprantu W140 oro paėmimo į saloną, arba nerandu dar vieno filtro?
Aš žinau, kad stovi anglies filtras, kuris parodytas foto. Jis nepraleidžia kvapų. Ir yra salone mygtukas, kad nepraleistų kvapų. O tai per kokį filtrą keliauja oras, kai nepaspaustas mygtukas? |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
tas filtras kur foto, paprastas filtras nuo dulkiu, anglinis stovi po bardacioku kaina apie 300lt. pamenu buvau viena isardes ta filtra tai viduje dafiga juodu granuliu :)
|
As nesuprantu kur tas antras filtras kur kvapus sulaiko pas mane W140 ir neradau jo kur jis yra? ir ar isvis jis yra?
|
Citata:
|
Jeigu anglinio filtro mygtukas salone yra, tai bus filtras, jeigu nėra, tai nebus :)
|
krc taip chebra vakar knisausi ieskojau ir neradau kur keleivio kojos. bordacioka isemiau ir nieko o tas mygtukas yra tik su klima, nes klima naujasne, ir tik tas vienas filtras yra neiskociau galu jei taip silpnai nepustu
|
Citata:
|
Citata:
|
gal koks greicio reguletorius tada nuejas velniop kad jau ce viskas pakeista ir viskas gerai su filtru
|
Citata:
|
Citata:
|
Tai jeigu tu girdi kaip jis sukasi ir sūkiai reguliuosi, ką tu ten žadi pakeisti? Bėda bus kitur, gal ortakiai blogai atsidaro, gal užsikišę.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:29. |