![]() |
Tempomatas i 2.2d
Gal kas pakonsultuos ko reikia norint imontuoti tempomata i 2.2d OM604?
edgi gal gali paziuret ar si rankena tiktu? A2085450424 beje reikia papildomai kazko ar viskas yra po vairo apdaila? tereikia tik pajungt? |
Narsau forumuose ir randu, jei dyzelis su elektroniniu gazu ir automatine deze tada uztenka tik rankenos autopiloto, bet jei deze mech. tada dar reik sankabos varlytes? tiesa?
|
i toki varikli turbut niekas nedejas, zinau kad i cdi uztenka tik rankeneles ir perprogramuot kompa. kazina kaip i paprasta dyzeli. Kaip tik tenka daugiau pavaziuot pastaruoju metu, tai jis man taip tiktu jei butu :)
beje randu info benzam arba mechaniniu siurbliu dyzeleliam, bet kaip zinot kaip mano atveju? |
Taigi užsuk į laužyną kokį ir pasiklausk. Arba ieškok taisymo žinyno. :)
|
Citata:
|
ramsung, aš irgi turiu svajonę įsidėt tempomatą į 2.5d, manau per 2/3 metus turėčiau rast tinkantį variantą :)
|
tai o prie kur tu ta rankenele jungsi? pvz pas mane tai rankenele, autopiloto kompas, pravodke nuo rankenos iki kompo, nuo kompo eina po kapotu iki varikliuko autopiloto, ten traukutes stovi kurios gaza reguliuoja, paskui nuo jo eina link akumo, ten rele yra. dar tiesa nuo kompo iki stabdziu pedalo eina, nes ten daviklis
|
Tai va, kad čia daug visko reikia. Čia taip pat, kaip daug kas galvoja kad į universalą sėdynes įtaisyt tik tik jų reikia. Sėdynės, deja, tik pusė komplekto. Taip ir čia, geriau pilną gaut pirkt iš karto, nes jei turėsi kelias dalis o kažkas pardavinės pilną komplektą, tai vargu ar norės iškomplektuot.
|
Citata:
Jei nuimu akumo klema, galiu drasiai atjunginet airbagus? |
Atjungęs klemą gali drąsiai nuiminėti, klaidų nebus.
|
Citata:
:wave: |
Dar dadėsiu, netgi klemos gali nenuiminėti, svarbiausia nejungti degimo, o dar geriau, kad rakto spynoje nebūtų ir drasiai gali atjunginėti. Aš savo SRS kai nuiminėjau, tai klemų neatjunginėjau. Rakto spynoje nelaikiau, kad netyčia neįjungti degimo ir viskas OK.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:48. |