![]() |
subo skersmuo
1 Attachment(s)
Sveiki, gal kvailai nuskambes bet gal kas zinot nuo kurios vietos matuojamas subo (zemo daznio garsiakalbio) skersmuo?
Nuo jo prisukimo skyliu??????????? Attachment 266 |
speju kad ne vien as to nezinau :confused:
|
jei neklystu tai pacio dinamiko. Juk kuo didesnis dinamikas tuo zemesnius daznius skelidzia.... Ziurint kas domina. Ar pacio subo dazni nori suzinoti ar ismeras pacio subo kad tilptu ten kur nori ji ikisti
|
Ten kur noriu ji kisti. Visur prie parduodamo subo raso kad skersmuo pvz 30 ar 25cm, tik nezinau kokio man reikia, nes nezinau nuo kurios vietos man issimatuoti
|
Citata:
siaip parduotuvej tikrai turi pasakyti... |
tarkim desimtukas (nuo subo vidurio reikia +10pridet kita puse) nzn kodel bet niekas nesako dvidesimtukas, nors jei taip pasako galvoja apie keturiasdesimtuka nors tokio dar nemates :)
|
pagaliau supratau, galvojau kad kur rasei 10 turejai omenyje coliais. Jei gerai zinau tau 20cm skersmens subai yra 8coliu, jei klystu pataisyk
|
desimtukas paprasciausiai sakysi ir supras tikrai :)
|
kalbant apie suba "desimtukas" yra 10 coliu (grubiai 25cm) zemu dazniu garsiakalbis
|
Citata:
|
tada nieka nebesuprantu, man reikia subo 20cm skersmens, tai cia mam 8 coliu subo reikia?
|
taip, bet nesitikek stebuklu idejes kita, nes tas dezes turis kuris yra masinoje yra skaiciuotas originaliam garsiakalbiui, tad gali skirtumo ir nepajausti idejes kita garsiakalbi, netgi situacija gali pablogeti
|
kiek ten vietos yra? kiek litru mazdaug?
imesk nuotrauku |
Mazdaug 25-30l
Dabar nuotrauku neturiu, kai turesiu imesiu. |
nematau jokios problemos - vietos kurybingumui pilna :)
paziurek, gal ir desimtukas tilps |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:26. |