![]() |
Exit W163 , 270 CDI
4 Attachment(s)
Pries si buvo W210 , paprastas tuscias. Po 2 metu naudojimo atsitiko taip kad papuoliau i auto avarija ir sudauziau gan stipriai. Po sio incidento buvo padaryta pertrauka su MB ir teko pasivazineti su FORD ir NISSAN bei AUDI . Bet kaip sakoma pirmoji meile visam laikui, niekas negali prilygti MB. Taigi galiu pasidziaugti naujuoju MB ML 270CDI , pirkas lietuvoje , bet atvaziaves is Vokieciu. Attachment 8056 , Attachment 8057 , Attachment 8058 , Attachment 8059
|
Grazus ML !:) sveikinu isigyjus, bet kaip jau iprasta, laukiam ir vidaus foto:xx::xx: beja dar daug kam idomu komplektacija, ir siaip detalesne info:bounce::bounce:
|
Na komplektacija istikro skurdoka , A/C , Sildomos priekines sedynes , uzsilenkiantys veidrodeliai . Ka as laikau dideliu privalumu tai pusiau odinis salonas, bet labai gero stovio :) greitu laiku bus foto .
O svarbiausi pliusai , tai techninis stovis. Rimo servise pasake kad nepanasus i ML kuriuos mes cia matom :) pakaba viskas tvarkoje tik keiciau stabilizatoriaus ivores su gumom ( varztai atsisuko patys ir labai lengvai , o servise sake kad duoda 80% kad neatsisuks ) , is variklio puses tai pakeisti tik tepalai ir visi filtrai . Buvo atlikta diagnostika, purkstukai liuks, pavaru deze viskas gerai na ir daugiau kazko blogo nepamate. Rida irgi tikra 236 tuks :) O prie bedu tai dar gal paminesiu , nauji diskai stabdziu su kaladem , o stabdant staigiau meto masina. Nemusa per pedala , bet per masina nueina tokia kaip banga , tai sia problema bandysim spresti ryt ... |
Citata:
na tai saunu, sveikinu su pavykusiu pirkiniu !:wave: |
del stabdžiu ir tos "bangos" pasitikrink visas gumas ir pagalves...
|
Dailus :wave:
|
4 Attachment(s)
|
Padoru viduj, keista man tik, kad pas juos klimos bent minimalios nera
|
Citata:
|
nu grazus gi:)
|
Na ka kolegos, siandien buvo atiduotas ML i Vimota - kompo perprogramavimui . Lino ( meistro ) prasiau kad labai nepersistengtu , nes man tiesiog truputi truko kartais lipant i kalna ar vaziuojant trasa traukos . Meistras pasake nepergyventi viskas bus padaryta proto ribose, prisiskaites daug forume apie tai kad chipavimas yra labai blogai automatam :) pasikalbejau su Linu , jis nuramino . Pasake kad programoje jie nurodo kad masina yra su automatine o ne mechanine greiciu deze , todel itakos jokios tam neturi . Pasiemes masina , buvau maloniai nustebintas. Stebuklo nereikia tiketis tik is ~ 15 KW ir ~ 95 Sukimo momento + , bet vaziuoja labai maloniai . Siam momentui viskas taip kaip ir norejau :) vaziuodamas kokius 80 KM vos vos spaudi pedala o atrodo kad kazkas masina stumia is galo , jokio diskonforto nejauti. Apsukos labai maloniai pradejo laikytis, atrodo kad dabar deze jungia ipac tinkamu metu pavaras.
Taigi likau be galo patenkintas rezultatu. P.S Malonumo kaina - 500 LT ( darbo laikas 3 val ) |
Na tai NM cia sakyciau daug uzmete tau :) o ir kaina sakyciau nesikandziojanti :) lauksim tolimesniu ispudziu, ypac domintu kaip su kuro sanaudom, ar kazkiek itakos i viena ar kita puse :)
|
sveikinu su teisingu sprendimu kolega, linkiu greito ir malonaus vazinejimo
:3: |
Meistras iskarto pasake , pora savaiciu nesitikek geresniu kuro sanaudu :D Nes zmogus niekaip negali nustoti tapkes mynkit... :) Bet as ne del to pirkau kad lakstyt , o kad nebutu diskonforto kartais kai toks jausmas kad i kalna vaziuojant pradesi riedet atgal :D . O siaip jau isipyliau 2 bakus po pirkimo , tai galiu pasakyti 9.5-10 l Dyzelio . Vaziavimo stilius normalus , masinos nedraskau bet ir 50 km/h nesitempiu. Vaziavimas gaunasi iki darbo ir namu plentu , bet dienos begyje labai daug tenka isvaziuoti i miesta per pati pika ir tokiais trumpais atstumais gesint/vest masina . Tai skaitau labai normaliai cia viskas. O del chipo tai nesitikiu as tu sumazejusiu kuro sanaudu , bet kas gali zinoti . Pilsiu kita pilna baka ir bus matyti :)
|
Citata:
|
Matai as vakar irgi pasiskaites senu temu buvau sekundei susirupines..... Bet ryte pakalbejau su meistru , jis pasake kad aksciau jo , jie nechipuodavo automatu nes programa eidavo viena ar ant mechanikos ar ant automato. O dabar jie programoje nurodo kokia pas tave deze.
|
Grazus pirkinukas:)
Na skaiciau,kad turi problemele stabdant:confused:Tai va-pas mane ta pati problema-vieno rato padangos kordas eina velniop,tai bent jau pas mane del to. O siaip as masinas tikrinuosi TA(jutoi).20LT uz vaziuokles patikrinima-ispurto kaip reikiant. Sekmes :vairuot: |
Citata:
|
2.7cdi jau pora metu lakstau su cipuotu apie 80 t km jau prasukau viskas gudnsuntuo automatu :xx: kas mate tas zino kad kartais ir paspaudziu :wave:
|
Nu ka pasaka ilgai negali testis .... Siandien per pietus pagrazino mano ML. Vaziuodamas Zirniu gatve persirikiavau i kaire juosta , pagreitinau iki 80 KM ir na tau is desines puses uazikas kazkoks su buda labai naglai persirikiavo i mano juosta ( matyt buvau jam akloje zonoje ) refleksai suveike ir teko duoti vairo kairen , kad nesusidurti . To pasekoje uzlekiau ant borto ..... per plauka kazkaip nekliudziau stipriai atitvaro .
Siandien palikau masina servise kasko . Darbai : Priekinio ir galinio bamperio dazymas , desines puses veidrodzio taisymas ir dazymas , 2 lietu ratu tvarkymas , na ir dar ziures kas pakaboje gali buti , nes vairas atsitojo kreivai dabar . Tokios vat naujienos :( |
o tokiu atveju jei be kasko tai uazikas kaltas ar pats lieki? :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Nu krasavica mierinas:zenklas: juolab kad juodas:lithuania:
|
grazus ML identiskas buvusiam manajam. Iskyrus salona ir varikli:seile:
|
Citata:
|
Jei butum kvietes policija, tau zala turetu padengt draudiku motorinis biuras :wave:
|
Citata:
Beje siandien buvau apziuret masinos , bamperiai jau paruosti dazymui . Problema tame kad kaires puses tarpas tarp rato ir arkos mazesnis ...... Vis del to kazka pazeidziau pakaboje. |
Citata:
|
Citata:
Man draudimas pasake paprastai , nuvezi masina i servisa , palieki , sedi kantriai lauki , atvaziuoji pasiemi pataisyta :) mums saskaita israsai |
Citata:
|
Nu tai man dar kartą paaiškinkite. Dėl kaltininko situacijos identiškos. Pas error pabėgo, uaziko numerių nesimatė normaliai tai kaip ir nėra kaltininko. Dabar pas Exit yra kasko, pas error ne. Tai Exit sutaiso kasko ir gali sutaisyti draudikai. Kam varyt ieškoti teisybės per visus biurus, jei kasko sumoka? Aš galvojau, kad draudikai tada turėtų ir be kasko sumokėti? Jei taip tai error turėjo irgi sumokėti, jei ne, tai kam varyti pas draudikus?
|
Kadangi konkreciai tokioj situacijoj nebuvau, tai remiuosi pazystamu patirtim.
Bent jau turi buti taip: jeigu kaltininkas neturi CA draudimo, o pats esi apsidraudes ir ivykis suformintas, draudikai kompensuoja nukentejusiam, o paskui isiesko is kaltininko per visus teismus ir antstolius. Juk tam ir yra privalomas draudimas, kad TU visa laika butum ramus del to, kad TAU kompensuos kito asmens padarytus nuostolius. Nebent kazkokie niuansai yra kai nenustatytas kaltininkas, to tiksliai nezinau :V P.S. Liudai, tai situacija panasi kaip sakiau: kasko suremontuoja ir paskui isiesko is kaltininko. Juk kaltininkas paprasciausiai gali net neturet draudimo :) |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 11:43. |